Vad du gör när du är uttråkad i klass

Föreställ lyssnar på monotona surret från din lärare om några tråkigt ämne på en lat sommar eftermiddag. Lärarens röst vaggar sakta dig att somna. Men du kan inte sova eftersom du är i ett klassrum fullt av andra uttråkad studenter och om du ertappas då blir det fan att betala. Så vad göra när du är uttråkad i klassen och sov är inte ett alternativ? Det är en situation att många studenter ansikte någon gång eller det andra. Att finna en lösning på detta problem, här vi presentera dig några idéer om vad göra när du är uttråkad i klassen. Efter att ha läst dessa idéer, så be aldrig frågan uttråkad i skolan: vad göra?
Saker att göra när du är uttråkad på klass
Origami Magic, den plats du eventuellt skulle kunna sitta på baksidan bänkar när du helt enkelt inte intresserade av ämnet som undervisas av läraren. Ett bra svar vad man ska göra när du är uttråkad i klassen är att göra olika origami objekt. Du behöver inte ha någon speciell utrustning, är en enkel sida ur din anteckningsbok tillräckligt. Det är verkligen enkelt att skapa objekt gillar origami ros, kran, liljor och andra objekt från ett enda pappersark och som ni sitter på sista bänken din lärare inte blir några klokare till din upptåg. Origami gör du fokusera på vad din gör och kommer också att förbättra din hand och sinne samordning. Efter lektionen blir över dig kan gåva origami objektet (er) till din vän eller den vackra flickan du var eyeing.
Få kunskaper genom böcker, en annan bra svar på vad man ska göra när du är uttråkad i klassen är att läsa en roman (flickor kan läsa romaner!) genom att dölja dem i mellan din lärobok. Bara prop läroboken vertikalt på skrivbordet och sedan placera romanen i den. Kontrollera att storleken av romanen är högst texten boka och betala viss uppmärksamhet åt där läraren förflyttas inom klassen att undvika att fastna. Du kan spendera många underhållande klasser som annars skulle tråka du tårar genom att helt enkelt stänga lärarna röst och ange värld fiktionens genom böcker. Detta är en av de bästa saker att göra när du är uttråkad i skolan.
Höjder fantasi, Nu för de olyckliga själar som har fastnat på första bänk (vad tänkte du på?), Du kan helt enkelt inte göra origami föremål eller läsa romaner rättighet enligt lärarens näsa. Så vad göra när du är uttråkad i klassen och även sitter i första bänk. En mycket bra alternativ är tune ut lärarens röst och enkelt funderare av nya plocka upp linjer som absolut original. Du måste ha såg nog episoder av Hur jag Met Your Mother, veta vilken plocka upp linjer arbete och som absolut inte gå till jobbet. Mentalt skattesats alla dessa plocka upp linjer och tänka till scenarier där du kan använda dem att chatta upp nya tjejer (eller killar för den delen). Vem vet kan du tänka upp en plocka upp linje så bra att även de populäraste tjej kunde falla för det!
Förteckning över Saker att göra när du är tråkigt i klass
Här är en lista över saker att göra när uttråkad av din skalle i skolan. ; Rita hämnd mot din fiende. , Göra ett chiffer som du kan använda bland dina bästa vänner. ; Tänk ut Sätt att irritera dina äldste syskon. ; Ge namn till alla dina vänner och klasskamrater genom att namnge dem efter djur eller fåglar liknar de mest. ; Gör en lista över allt skoj saker du kan göra efter klass när tråkigt föreläsningen blir över. ; Om du vill förarga din lärare och ge hjälp till andra uttråkad studenter, sedan högljutt be läraren slumpmässiga frågorna helt orelaterade till ämnet. ; Om du sitter på den sista bänken och fortfarande undrar vad man ska göra när du är uttråkad i klassen, tio du kan underhålla dina klasskamrater sitter med dig genom imitera läraren. ; Det var några sätt som du kan bli av tristess i klassen och som också svarar på frågan om vad man ska göra när du är uttråkad på lektionerna.