Korsett Idéer

Corsages bärs i syfte att identifiera de olika medlemmarna i en grupp, eller att hedra någon. Det är också användas för att komplettera klänning eller klädsel som en modeaccessoar. Tidigare använde kvinnor att pryda sig med antingen en enda blomma i håret eller en bukett blommor som de brukade bära på sina klänning. Men det var obehagligt och besvärligt, bär dessa enorma buketter runt. Den nya lättare form av dessa buketter, som vi använder idag, kallas corsages. Nu, om du ska till en bal eller deltar i ett bröllop, här är några ljusa corsage idéer för blomsterarrangemang som du kan prova.
Korsett Idéer för möhippor
Precis som det kan ingen eld utan bränsle, kan det inte vara brudkläder dusch utan corsages. Corsages gör bruden-till-vara känna mig speciell. Du kan få ihop och göra diverse typer av corsages som inte bara kommer att göra evenemanget minnesvärt, men också corsages varar för evigt som ett minne. Här är några brudkläder dusch corsage tankar som du kan prova.
Classic Floral corsages, de är enkla och samtidigt eleganta. De symboliserar och uppskattar skönhet. Innan den blommiga corsages, besluta om färgen och typ av blommor som du vill använda för tillfället. Det är bäst att du använder brudens favoritblomma eftersom det är henne dagen. Men fortfarande om du är osäker på vad du ska använda, vita rosor är det bästa alternativet, eftersom de symboliserar renhet och dygd av den nya bruden.
Funny corsages, Lys upp händelsen med några av dessa humoristiska corsages. Samtidigt som det roliga corsages, tänk på att använda något som bruden kan använda i framtiden. Det kan vara någon köksredskap eller ett strumpeband eller kanske tom kall grädde burkar, etc. Har tänk på brudens humor samtidigt som dessa roliga corsages.
Sash Trendiga corsages, göra bruden känna sig speciella med denna skönhetstävling som sash bifogas corsage. Du kan antingen köpa bågen eller ens göra dem hemma. Du kan också lägga lite roliga meddelanden på bågen.
Doll corsages, påminna de nya brud sin barndom dagar med dessa docka corsages. Du kan göra dockor med hjälp av enkla material som du enkelt kan få i många butiker. Du kan också lägga några gamla bilder på brudens barndom. Låt henne åka tillbaka till Pigtailed dagar på denna speciella dag.
Med dessa idéer brudkläder dusch corsage, kommer du att göra dagen en speciell och minnesvärd för bruden.
Korsett Idéer för bröllop
Corsages för bröllop, är tillverkade av blommor som nejlikor, rosor, liljor och orkidéer. Är här några bröllop corsage tankar som du kan använda för att göra dagen mer speciell.
Corsages med nejlikor, Eftersom de billigt och samtidigt lockande och stora, nejlikor de vanligaste blommorna som används vid vigsel. Om du har en budget bröllop, kan då en vit nejlika över en rund vit tyll, satte upp på klänningen eller knyts runt handleden, göra underverk. Om bröllopet är under vårsäsongen, sedan den gemensamma färger för nejlikor corsages är grädde, rosa, gult och vitt. Man kan pin dessa med barnets andedräkt och veck vit färgad tyll. Det måste finnas en särskild corsage för mor både bruden och brudgummen. En liten runda cluster of loopas up white band, med rosa eller vita nejlikor, bunden och som på ett elastiskt band, som mödrar kan bära runt sina handleder kan vara en bra idé.
Corsages med Roses, en vit eller röd ros knopp, med barnets andning och ormbunke, är den vanligaste corsage som används av många människor, över hela världen. Slå in corsage med en silkeslen band och fäst den med en liten pärla spets stift. Du kan också ta en rosa eller röd ros och knyt den med en rosett dekorerad med hjärtan och säkra det med hjärta tippade stiften för att skapa en mer romantisk atmosfär. This is corsage ficka också vänlig.
Corsages med liljor, En enda Calla Lily och en lilja blad lindat med en grönfärgad sidenband, är en vanlig corsage stil för den moderna tidens vigslar. Fäst det i famn med några extra nålar eller knyta den runt handleden med några band. Dessa är attraktiva och billiga.
Corsages med orkidéer, falska eller riktiga, orkidéer är dyra. Således är mycket små orkidéer används som corsages på bröllop. You kan samla upp två vita orkidéer med rosa centrum, tillsammans med en tunn kluster av citrongräs och linda upp den med rosa band som kan fästas med dekorativa knappnålar.
Därför där har du några idéer bröllop corsage. De spelar en mycket viktig roll för bröllop.
Korsett Idéer för Baby Dusch
Honor mor-till-vara och visa henne hur mycket du bryr dig om hennes och hennes ofödda barn med hjälp av några av dessa fantastiska corsage idéer till baby shower. Mamman kommer säkert älskar dessa corsages och även uppskattar de ansträngningar som ni har lagt bakom sig.
Korsett med Lily, Till detta behöver du:; 1 stor lilja för varje corsage att ni gör, Florist's tråd (1 paket), Baby murgröna vinstockar (2 små sticklingar), Band för bog, Pin att hålla corsage. , Förfarande göra corsage:; Skär av stjälken av liljan omkring 2-3 inches; Nu använder blomsteraffär tråd, bunt murgrönan med lilja i en stil valfri; På vardera sida av lilja, slips ett murgröna vinstock ; Därefter, med band, knyt en ganska letar båge. , Säkra den till gästens klänning med hjälp av ett stift. ; Du kan också ha en rolig corsage baby shower. Här är hur du gör det.
Baby Dusch corsages som är roliga, Till detta behöver du:; Våtservetter (1 liten paket), klädnypa, Färgband för fören, Pin för fastsättning på gästens klänningar, Förfarande:; Arrangera servetterna så att dessa ser ut som en blomma; Sätt the klädnypan om förpackningen till den våtservetter så att mor-till-vara kan teckna ett omedelbart om hon behöver medan ändra hennes babyns blöjor; Gör några pilbågar med hjälp av banden och med stift fästa det på moderns blus . : Denna corsage är bara för roligt och säkert det kommer att göra många skratt. These corsage idéer till baby dusch är billigt och roligt att få. Det ger dig också en chans att vara konstnärlig och uttryck för din kreativitet.
Corsages för handleden
Folk brukar bära corsages på handleden på ett bröllop eller på balen. Här är några handleden corsage idéer som kommer att berätta sätt att göra handled och hand corsages.
Färg, Färgen på din corsages ska matcha med färgen på din klänning. Det behöver inte vara av samma färg som klänning, men det bör komplettera klänning. Neutrala färger är de bästa och samtidigt välja corsages som kommer att gå med din klänning.
Pärlor, att göra din prom corsage mer attraktiv och fantasi, kan du även lägga en del pärlor till det. Pärlorna reflekterar ljuset och som visar upp dem juvel vill.
Användning av ovanliga blommor, och dessutom rosor, liljor och nejlikor, kan du också använda en del ovanliga blommor säga tulpaner. Här måste vara försiktig om du är allergisk mot något blomma.
Med dessa corsage tankar, kommer du att kunna göra tillfället mer minnesvärd. Så istället för att slösa bort pengarna på att köpa dessa corsages, göra dem hemma. Det är kul liksom mer personlig.