Bli av med loppor

Loppor tenderar att angripa huset särskilt i ett varmt och fuktigt klimat. Dessa små bruna, vinglösa insekter komma in i huset genom att rida på tjocka päls av din cuddly husdjur. They är parasitära karaktär och lever på kroppen av dina husdjur att skaffa mat till själv. I grund och botten, överleva de på blod sugs ut från husdjur och människa av ditt hus. När de kommer in i huset, bli av med lopporna blir så svårt. Detta beror främst på deras antal växer i mycket snabb takt. Varje kvinna loppa kan lägga runt 50 ägg dagligen.
Att bli av loppor Naturligtvis
De flesta människor välja att bli av med lopporna självklart som att det inte innebär användning av sådana kemikalier som kan orsaka skada på husdjur och barn i huset. För total loppor kontroll i huset, är det viktigt att bli av med loppor från husdjur och människa också.
Att bli av loppor i hemmet, Som lopporna ofta attacken mjuka tyger som mattor, madrass, klädsel, draperier, kuddar, osv, noggrann dammsugning av dessa objekt kan plocka upp både puppor och loppor vuxna från dem. Dessutom dammsuger alla andra delar av huset där risken för förekomst av loppor är högre. Efter rengöring jobbet är över, avyttra av dammsugaren påsen i en soptunna utanför huset så fort som möjligt. Detta gör att du kan utrota de flesta av lopporna in house men fortfarande finns chansen att några av dem fortfarande finns kvar efter i vissa vinklar och vrår av huset. Ett effektivt sätt att loppa förintelse är genom att använda koksalt och rengöring pulver. Blanda genom att lägga upp en del av koksalt och 8 delar av rengöring pulver och sprida det över hela huset. Låt blandningen arbetet med loppor för nästa vecka och dammsuger ditt hus en gång och ditt hus kommer att vara fri från loppor.
Att bli av loppor on husdjur, Det handlar inte bara upprensningen av sällskapsdjur utan också alla de poster som används av dem. Tvätta grundligt alla saker som dina husdjur regelbundet använder påbörjas vid sängkläder att strö mattor till kasta kuddar. Sedan placera dem i direkt sol för torkning. Detta görs eftersom när den utsätts för värmen från solen, loppor hund eller katt loppor inte tolerera det och de dör. Nu, fokusera på att få bli av loppor från ditt husdjur kropp. För detta behöver du förbereda en citron extrakt som hemma genom att blötlägga några skivor citron i kokande vatten över natten. Detta kommer att frigöra citrusoljor i vattnet som kan döda lopporna effektivt. Nästa morgon, tillämpa denna lösning på olika delar av sin kropp med särskild uppmärksamhet på områden som baksidan av huvudet, bakom öronen och armhålorna. Sedan ge dem ett bra bad med en speciell loppa schampo bestående av en kopp mild diskmedel som två teskedar eukalyptusolja har lagts till. Slutligen, borsta pälsen med en loppa kam.
Att bli av loppor på människor, på människor Loppor orsaka klåda, irritation och olika typer av hudinfektioner. Dessutom kan de överföra många andra sjukdomar från en person till den andra. Loppor kan attackera någon del av kroppen men att bli av med dem från hårrötterna är den svåraste delen. Därför är grundlig rengöring av kroppen och håret ett måste i syfte att bli av med de irriterande loppor. Använd hett vatten att bada. Hålla vattnet i ditt badkar så varmt som du klarar av och tillsätt en kopp milt diskmedel och en kopp citronextrakt i den. Båda dessa ingredienser är effektiva i att döda loppor av kroppen. Sänk kroppen i badkaret med vatten för någon gång och sedan börja skura från topp till tå med en svamp eller trasa. Ge extra omsorg till de områden som nacken, områden nära öronen, i mellan tårna, och leder. Schampo ditt hår med något schampo som du använder regelbundet men håll det på håret en halv timme. Strax efter bad, kamma håret när det fortfarande är i vått tillstånd. Detta kommer att bidra till att föra ut lopporna ur håret. Ta ett bad efter denna metod två gånger i veckan för att ta bort alla loppor från kroppen.
Efter att bli av loppor från huset, måste du vidta lämpliga åtgärder så att de inte kommer tillbaka och störa dig och dina husdjur igen. I samband med tvättning de områden där husdjuren spend maximala tiden, tillsätt lite vit vinäger i vattnet. Om du håller eukalyptus inom olika delar av huset, de stannar fräscha flera månader. Dessutom kommer du och dina familjemedlemmar som sin friska doft, men lopporna inte gillar det och de skulle hålla sig borta från ditt hus.