Störande drömmar

Drömmar sägs vara ett fönster till vårt undermedvetna och därmed störande drömmar eller mardrömmar kratta upp frågor om skräp av minnen och information som fyller upp avgrund av det undermedvetna och medvetna. Drömmar har alltid gåta för mänskligheten, återstår en olöst fråga Uppretningen de lärda och lekmän att lösa det. Och därmed är det inte konstigt att Drömtydning blev ett hobbyprojekt för många psykologer och människor andlig.
Dream Analysis
Ett av alla tjugo individer i USA hävdar att lider av drömmar som stör dem och nästan dubbelt så många barn och tonåringar har att möta återkommande drömmar varannan natt. Though störande drömmar varken tekniskt märkas som mardrömmar, gör den säker trångmål individ. I sin bok Drömtydning, besvaras Sigmund Freud many outgrundliga frågor om drömmar och deras symboliska betydelse. Han trodde att drömmar är en slags spion-hål vilket ger oss tillgång till ouppfyllda önskningar, potentiella eller känslor av vårt undermedvetna. Drömmar på ett sätt agera förmyndare till vår sömn, vilket skyddar sover person från yttre stimuli som klimatet, buller, smärta, kroppen stimulanser, etc.
Trots att Dream är betydande på grund av dess roll, ibland kan man inte låta bli att undra på dess betydelse, särskilt när man får plågas av störande drömmar.
Orsaker till störande drömmar, Post Traumatic Stress Syndrome, stress, rädsla eller fobier, ilska / Rage, SKAMLIGHETER, Avsky, sömnstörningar; mentala tillstånd, drogmissbruk, hälsoproblem, Vad gör oroande drömmar Mean
En del människor tror att det finns särskilda betydelse tillmättes olika typer av drömmar. Som drömmar att falla från någonstans ange ditt riktiga eller dold oro något på gång i ditt liv eller en känsla av övergivenhet av någon nära dig. Medan andra drömmar gillar bli instängd eller eftersträvas av någon speglar ditt riktiga livssituation och din oförmåga att gripen sådan situation. Även om vissa oroande drömmar genomsyrade våld uppfattas av vissa som en varning för en olösta frågor, skulle det kunna vara mycket mer än så. Hur man tolkar drömmar är inget mindre än en konst, kan det inte uppnås genom gissa. Så, om du genomgår en mycket stress på grund av lucid drömma om att skakningar dig till kärnan, så skulle det vara bättre att besöka en yrkesman som har en viss mängd kunskap inom detta område.
De flesta av drömmen utövare leta reda på några vanliga drömsymboler att analysera drömmar. Symboler i drömlik bil, tornado, skola, telefoner mm förmedla en ockult önskan eller känslor. Till exempel, drömmar om dig köra i bil, uttrycker din önskan att fly från en viss situation. Något som är enormt i storlek som en tornado återspeglar en stor eller formidabel förändring i din boendemiljö, arbete eller ens relation. De flesta av de människor som klagar på störande drömmar ofta rygga att nämna att de såg sig själva eller någon närstående till dem, döende eller döda. Death drömmar är några av vanligaste drömmar, och inte i ändå förutsäga ett hotande undergång. Död eller döda människor i din dröm betyder precis att en del av dig eller en fas i ditt liv slutar och ett nytt kapitel börjat i ditt liv. Till exempel, om du ser din bästa vän döda eller döende i drömmen, inte bli förskräckt, betyder det att ni två är inte vad du brukade vara och er relation förändras på gott och ont.
Varje människa är rädd för förändring och motstånd mot förändringar är inneboende i alla. Om en förändring lika stor som graviditet och förlossning vilar över dig, då levande och osammanhängande drömmar blivit vardagsmat. Sexuell och störande drömmar under graviditeten är ett resultat av olika hormonella förändringar i kroppen och det återspeglar dina försök att komma till rätta med livets verklighet.
Som vår medvetna och undermedvetna försöker göra förstå världen vi lever i är det inte förvånande att vi ofta hamnar drömmer om saker som händer till oss eller andra. Därför hanterar kön är en del av våra liv på något sätt att dyka upp i våra drömmar. Även om det skadar inte att ha en sådan dröm, ibland innehållet i kön drömmar lämnar oss förbryllade och bestört. Oroande sexuella drömmar skulle kunna innehålla bilder av våldtäkt, incest, våld som kan tyda på bakomliggande psykologiska skäl. Därför att komma till roten av problemet, gå till en bra psykolog eller dröm expert. Medan du är där kan du bli uppmanas fylla i enkäter som mäter dina drömmar enligt störande drömmar och mardrömmarna severity index.
Störande drömmar, kan inte på något sätt borde tas bokstavligt som meddelanden från ditt undermedvetna. Den bör bara ses som lös återspegling av och nedgångar ditt liv, fluktuerande känslor, viljor och förhoppningar. Förståelse psykologi drömmar kunde frigöra dig från besvära drömmar och få dig att insightful om dina känslor och liv.