Epsom salt för Roses

Du kan undra hur EPSOMSALT kan vara till nytta för rosor, men det är bara efter att ha läst denna information som du kommer att inse att det kan gynna din trädgårdsskötsel strävanden på fler sätt än ett. Växande rosor, säger de, ytterst utmanande pga olika anledningar. Om du är en av de människor som har kämpat ha en ros växt växa i din trädgård, så berättar vi hur man använder EPSOMSALT för rosor som effektiva gödselmedel och hjälpa dig förverkliga dina vision.
Medan du kanske har antagit att användningarna av Epsom salt begränsas endast din hälsa, du misstar. De är extremt fördelaktigt som gödningsmedel för växter. EPSOMSALT är extremt rika på magnesiumsulfat, vilket saknas i de flesta jordarter. Det är därför du kanske märker att bladen på dina växter gula enkelt, och att anläggningen försvagas med tiden. Så när din jord är berikad med rätt mängd magnesium, kommer du att märka att utsädet groning och den totala tillväxten i din ros anläggningen är naturligt och hälsosamt. Magnesium tillsammans med svavel är också viktigt för klorofyll produktion, som utnyttjas av växter för att livsmedelsproduktionen via solljus. Dessutom är dessa gör det lätt att absorptionen av viktiga näringsämnen för anläggningen, nämligen fosfor, kväve och kalium. Med kännedom om alla dessa fördelar, låt oss nu ta en titt på hur du kan använda EPSOMSALT att öka tillväxten av din ros anläggning.
Epsom salt för Roses: Tips
Medan EPSOMSALT som gödsel är viktiga för hälsan hos dina rosor, hur mycket EPSOMSALT för rosor du använder, gör en stor skillnad i hälsa av din rosenbuske. Som sådana, här är några tips att använda Epsom salt för steg typer som inkluderar hur man använder, hur mycket ska man använda och när man använder dem.
När man planterar rosor, när du plantera rosor, börja med blötläggning rötterna av rosen växt i en lösning av Epsom salter och vatten, till tonerna av ½ kopp EPSOMSALT i 1 liter vatten. Låt rötterna i blöt i denna lösning över natten, eftersom det kommer att bidra till att minska den stress som orsakas på en ros anläggning i processen för transplantation. I hålet som du har beredd att plantera rosor, sätta ungefär en matsked Epsom saltkristaller nedtill innan du placera växten i den. Du kan nu plantera busken på erforderligt sätt. Slutligen, när du har planterat busken, satte ungefär en halv kopp EPSOMSALT i marken, och blanda ordentligt, upp till 2 inches djupt i marken. Detta kommer att ge nödvändig näring till ökade anläggningen för en sund tillväxt och blomstrande.
Efter plantering rosor, När din rosenbuske har börjat växa och frodas, det fortfarande kommer att kräva någon form av gödsling. I ett sådant fall, under våren ökade skingra en matsked EPSOMSALT vid basen av varje buske, per foten av höjden på ökade anläggningen, för att ge den nödvändiga styrkan för tillväxt. Till exempel om det är 3 meter lång, så kommer det att krävas 3 msk EPSOMSALT för befruktning. Fortsätt sedan till vatten anläggningen. Du kan också upplösa EPSOMSALT i vatten och använda det för vatten rosen växt, som metod av både, vattning och gödsling.
Andra viktiga tips att använda Epsom salt för Roses
Det finns några fler sätt att använda Epsom salt för rosor, några fördelar med detta, tillsammans med några varningar som du måste hålla i åtanke samtidigt som man utnyttjar denna metod för steg växt befruktning. Ta en titt på tips som nämns här:; Utför gödsling processen med ¼ kopp EPSOMSALT löst i en liter vatten tre gånger om året för att säkerställa att rosen växt växer bra. ; Om du märker att din ros bussningar är hängande, och börjar visa tecken på försvagning, gödsla marken med Epsomsalt att återuppliva sin hälsa. Det har alltid varit en stor behandling som används av dem som har varit aktivt engagerade i växande rosor i deras trädgård arbete. ; Dessutom, om du märker gulfärgning löv Lösningen bereds av EPSOMSALT och vatten och spraya på bladen, hjälp en spruta. Efter denna ritual på veckobasis hjälper också hålla skadedjur borta. ; Undvik att använda EPSOMSALT vid en tidpunkt då solen är för hård. , Eftersom EPSOMSALT är en rik källa av magnesiumsulfat, tenderar de att öka tillväxten i rosenbuske, och främja tillväxten av friska bladverk. Utöver från dessa fördelar hjälper use Epsom salt för rosor också öka sin storlekar, som tillhandahåller ett rikt färg till blomma, och öka antalet för blomningar knopparna på anläggningen. ; EPSOMSALT är en billig gödningsämnen för din ros växt, och fungerar som en bra metod för ekologisk trädgårdsskötsel, jämfört med den kemiska rika gödselmedel som finns på marknaden. Dess användning kommer att sätta stopp för alla dina elände när det gäller tillväxt och hälsa. ; En viktig varning att hålla i minnet är att ett överskott användning av EPSOMSALT i sur mark kan göra mer ont än gott för din ros anläggningen. Fosfor som förekommer i Epsom salt är sura, som när de används i en jord av liknande typ kommer att förstöra de näringsämnen innan de kan utnyttjas av ros fabriken. , När du vet hur, när och hur mycket EPSOMSALT för rosor är lämplig, kommer du att kunna göra det bästa av den här billiga men ändå näringsrik gödsel, och slutligen kunna se din rosbuske frodas på ett sunt sätt.