Hur man gör Glycerin Soap

En intressant verksamhet tonåriga gör hemlagad tvål. Men tvålar gjorts i denna ålder är i allmänhet för bara dekorativt bruk! Men att göra egen tvål kan förvandlas till ett företag också! Men för att du behöver en hel del övning för att göra den perfekta och vackra tvålar. För närvarande kan du ringa hemgjord glycerin tvål för din användning. När du behärskar den skicklighet, kan gåva these hemgjorda tvålar dig, de kommer att arbeta inte bara som en bra present, utan också som en annons! Visste du att det finns många typer av glycerin tvål, är glycerin bas lika, är skillnaden i dofter och färger. Some glycerin tvålar är helt naturligt eftersom de använder sig av eteriska oljor, medan vissa använder kemikalier. Följande skriva upp kommer att ge dig några av de bästa recepten, som lär dig hur man gör glycerin tvål från grunden.
Glycerin Soap Recept # 1
Ingredienser, Glycerin, 8 gram, etanol, 1 £ 12 gram, palmolja, £ 2 8 dl, destillerat vatten, 1 pund, 9 gram, Coconut Oil, £ 1, Ricinolja, £ 1 9 gram, Lye, 12 gram; 15 gram destillerat vatten med 1 £ 4 uns socker, löst i en lösning, Process
Detta recept kommer att hjälpa dig att lösa frågan, hur man gör bas glycerin tvål. För det första åtgärd lut och vatten, värm ordentligt och sedan låta svalna tills den når 130 till 140 grader Fahrenheit, ställ åt sidan. Hetta ricinolja palmolja och kokosolja tillsammans och låt lösningen når samma temperatur som för lut. Blanda oljor med lut för tvål gör, rör oavbrutet i 5 minuter. Lägg i etanol och rör om ytterligare, bör blandningen nu klar lösning. Täck tvål container med en plastkåpa så avdunstning minskar när vi värmer. Placera behållaren i en större behållare som är fylld med 3 inches med kokande vatten. Beläget på milda värme. Justera temperaturen och låt blandningen koka i ca 2 timmar. Efter den utsatta, tillsätt glycerin och socker rör om ca 3 minuter. Lägg i doft eller färg och häll sedan i formar, låt svalna, inte täcker.
Glycerin Soap Recept # 2
Ingredienser, Glycerin tvål bas, 3 cups; Pulverized torkad rosmarin, 1 tesked, lavendel blommor och rosmarin blad, ¼ kopp infusion, lavendelolja, 1 ½ tsk, Rosmarin olja, 1 ½ tsk, Process
Detta är en av de enklaste recepten glycerin tvål. Helt enkelt smälta basen glycerin tvål och övriga ingredienser i en kastrull tvål, rör om väl tills blandas. Häll blandningen i formarna och låt set.
Glycerin Soap Recept # 3
Ingredienser; Riven glycerin tvål, 2 ¾ koppar (400 g), Orange färg eller muskotblomma pulver (2 tsp/10 ml) blandas med (4 T/60 ml veg olja.) Sweet orange eterisk olja, 1 tsk 5 ml; Pinch vart och ett av torkad ringblomma eller kamomill blommor och nypa torkad apelsinskal, Process
För att detta ska handgjorda tvål recept, först smälta glycerin tvål i en dubbel panna på låg värme. När tvålen är på väg att smälta, lägg i färgen och stänga av värmen. Sakta lägger i eterisk olja, låt koka i ca 10 sekunder häll sedan i formar. Ta en tandpetare och lägg zest tillsammans med blommor av den, innan tvålen svalnar helt. Efter tvålar har helt svalnat, linda in dem tätt så att glycerin inte dra till sig fukt.
Det var några av den enklaste recept glycerin tvål, förhoppningsvis har de hjälpt dig att lösa frågan, hur man gör staplar glycerin tvål. Du kan lägga din favorit eteriska oljor för att någon av de ovan nämnda recept, men det är bättre att försöka givna recept par gånger så att du inte gör några misstag i mätningen.