Vinyl Privacy Fence

A vinyl privatlivet stängsel är en upphöjd ram för att skydda ett hus från någon form av intrång. Integritet staket är mycket mer fördelaktiga än andra stängsel mönster som strejkvakt, post och järnväg eller shadowbox stil. Stängslet ger trygghet och förhindrar avgränsning av mark inne i huset. Sekretess staket konstruktioner hindrar inkräktare från att visa huset och mer över om det är en vinyl staket, förskönar det landskapet.
Vinyl staket tillverkades under året 1980 av PVC-rör tillverkar. På den tiden gjorde det priset inte bra med allmänheten som det lätt förstördes i solen. Senare var produkterna mycket modifierad för att säkerställa dess hållbarhet. Processen för samextrudering tillämpades, där två lager av polyvinylklorid var bundna med varandra. Vinyl staket med privatlivet stil höjdes till en höjd på minst 4-6 inches, som var tillräcklig nog för att dölja insidan av huset. Byggprocessen av en vinyl privatlivet stängsel skall beskrivas nedan.
Vinyl Privacy Fence Installation
Människor föredrar vinyl stängsel på grund av dess fördelar och hållbarhet. Vinyl stängsel installation av privatlivet typ är lite svårt än att installera ett trästaket. Layouten är lite knepig och det finns vissa arkitektoniska staket konstruktioner som hör till mätningar och markarbeten. Läs instruktionerna nedan att installera ett varaktigt staket vinyl privatliv.
Materials Needed; Vinyl inhägnader; Måttband; Inställningen Snabb betong; Gravel; nivå; Rail konsoler och skruvar; Borra; Power skruva föraren; Hand murslev; String nivå; Post hålet digger; Steg # 1: Kontrollera om det finns några underjordiska kraftbolag i området. Markera platsen för den första stängslet hålet och sedan på varandra hålen stängslet med 96 inches från varandra. Stängslet post hålet bör grävde med en grävmaskin. For en 8 fot staket panel, bör hålet vara 10 inches bred plus 6 inches extra för tjänsten. Nu fyller botten av inlägget hålen med 6 inches gruset. Detta bör göras post avlopp.
Steg # 2: hål behöver fyllas upp med hjälp av betong. En snabb inställning betongen blandas och sedan varje hål fylls från toppen. Den ihåliga post infogas sedan på betong och sedan är det pressas ner så att betongen fyller upp inlägget. Tjänsten är kraften på grus. En nivå används för att kontrollera tjänst för lodrätt och avståndet från centrum av inlägget till nästa bör 96 inches. Exakta mätningar är mycket viktiga för att upprätthålla enhetlighet. Betongen skall trappas bort från posten med en liten hand spackel för att möjliggöra insamling av vatten runt inlägget. Låt det för minst 24 timmar för de konkreta att ställa in.
Steg # 3: Efter betongen har stelnat väl, mäta 2 inches från marken markera inlägget. Om marken är sluttande, markera den plats där det är högre. En sträng nivå används att anpassa tjänster enligt markeringarna. Nu rälsen parentes placeras mot inlägget från botten av varumärkena. Rälsen parentes är borrade och skruvade i inlägget med hjälp av skruvarna. Efter fästet monteras, är vinyl privatliv staketet paneler skjutits in i parentes. Märk den övre skenan fästet och den punkt där den vidrör post.
Steg # 4: Nu nästa Skenfäste placeras mot stolpen och panelerna placeras enligt märket. Använda skruvarna, borra fästet med inlägget tätt. Detta steg säkerställer hållbarhet vinyl privatlivet stängslet. Stängslet Panelen är sen igen skjutits in överliggaren konsoler och åtdragna. Upprepa detta steg för alla paneler och slutföra stängsel.
Vinyl Sekretess Fence modeller
Du kan ta upp en gör-det-själv installation projekt med hjälp av vänner och familjemedlemmar. Även professionell EXPERT är mycket föredra, är själv utforma en kostnadseffektiv strategi. Du bör känna syftet stängslet innan höja stängslet. Höjden och bredd är viktiga aspekter att överväga. En integritet stil staket design kan kombineras med en piket stil vinyl staket eller med en stolpe och räcke stängsel. Panelerna finns i många färgglada mönster som lägger till ett annorlunda utseende till gränsen. En privatliv staket med ljust vitt paneler utseende awesome som gränsobjekt. Således DIY enligt landskapet av ditt hus.
Den vinyl privatlivet stängslet kostnaden är mycket högre än trägärdesgårdar. En privatliv staket mäter 100 linjär kan kosta dig US $ 2.500 och priset för AA enda panel varierar mellan US $ 50 US $ 80. Kostnaden är värt om vi ser till fördelarna med en vinyl privatliv staket.