Glykolsyra Produkter

De ger dig verkligen en "Aha" känsla och erfarenhet. Det är en av de mest framträdande ingredienserna när det gäller hudvård. När du säger hudvård, detta är den första som kommer till ditt sinne. Fortfarande inte gissat vad snackar jag om? Tja, jag gjorde bara en kort beskrivning om glykolsyra. Glykolsyra är färglös, luktfri och hygroskopiskt, kristallinskt fast och är den minsta alpha hydroxy acid (AHA). Dess vetenskapliga namn är hydroxyacetic syra och den används i en mängd av hudvårdsprodukter. En av anledningarna är dess egenskapen att lättlösligt i vatten och fantastiska huden genomträngande förmåga. Om du undrade vad alla hudvårdsprodukter är tillverkade med glykolsyra, här är allt om glykolsyra produkter.
Produkter med Glycolic Acid
Ett antal glykolsyra produkter över disk finns. Ta en titt på glykolsyra typer sur produkt.
Dead and Gone, Gycolic syra är en betydande ingrediens i exfolierande och rengörande krämer som finns idag. Var det i en kräm eller i flytande lösning är glykolsyra används för rengöring djupt. Exfoliants med glykolsyra hjälp med att få din hud fri från döda celler. Det resulterar i ett bättre, raffinerad och ljusare hy. These exfoliants användas två eller tre gånger i veckan och finns med granulat för extra manuella exfoliering. Bland the glykolsyra ansikts produkter, VÅRD täcka en stor bit. Neutrogena exfolierande kräm är en av de populära märkena tillsammans med LifeCell, Exfoderm Forte by Obagi och aktivera Body Scrub by Murad är bland bra peeling krämer.
Ålder ingen bar, jag antar att bland the glykolsyra syra produkter är anti aging krämer de mest eftertraktade och sälja som smör i solsken. En kraftfull anti aging ämne i sig, faktiskt any glykolsyra produkt kan märkas som en anti aging kosmetisk produkt. I kombination med retinol (en typ av A-vitamin), har glykolsyra visat att bekämpa ålderstecken, t.ex. glykolsyra ansiktskräm. Måste dock sådana produkter användas under natten. Anledningen är medan glykolsyra bryter ner huden, retinol ser att rätta till det.
Lo (ning) Ner, Precis som det finns glykolsyra krämer, finns det glykolsyra kroppslotion. Syftet, återigen, är detsamma, endast metoden och form är annorlunda. Lotioner används för att jämna och förbättra strukturen på huden, i princip. Detta sker genom att sänka hyperpigmentering, djup porrengöring och exfoliering. These glykolsyra lotion har olika mängder och styrka glykolsyra, normalt runt 5% och starkare. En fuktighetskräm eller solskydd kan användas tillsammans med en lotion, som hud föryngring Lotion I av MD Forte, eller Glycolic 10% Exfoliating Oil Control Gel med salicylsyra 2% av DDF.
Krämig Affair, Glykolsyra grädde i en bred kategori glykolsyra produkterna är bra för torr och normal hy. Det är så glykolsyra för akne används i form av krämer. Dessa är dock inte för återfuktande, istället gör en djuprengöring av huden och förhindra hyperpigmentering. Alla dessa saker hjälpa till att förbättra hudton och hy. Det är en av de goda glykolsyra produkter för akne på grund av dess renande egenskaper. Peter Thomas Roth glykolsyra 10% fuktkräm, Facial Cream III genom MD Forte och Glycolic Face grädde genom fullmaktskommittén är några av välkända varumärken för glykolsyra ansiktskrämer.
Dra bort; Kemisk peeling av glykolsyra är en annan vanlig hudvård produkt gjord av glykolsyra. Glykolsyra peel produkter ställer högre glykolsyra innehåll och det är en del av något aggressiva behandlingar för flera hudåkommor. Peeling används för att bli av med torr och skadad hud, fina linjer, finnar och ärr sår. Så glykolsyra och hudvård är mycket nära släkt.
Eye, syn, Eye krämer och geler har jämförelsevis låga nivåer av glykolsyra, eftersom ögonen och området runt dem är mycket känslig. Vidare kan dessa öga produkter innehåller även anti-aging ämnen som retinol, kollagen och elastin. Med hjälp av dessa glykolsyra produkter hjälper dig att bli av med rynkor runt ögon och förhindra mörka ringar under ögonen. Några av de bra märken som producerar öga grädde med glykolsyra är (Skin Rejuvenation Eye Cream av MD Forte), kollagen (Firming Eye Gel av Glytone) och elastin (Collastin Eye Contour Fluid av Pevonia Botanica).
Du skulle få en hel del glykolsyra produkter översyn samt information om några andra produkter som glykolsyra masker syra ansikte, serum, toner, hud blekning och ljusare produkter. Dessa översyner och betyg produkt eller ens tala till människor omkring dig kommer att ge dig en uppfattning om bästa glykolsyra syra-produkter. Så nästa gång du använder en ansiktskräm eller rengöring jag är säker på att du ska säga AHA! Ta hand!