Golv Kakel Typer

Om du någonsin har varit på marknaden att välja kakel för ditt hus måste du ha sett att det finns en uppsjö av golvplattor typer som finns. Det kan bli mycket förvirrande för en person som inte vet något om de olika typerna kakel golv, välja någon av dem. Så för att göra arbetet lättare, nedan är några användbara uppgifter om många typer av golv plattor som finns på marknaden idag.
Annan våning Kakel Types
Porslinsplattor; Det är en av de keramiska golvplattor typer. Porslinsplattor som görs med hjälp av damm pressade metoden, är extremt hårt. Dessa typer av golvplattor finns på marknaden i tre varianter, dvs, glaserat, oglaserade och med en matt yta. Porslinsplattor är mycket starka och hållbara. De är fläcken som liksom fukt och därmed är ett populärt val för utomhus, köksbänk-toppar, väggbeklädnader och badrum.
Kakel, dessa är ett annat av keramiska plattor golv, som kommer med ett glas-typ beläggning. Denna beläggning gör dessa plattor mycket lätt att rengöra och vattentät samtidigt. Tjockleken på kakel är ungefär tre fjärdedelar av en tum. Dessa brickor får användas för alla typer av golv.
Mosaikplattor, mosaik är idealiska för dem som letar efter en variation i form och storlek med dem jämfört med golvplattor. Mosaikplattor finns tillgängliga på marknaden i den vanliga fyrkantiga, runda samt i Hexagon form. Mosaik kakel är ett av de populära kakel badrum golvtyper, både i hushåll samt kommersiella inrättningar. Eftersom mosaikplattor finns i liten storlek, är det lättare för vattnet att strömma in i avloppet enkelt genom dem. En annan orsak bakom dem som används för att bilda dusch golv är det stora antalet injekteringsbruk fogar mellan dessa brickor som gör dem halkfritt.
Vinyl plattor, Vinyl plattor säljs i ett antal färger och mönster. Dessa brickor är tillverkade på ett sådant sätt att de kan mycket lätt likna något rätt från trä till porslin. Det finns tre vinyl golvplattor typer som finns på marknaden dessa dagar, nämligen, fast vinylplattor som är gjorda av homogena vinyl, inläggningar vinylplattor gjord av inläggningar vinyl och vinyl plattor komposition av komposit vinyl. Det bästa plastgolv är att dessa plattor är mycket lätt att installera och reparera. I jämförelse med andra golvplattor typer, de är ganska billiga också.
Granit Kakel, ett av de mest populära bland de olika plattor köksgolvet typer, granit plattor är hållbara och är motståndskraftiga mot fläckar som orsakats av kaffe, läsk eller andra livsmedel spill. Detta gör dem ett idealiskt val för köksbänken toppar också.
Klumpar plattor; dessa brickor tillverkas av en blandning av granit chips med polyesterharts och portlandcement. Vanligtvis sina tjocklek är någonstans mellan 6 mm till 20 mm, men de kan beställas i vissa andra tjocklek också.
Klinkers, klinkers är gjorda av skiffer eller från enkla lera. Klinkers kända för deras hållbarhet. Klinkers finns i ett antal former och storlekar såsom torg, tegel-liknande och även i oregelbunden form. Klinkers är generellt frostfritt gör dem ett idealiskt val för utomhus.
Terrakottaplattor; terrakottaplattor är gjorda av lera. Deras färg varierar från orange till brunt till många andra nyanser beroende på den kemiska sammansättningen av lera de är gjorda av. Terrakottaplattor är ett populärt val för kök golv.
Återvunnet glas plattor; Återvunnet glas typer är gjorda av glas som kastas över bord av olika industrier och hushåll. Eftersom dessa golvplattor typer är tillverkade av återvunnet material, de är väldigt populär miljömedvetna. Att vara i glas, dessa brickor finns i en mängd olika färger och mönster kakel.
Även många människor i dessa dagar är väljer hårda golv, fortfarande den typen av variation i storlek, form, design och färg, som de olika golvplattor typer erbjudande är oöverträffad. Klinkers är inte bara funktionella, låna de en makalös estetiska värde till huset också, vilket gör dem idealiska valet för golv.