Eyeliners att stanna på

Eyeliners är tänkta att göra dina ögon ser attraktiva. De är avsedda att lyfta fram skönheten i dina ögon. Men utsuddade eyeliners? Running eyeliners? Utsmetad eyeliner? Nej, det tror jag inte de gör en ser bra alls. Så, om du står inför liknande problem, då är du antagligen undrar om det finns några sätt att ha eyeliners att stanna på. Tur för dig, det finns. Håll behandlingen för att ta reda på hur.
Tips för att hålla Eyeliners In Place
Det finns olika sätt på vilka du kan använda eyeliners som sticker på, som med hjälp av en eyeliner som inte smetas som får dig att se ut som en mindre rörig person. Nedan ges några tips som du kan följa för att förhindra att din eyeliner från smetas ut.
Ingen Moisturizer, medan du söker fuktkräm på ditt ansikte precis innan du börjar tillämpa smink, se till att du inte får någon av det på dina ögonlock. Vid oavsiktlig gör får du på den och sedan ta bort den. Eyeliner och fuktighetskräm, inte gör en bra kombination och tillsammans, de ger dig det utseende som ser bra om du är en rockstjärna eller om du går till en rockshow, men inte om du kommer att arbeta eller för ett PTA möte .
Inte utan min Primer, du kan glömma någon annan punkt i din makeup set, men glöm inte grundfärg. Det är den måste ha på varje pro smink kit. Primern neutraliserar och täcker dina ögonlock med ett skyddande lager. Detta skikt absorberar smink som du använder och låser och säkrar den under lång tid. Så det är därför, om du vill använda smink att stanna på, då du alltid bör ha en primer.
Gyllene regel att sätta Eyeliner, En gyllene regel som du bör komma ihåg samtidigt tillämpa eyeliner att du ska börja från den yttre ögonvrån och sedan gå vidare till insidan. Varför ska du göra det? Tja, säkrar detta steg makeup är korrekt tillämpning. När du tillämpar eyeliner för första gången, måste du vänta tills det torkar upp helt.
Använd ritstiftet och Liquid Liner, Om du är förvirrad mellan flytande eyeliner vs penna eyeliner, så här är något som kommer att rensa förvirring. Det bästa är att samtidigt som eyeliner, du använda blyertspenna eyeliner innan du använder den flytande ett. Detta beror på att första lagret penna eyeliner kommer att dra en linje och fungerar också som en perfekt täckning för att bevara eyeliner. Visst ger den flytande eyeliner ögonen ett ännu bättre utseende men det är mer benägna att smetas ut. Penna eyeliners också tynar bort ganska fort. Så, om du vill eyeliners som lever på är det bättre att du använder både de flytande samt produkter penna klokt för bäst resultat.
Translucent Powder, När du har tillämpat din eyeliner, använd en mjuk ögonskuggspensel och sätta en liten mängd puder över din eyeliner. Du måste använda en liten mängd, så att det inte förstöra din ögonsminkning, genom att skrynklas. Detta pulver kommer att säkra både casual liksom part makeup.
Lägre och övre Lashes, Om du vill eyeliners att stanna på, så det är bäst att du använder penna eyeliners på nedre fransarna medan den övre fransarna, du använder flytande ett. Titta ner medan du söker din eyeliner för en perfekt linje.
Var försiktig, om du vill se bra ut, då måste man offra en hel del. Alla modeller som du ser, fick utstå allvarliga lidanden för att vara vad de är idag. , Så om du vill eyeliners att stanna på, då du måste vara försiktig att du inte gnugga sig i ögonen omedvetet. När du gör det, allt ditt hårda arbete går ner i avloppet. Alltid hålla detta i åtanke. I början kommer det att bli svårt för dig, men långsamt, med tiden kommer du att vänja sig.
Puh! Det var lätt, eller hur? Du behöver inte göra mycket att få eyeliners att stanna på. Just de här enkla stegen och voila, kommer kladdig kajal vara ett minne blott.