Nose Piercing Healing

Deltagande i olika former av piercing, såsom näshåltagning, är en konst som har funnits sedan urminnes tider i flera kulturer. Idag har det blivit en trendig sätt att uttrycka sig själv, och håller valt av medlemmar i den yngre generationen, både män och kvinnor. Som ett sätt uttalande, innebär en näshåltagning inte bara näsborren, men också nässkiljeväggen piercing och bro piercing. Men metoder för att rengöra ett näshåltagning och företag metoder för näshåltagning healing är nästan lika. Här tar vi dig alla näshåltagning helande information som behövs, så att du kan hjälpa det läka snabbt och utan några problem.
Nose Piercing Healing tips, till att börja med inte har näsan piercing gjort med hjälp av en piercing pistol. Den anses inte vara lämplig som ett medel för piercing i näsan, och kan i själva verket orsaka allvarliga infektioner och keloider. Att ha piercing gjort med hjälp av en steril nål är definitivt ett säkrare alternativ, men något mer smärtsamt än en piercing pistol. Välj även en bit av näsan smycken ni vet kommer att passa din hud. Till exempel, om du är allergisk mot silver, kan ett silver smycke i näsan orsaka en allergisk reaktion som kan vara smärtsamt. Din näsa piercingen läkningstiden varar någonstans mellan tre månader till tolv månader, beroende på hur mycket brosk som har genomborrat.
Nose Piercing rengöring arbetsordningen, att rengöra din näsa piercing, börja med att tvätta händerna ordentligt med tvål och vatten. Vid rengöring, fukta piercingen med några droppar vatten, och sedan lägga några droppar antibakteriell tvål på den. Arbeta upp en lödder med en bomullstuss kompressen och försöker ta bort all skorvig utsläpp som kan ha samlats runt smycke. Rotera smycke medan piercing fortfarande löddrades, så att tvålen kommer in din piercing och eliminerar alla bakterier som kan ha samlats på den. Skölj tvål ut helt, låt det torka naturligt. Använd inte en handduk som det kan bära bakterier, som kan leda till utveckling av en infektion. Denna bit av näshåltagning information är oerhört viktigt så att du inte en infektion som kan vara farliga.
Andra tips på Nose Piercing Rengöring och Healing, Under denna tid måste du följa vissa näshåltagning skötselråd för att förebygga uppkomsten av infektioner. ; Att rengöra din näshåltagning du måste följa en daglig rengöring. Detta innebär med en antibakteriell tvål, som innehåller ingredienser som chloroxylenol eller triclosan, för att rengöra piercing och undvika näshåltagning läkning problem. ; Rör aldrig din piercing med otvättade händer, eftersom de bär på bakterier som kan leda till en näshåltagning infektion. Alltid skölja händerna med tvål och vatten innan du är redo att rena piercingen. Också Rör aldrig din piercing i onödan. ; Din piercing får endast rengöras en gång om dagen. Överskott rengöring kan också göra mer skada än nytta. , Använd inte en tuss, väteperoxid eller tea tree olja för att rengöra näsan piercing. Använd endast en antibakteriell tvål. , För att påskynda läkningsprocessen, äter mat rik på vitamin C, eller ta en vitamintillskott efter samråd med din läkare. ; Om du upplever smärta eller märker rodnad eller en tjock flytning från din piercing, är det möjligt att du har utvecklat en näshåltagning infektion, som måste behandlas omedelbart. Kontakta läkare eller piercer om du märker sådana symtom. , Ibland på grund av en infektion, kanske du märker att en näshåltagning bula, läkning av vilka beror på vad din piercer beskriver det ska vara. Oftast är det ett tecken på utveckling av en infektion. Försök inte någon av dina egna behandlingsmetoder, eftersom du kan vara i riskzonen att förvärra problemet. , Även om du märker någon infektion, försök inte att ta bort smycke från näsan själv. Den tas bort först efter samråd med din läkare eller piercer. , Försök att undvika bad på stöd näsan piercing healing, speciellt i haven eller medan det regnar kraftigt. Du får simma i en pool som har grundligt behandlats med klor, men bara under en kort tidsperiod. ; Om du röker regelbundet, kan det påverka tiden det tar för näsan piercing läker. Det kommer att fördröja hela processen, och om en infektion orsakas, healing det kommer att ta ytterligare tid. Släppa denna vana om du vill få en piercing inte bara på näsan, men någon annan kroppsdel. , Lavendel olja är känd för att hjälpa läkningsprocessen av piercingar. Det bör användas spädas med antingen kokos, oliv-eller mandelolja och används då. När den appliceras på piercing, roteras smycke bör kontinuerligt, så att oljan tränger in i piercing och skyndar på läkningsprocessen. ; Om du följer dessa metoder för näshåltagning healing, är du säker på att stöd dess helande process i en snabb och hälsosam sätt, saknar någon typ av infektion eller ytterligare problem.