Piggsvin Grass

Porcupine gräs eller Miscanthus sinensis 'Strictus ", är en prydnads gräs typ som du kan växa i din trädgård och gör din gräsmatta ser söt. Innan du odla denna gräs i din trädgård, det är bättre att du får känna till några piggsvin gräs fakta. Du måste också veta hur man tar hand om detta gräset, annars vad tjänar det att växa det bara att se den dö bort på grund av bristande ordentlig vård? Så låt oss se fakta om detta gräs.
Piggsvin Grass Fakta
Som vi redan vet, är det botaniska namnet på denna gräs Miscanthus sinensis 'Strictus ". Låt oss nu se vad som är andra viktiga fakta om denna gräs som gör det så intressant. ; Porcupine gräset växer främst i östasiatiska länder som Japan, Korea och Kina, och i tempererade områden såsom Nordamerika; De har låga basala bladen med små knippen av blad som strukturer som ligger runt 3-3,5 inches tall; De föredrar måttligt torrt och sandig jord, de kan också växa i lerig jord som är bördig, Detta gräs också föredrar mycket sol, men om du håller dem i delvis skuggade områden, även det kommer att göra, de växer upp till en höjd av ca 7 till 8 meter och de blommar huvudsakligen i månaderna augusti till november, när de blommar för första gången är piggsvin gräset vit i färgen. Senare, när det växer, blir den grön, vissa vegetabiliska Detta gräs för att hålla borta gnagare och andra skadedjur från sin trädgård: Denna gräset är en dekorativ form av gräs, Detta gräs också används för att göra papper, Porcupine Grass Care
Porcupine gräset anses vara mycket attraktiva på grund av sin guldfärgade mönster på bladen. Om du planerar växa i gräs i din gräsmatta, så ska du veta hur ta hand om det.
Fuktig mark, medan trädgårdsarbete är det första som du måste komma ihåg att du ska växa piggsvin gräs i sandig jord eller jord som är väl dränerad. För mycket vatten är dåligt för denna typ av gräs. Men det betyder inte att du håller jorden torr. Använd fuktig jord.
Rätt ljus, Igen, se till att du plantera dem på en plats där de får tillräckligt med solljus. Om området är delvis skuggad, även det kommer att göra. Men solljus är viktigt för deras ordentlig tillväxt.
Vatten bra och avlägsna gammalt bladverk, vatten Detta gräs jämna, främst under säsongen när de blommar, eftersom du måste ha väl utvecklade rötter så att gräset kan absorbera tillräckligt med näring från marken. Också, se till att samtidigt som du planterar piggsvin gräs, ska området fri från alla gamla och vissna växter och blad, annars gräset få problem under uppväxten.
Gödselmedel och pH nivå är viktiga, Lägg gödselmedel i marken, eftersom de ökar markens näringsvärde och de också bli av med ogräs. Även få ett test markens pH gjort. Piggsvin gräs föredrar pH på minst 6,8 till 7,0.
Nej Skadedjur nr bekymmer; Något behöver du inte oroa dig för under uppväxten denna typ av gräs är skadedjur och sjukdomar. Det är ett sak denna typ av gräs lider inte. Spridning av piggsvin gräs i höst och och våren och dess från division och frön. En del människor för att inte blanda det färska nya gräset med de tidigare åren bruna och döda blad, skar de gräset tillbaka till marken på våren.
Så nu har du tillräckligt med information om piggsvin gräset. Följ dessa tips och riktlinjer och växande denna typ av gräs och ta hand om det kommer inte bli svårt. Gör din trädgård eller gräsmatta ser söt och även hålla den fri från alla typer av skadedjur använder denna gräs. Happy trädgårdsarbete!