Exteriör Betong Stain

Vill du ge ett nytt utseende till din yttre betong? En bra idé för göra under den yttre ytan är yttre konkreta fläcken. Ta bort de befintliga betong eller ersätta det med det nya och dekorativa betong kan vara en ganska dyr affär. Färgning betong med en mängd olika färger som du väljer kan ge ett nytt utseende på din sweet home. Att göra processen billig och prisvärd, kan du göra även färgningen själv. De två bästa sätten för yttre betong fläck: gör det själv är akryl fläckar och fläckar syra.
Exteriör Betong Acid Stain
Acid fläckar kan användas för alla typer av yttre betong som nya eller gamla, vanligt eller färgade ytor. Även om det kallas syra bets, men egentligen är det inte syra som färgar betongen. Den sura vatten lösning har metallsalt förekommer i den som reagerar med kalciumhydroxid (släckt kalk) i tuffa betongen ger färgade och olösliga föreningar som till slut blir en långvarig del av betong. Den kemiska fläckar finns i variationen av tre grundfärgerna, blå-grön, svart och brunt. Låt oss nu förstå hur kemiska fläcken.
Den sura beståndsdelen i kemisk fläcken återöppnar toppen av betongytan och det metalliska salt tillåts mingla med fria kalkavlagringar. Vattnet i färglösning fungerar som katalysator och frammanar reaktionen oftast efter en månad av ansökan. Fläcken reagerar med kalk och ger det en genomskinlig färg. Var och platta av betong är olika och detta är skälet till att syra fläcken skapar variationerna över. Nu måste du fått en idé om hur man syra bets betong. A svagheten av syra fläckar är att den belyser variationerna liknande lapptäcke eller sprickor hela. I sådana fall du kan leta efter ett annat alternativ som är, akryl yttre betong fläck.
Exteriör Betong akryl Stain
Utseendet på betong efter akryl färgningen är delvis genomskinlig och ger en mer uniformerad titt på betong. I sura färgade betong, reagerar lösningen inte med fläcken snarare tränger in i betong och fungerar som ett färgämne. Akryl färgning hjälper till att täcka eller dölja vissa brister och variation på betongen. Bortsett från allt detta, är det säkert att använda det och eftersom det är den bästa gör-det-själv betong fläcken.
Denna yttre konkreta fläcken är extremt bryter strålarna resistenta och inte påverkas av värme utvecklats från fordonsdäck, gångtrafik, fukt, syra och alkalier. Det inte heller lossna eller försvinna som färger. Du kan hitta en mängd olika färger jämfört med sura konkreta fläcken. Unika marmor effekt kan skapas med hjälp blandning teknik. Dessutom kan andra föremål som svamp användas för att göra olika mönster med färgen. Således kan akrylfärg göra ditt betonggolv ser mer tilltalande och attraktiv.
På de flesta betongytor, både fläckar - syra och akryl skulle fungera, men ni måste bestämma och välja beroende på hur du vill att golvet ska se ut. I vissa förhållanden en kan fungera bättre än den andra. Om till exempel den yttre konkreta är äldre än 15-20 år, därefter syra bets inte kan arbeta på grund av mindre fri kalk som finns i den. Akryl betong fläcken skulle vara användbart i sådana förhållanden. Om du är förvirrad över att välja vilken typ av färg, då kan du gå för både akryl och syra fläckar med hjälp av en teknik som kallas faux efterbehandling teknik. Denna teknik är också användbar för fastställande dåligt jobb av syra fläcken, om den utförs innan förseglingen går in i ytan. Den viktigaste processen färgningsmönster är beredningen som måste göras mycket noggrant.
Har du några tvivel om utvändig målning sedan hittar du här lite enkel. Göra yttre betong färgningen själv är inte alls svårt är allt som krävs ärliga ansträngningar.