Bästa Balsam för skadat hår

I denna tidsålder, ta hand av ens hår har blivit ett huvudmål. Vi arbetar ständigt skumma butiker för varor som kommer att förvandla skadat hår inom dagar eller minuter, men har du gjort ett smart val när du kommer till kassadisken? Idag har vi hundratals produkter skrikande blandade budskap om vad det kan och inte kan göra för dig. Vi kommer att gräva i den bästa balsam för skadat hår, som kommer i en mängd olika val. Du kan även hamna chucking din gamla balsam för skadat hår och ersätta den med vad som passar bäst för ditt hår.
Balsam för skadat hår
Det är viktigt att metoden för hur man ansöker balsam för skadat hår under hårvård religiöst görs när det krävs, för att säkerställa att håret studsar tillbaka till vitalitet.
Vad du behöver veta; Du måste första djupa villkoret håret, vilket mål det yttre lagret - det ytterhud. De överlappar varandra och bör helst vara som platt ut. När hår blir skadad, dessa nagelband stiga upp från axeln av hår. Det är så hår har en dämpad, krusigt utseende. Att jämna these envisa nagelband behöver du en produktgrupp som kommer att tämja dem att om rak, automatiskt gör att det ser levande, silkeslen eller skada gratis. En djup balsam minimerar skadan gjort med håret och kan fylla på det för att stanna snygg, vilket gör det lätt att sköta. Vad en inpackning inte kan göra, är att helt ta bort hår från alla sina skador. Den återställer vad den kan genom att skydda det från ytterligare skada - du kan trimma bort ändarna på ditt hår så att nytt hår kan växa, vilket ger balsam för skadat hår en chans att skydda nya hår från framtida attacker som föroreningar, exponering för sol, hår riktning och blås torkning. Kom ihåg, du måste hela tiden trimma håret för att undvika de skadade nagelband från att nå hår långt upp. En bra klippt eller trimningen bör helst göras var 6 månader.
En creme är vad man lägger efter att de schampo sitt hår, enligt anvisningar från produktens instruktioner (när en produkt som anger att det måste masseras in i håret, beläggning det från toppen av håret från hårbotten till slut). Detta är också känd som en Detangler, skulle bara kappa det yttre lagret av hår för att minska skadorna, men inte tänkt att tränga in i hårbotten området, vilket kan få negativa effekter. Det är inte en inpackning då instruktioner säga att hålla den på i 1-3 minuter. I motsats till krämer och detanglers, en inpackning s effekter är långvarig och kan användas från en gång i veckan till en gång i månaden, vanligtvis kvar på i 15-20 minuter, och innebar också för hårbotten. Alltid läsa på baksidan av produkten för att se det är inte creme / Detangler, eftersom dessa inte kan ersätta de effekter / användning av djup konditionering.
Komma igång; Ordna allt som du behöver för att komma igång med din djupa conditioning rutin. ; Hårborste för att ta bort tovor, Välj önskad schampo och skölj håret innan du torkar den torr, inpackning produkten, klipp till en del hår i sektioner, Duschmössa, tillämpning Balsam för skadat hår, som är de steg du måste följa när ansöker balsam för skadat hår: Del håret från centrum av din hårbotten att göra två stora delar. När du har dina två skildes sektioner Lyft ena sidan av avsnittet med slutet av din kam medan resten av håret ner, men en liten del i din hand. ; Applicera balsam i en tunn film till detta avsnitt och klipp den på huvudet (för personer med mycket långt hår, lugg upp och lägg inte för många klipp). På detta sätt, fortsätta att ta små delar av varje sida och när det görs med tillämpning av balsam, klipp den i delar och försöka att inte röra. ; När alla sektioner är villkorade jämnt och klippt på plats, sätta på duschmössa. Detta tätar i fukt från balsam och gör det möjligt att tränga in i hår och hårbotten genom att öppna upp porerna. , Lämna på i 15-20 minuter eller enligt anvisningar från balsam du har valt. Syssla med sysslor eller något att fördriva tiden. , När tiden är slut, skölj håret noggrant med kallt vatten eftersom detta tar bort balsam lätt, stänga av porerna att fälla balsamet. Kom ihåg att skölja väl för att undvika den från klibbar / lämna rester på din hårbotten. ; Hur gör jag Välj det bästa Balsam för skadat hår?
Ditt hår längtar uppmärksamhet som vardagliga stil och utomhusenheter ytterligare skador på håret. Här är en lista över att veta vad man ska göra för att skämma bort och återupptäcka vackert hår genom att veta vilken är den bästa balsam för skadat hår.
Kemiska produkter
Infusium 23: Det finns en mängd olika hårvårdsprodukter under Infusium 23, speciellt framtagen för skadat hår, under "Reparera och förnya" samling. The balsam under denna produktlinje är en blandning av ingredienser som ger håret behandlas i strukturen genom att eliminera skadat hår cuticles från ytterligare uppdelning, och brott som orsakats av tekniker hårstyling.
Kerastase - Ciment Anti-Usure: Kerastase's utbud av produkter är ett säkert sätt att öka din håret i med liv igen. Detta balsam undviker att tynger känsla med att det är lätt och skonsam mot håret. Det är ett ögonblick sätt detangling envis tovor, vilket minskar risken för brott på grund av dess entrapping effekt på mitten längder och toppar.
L'Oreal Mega Fukt vårdande Crème: Om ditt hår har kvävning om kemikalier som du har infunderas i håret från hår färgning, permanent riktning, permanentvätska och så vidare, då detta ger en apt lösning för att jämna ut håret för att göra det lätt att hantera. Använd denna crème som ett sätt att detangling knutar i håret men strikt undvika användning i hårbotten området eftersom detta inte är en djup konditionering produkt.
Nutragena Triple Moisture Deep Conditioner Professional: För att silkeslen känsla till en gång torrt hår. Den konverterar grå hår av djup återfuktning tekniker i smidighet som är tydligt när varje användning. Det passar hår som alltför har uthärdat kemikalieanvändning och styling till en punkt där det verkar hopplöst att fixa med hjälp av bästa balsam för torrt hår är viktigt att undvika vilda frizz attacker. Den har djupa konditionering resultat också och innehåller ingredienser som Meadowfoam utsäde, sötmandel och olivolja att tränga igenom, fukta och linda hår i en skyddande beläggning.
Pantene Pro-V - Brott Försvar: beroende på de skador extensivt håret, kan Brott Defense erbjuda resultat med upp till 90% i en månad. Den innehåller en metod att undvika hår går sönder som det rockar hår i ett skydd, också tillåter dig att ha hår längre i stället för att ständigt skära bort det på grund av dåligt underhåll. För de av er med kluvna hårtoppar, bli av med dem innan du börjar på en lösning är tillrådligt, för att undvika ytterligare skada som tvingar dig att klippa bort det varje gång du växer ditt hår. Lämplig för dem som vill långt hår i stället för att hugga bort det i frustration.
Ekologiska Baserat produkter
Nature Girl - Roots Rock: Teaming med ingredienser från naturen själv, här vardagliga använda balsam innehåller oljor krollsplint, hibiskus blomma extrakt och ekologiska eteriska oljor att skydda håret från skador. Detta hjälper hår som har fallit för svaghet på grund av ständiga styling eller från kemiska produkter.
Organix Awakening Mocha Espresso: Detta skall ställa in din lukt stickningar, med dofter från mocha tillverkas av oljor kakaobönan, till espresso bönor utdrag med en skimrande glasyr från la idel silke produkter, tillgängliga. Detta säkerställer att man kan tämja flätor med en total utseende på ett sunt glänsande lyster. It är miljövänlig med återvunnen plast spärra användningen av petrokemiska produkter. Att ge dig själv lyxen att en A-klass hår behandlingstillfället, unna dig lite att dra ditt hår, trots allt, är ditt hår din största tillgång. Arbetet med få det tillbaka i form att undvika ytterligare skador som slutändan kan leda till håravfall eller scraggly hår. Kom ihåg att börja från hårrötterna och arbeta dig mot ändarna, påfyllning varje område att förbli starkt och friskt.
John Masters Organics - Lavendel och Avocado: Denna intensiva conditioner blandar 10 olika olja extrakt som är organiska till sin karaktär, bestående av ingredienser som lavendel olja som bromsar processen med hår falla, samtidigt behandla hårbotten hud lager mot inflammatoriska problem såsom dermatit and eksem, avokadoolja för att återfukta samt kondition, Amica som håller huden hydrerad uppmuntra tillväxten av hår, vitt te som ger hårbotten området och hår en avgiftande effekt, och sojaprotein, som förstärker hårsäckarna gör att det ser fyllig med tillsats av glans, vilket gör att du kan hämta hur håret förlorat.
Hamadi Shea Rice Milk: Detta balsam är ett annat bra sätt att bryta-loss tovor när du använder Sheasmör som både en fuktgivande agent och solskyddsmedel som skyddar ditt hår och hårbotten från de skarpa solljuset. Ris mjölk närvarande i balsamet bygger upp hår och tenderar till hårbotten också. Nämns att håret kan kännas grov eller torr när det är vått, men detta är endast på grund av balsam fungerar väg från insidan av ditt hår för att de yttre lagren. När det är torrt effekterna blir synliga och uppenbara vid beröring. Key ingredienser är Ylang Ylang och Clary Sage. Efter schamponering håret, applicera den från halva längden av håret, koncentrera sig mer på dina rötter, skölj väl.
Aveda - Skada Åtgärd återskapa Conditioner: Här kan du bygga styrka på svag hår från exponering för kemikalier, design och utomhus element. Här förenas sandelträ, phellodendron och korn, att jämna ut nagelbanden borta OBERÄKNELIG. Det skyddar också håret från värme skador från styling tekniker samt hjälpmedel i detanglement. Den innehåller Quinos protein som omedelbart reparerar skador och gör håret starkt inifrån, och veteprotein som utgör en reparationsverkstad för skador som orsakats av styling metoder. Eteriska oljor inkluderar Bergamott, Ylang Ylang och mandarin, som diffust avgår aromatiska lukter.
Använda bästa balsam för skadat hår är en avgörande del av håret vårdprocessen. Utan den saknar håret att en komponent som tätar i alla att den behöver Själva reparationen slutändan återspeglar positiva resultaten av den produkten. Glöm inte att hålla ett bra balsam bland dina stash av hårvårdsprodukter. Bo konsekvent i att ta hand om håret, och du kan lita på att ditt hår kommer att studsa tillbaka till liv på nolltid.