Köksskåp Dimensioner

Flesta människor betalar mycket uppmärksamhet till utformning av kök eftersom de typiskt visar sig bli familjerum där alla samlar för måltider. Designa ett Köket är med ansvarar för planering av layout köket och även lista ut positionering av kylskåp, mikrovågsugn och andra sådana porslin tillsammans med placeringen av köksluckor. För att säkerställa korrekt placering som du måste veta måtten köksskåp. Mest köksluckor har standard dimensioner, som tillverkats av företag. Du kan behöva ändra dem beroende på dina individuella behov men det kommer bli dyrare och också ta dig tid. När du vet standarden dimensioner köksskåp kan du designa ditt kök följaktligen besparar dig tiden och pengar som går till kundanpassa köksskåp. Även, om du vet hur bygga köksluckor, kan du spara pengar.
Standard köksskåp Mått
Medan vanliga köksskåp dimensioner i de flesta hem är samma, kan dessa mätningar variera beroende på design som har använts för köket. Det är svårt att ange exakt vilka dimensioner köksskåp bör men i avsnitten som anges nedan vi försöka och förklara de olika faktorer som definiera vad köksskåp dimensioner bör.
Bänkskåpen, Base köksskåp dimensioner är i allmänhet i intervallet ett djup av 24 inches och en höjd av 34-42 inches. Dessa dimensioner skiljer beroende på design på köksluckor, deras positionering och placering. Om du placerar en bänkskiva, då skåpet basen kommer att ökas till cirka 36 inches. Det är möjligt att justera höjden skåpen ifall du är lång och inte vill vara framåtböjd alltför lågt, att nå ut för saker. På ett djup av 24 inches, är det lätt för alla att nå in i skåpet för saker.
Väggskåpen, Liksom är fallet med bänkskåpen, till skåp dimensionerna för väggskåpen också allmänt är standard. Höjden på de flesta väggskåpen skiljer sig på grund deras placering och den genomsnittliga antal höjd mellan 12 - 42. Djupet av dessa skåp normalt bibehålls vid 12 - 13 inches. Om du hänger på väggen skåpet ovanför kök bänkskivan då du normalt skulle behöva placera den nästan 54 inches från golvet och om det är hänger ovanför spisen då det måste vara minst 24 inches högre än där kaminen är placerad. Detta är oerhört viktigt att förhindra missöden i köket. Med en bjälklaget tenderar höjd väggskåp allmänhet till omkring 30 inches och utan bjälklaget det åtgärder för att ungefär 42 inches. Bredden på väggskåp bör så mycket som möjligt matcha bredden på underskåp. Har liknande dimensioner köksskåp särskilt när bredd berörs, ger köket en känsla av enhetlighet och ökar köksinredning.
Andra typer av skåp, Om du har valt att ha ett skåp under diskbänken, då mätning av skåpet varierar beroende på hur de är monterade. Corner köksskåp mått för en diskbänksskåpet är i allmänhet 36 inches hög, 36 inches bred och 24 inches djupt. Detta fungerar mycket bra för de kök som har en rät vinkel handfat. Om det är en anpassad skåp, sedan köksskåp måtten är 42 x 42 x 24. Om din kamin är placerad på hörnet av bänkskivan och du har ett skåp ovanför det då mätningarna kommer generellt att vara cirka 30 x 15 inches. Medan minimitiden bredden på de flesta kitchen skåp som säljs idag är ca 36 inches, får det vara en bra idé att välja skåp som är något bredare. Om du vill kan du också skåp ovanför kylskåpet, med ett djup av ca 24 inches.
Beroende på vilket område av ditt kök, kan du behöva ändra dimensioner köksskåpet och kontrollerar att de passar in perfekt. Om du har mellanrum kan du använda ett dekorativt element som kallas fyllnadsmedel som är en smidig styrelse struktur. Du kan använda blanksteg för att fungera som en hyllan med dra ut luckan. Vid val av design för köksluckor, försök och tänka av kök design som inte run-of-the-mill. Låt inte de mått köksskåp som är vanliga som en standard på marknaden begränsa din kreativitet och design.