Inomhus Plant hängare

Krukväxter har alltid varit ett av enklaste sätten att föra naturen inne i rum, hus kontor och till och med skåpen. Den gröna färgen hos de växter kombinerat med en härlig beige eller ljus färg på väggarna, tillägger att extra touch på den formella rummen. Många vill ha stora krukväxter i deras vardagsrum, kök och även rum med några regelbundna växter och några exotiska. Men krukväxter, men se bra ut, tar upp mycket plats i huset och även bli rörigt med lera och torra löv. Därför, om du är förtjust i att ha krukväxter, är en annan valet du kan ha hängande växter. These inomhus hängande växter är mycket attraktivt, behöver inte mycket underhåll och är inte stökigt alls. Att matcha dessa växter med din interiörer och ge dem en dekorativ titt finns stora formgivningarna i inomhus anläggning galgar som är tillgängliga, så läsa på och reda!
Dekorativa inomhus Plant hängare
Den viktigaste delen i dessa hängande växter inomhus anläggning galgar kan göras på olika sätt med många typer av material. Att nämna några kan dessa inomhus anläggning galgar utföras med jute, hampa, bomull och nylon och när de görs med dessa, kallas de MACRAME växt byglar. Andra material som används i smidesjärn och stål till dessa vackra blommande växter. These galgar görs i olika storlekar, former och mönster så att de bevisa att titta vackert inne i huset. De kan antingen handgjorda eller förvärvas på marknaden. Men när visas med en vacker växt på den, ser de mycket elegant, förändra hela utseendet på ditt hem. Nämns nedan är några sådana galge idéer som du också kan använda för att dekorera ditt hem inredning!
Makramé inomhus Plant Hängare; Såsom nämnts ovan är dessa växt galgar usually handvävt eller maskin vävda galgar, som görs från material gillar jute, nylon och hampa. Om du vill veta hur man gör hängande blomma korgar, kan du få dem hur hampa armband görs. Det finns en typisk stil med genomförandet av dessa galgar, det bästa genom att knutar på dem. Du kan lägga till färgglada pärlor i dem för att få dem pärlstav inomhus anläggning galgar också. These knutna MACRAME växter hängare ser väldigt festlig och vacker med varied färgade rep. Följa vissa instruktioner MACRAME växt galge, du behöver inte göra mycket men binder dem särskilt stilar knop och se till att krukor hålls hårt i dem. Du kan hänga upp dem på inomhus stolpar växt galge som de ser mycket elegant och unik på dem.
Smidesjärn inomhus Plant hängare, dessa växter galgar är mestadels enkla men ser väldigt snygg. De är inget annat än raka stänger järn med krokar i båda ändar, en att hänga växter och andra att hängas på ytan. Dessa kommer i olika färger som svart, vit, grå, röd, gul etc. Därför kan du välja dessa parentes i önskad färger att bara bifoga dem till väggarna i huset och sedan hänga växter på dem. Eftersom smidesjärn har en stor gjutning kapacitet, kan det göras till vackra former. Smidesjärn vägg dekor innehåller vackra mönster som blommor, fjärilar, blad och många andra motiv som du kan forma dessa stöd till. En av de mest unika idéer av detta material är att de ser mycket känslig men ändå stark för att hålla växterna.
Gjutjärn inomhus Plant hängare, Gjutjärn växt galgar är ganska lik den smidesjärn sådana, förutom det faktum att smidesjärn ger en mycket delikat utseende medan gjutjärn har en mer viktoriansk och gamla utseende. Genom gjutjärn, hårda former som änglar, hästar, träd, kolibri, ankare, kan renar och andra konstruktioner göras, som ser väldigt kunglig när den sätts upp. Även gjutjärn är inte lika flexibel som smidesjärn, finns det mycket begränsad designing du kan göra med materialet. Men trots dessa är mycket svåra att mögel, hängande krukväxter få en stor rustikt ännu elegant utseende. De har en bild på ovansidan av fästet och en liten krok, för växten att hängas på slutet.
Med dessa underbart gjorts inomhus planta galgar du kan ändra komplett look på ditt hem och ge den en väldigt mysig utseende med dem.