Fäktning Idéer för grönsaksodlingar

Det är hjärtslitande att se grönsaker att du har så kärleksfullt planterat och såg dem växa som härjas av husdjur och små djur. Så, är det bästa sättet att skydda dina grönsaker från att förstöras av oönskat husdjur och andra djur för att installera ett staket runt trädgården. Det finns många fencing ideer för vegetabiliska trädgårdar som är tillgängliga och du måste välja en som inte bara bidrar till att hålla djuren ute men också matchar med inredningen och terräng.
Köksträdgården Fäktning Idéer
Det finns många typer av staket konstruktioner för örtagårdarna att välja mellan och de alla finns i olika material. Ett trästaket är ett utmärkt alternativ för din trädgård som den ser rustik och mycket charmig. Du kan välja material som ek och rött trä för att bygga staketet och sedan måla den i vitt eller en trevlig salvia eller grön färg. Installera trä staket kan verka som en stor uppgift, men du kan göra det själv i två till tre dagar. Den enda nackdel är att små djur som ekorre, gnagare och murmeldjuren kan smyga in genom luckor i mellan stängslen. Men det finns en lösning på detta problem. Du kan installera ett hönsnät längs den nedre delen av stängslet att hålla dessa odrägliga djur från att äta dina grönsaker.
Om du bor på landsbygden och vilda djur som kaniner, ekorrar och även enstaka hjort är att göra ditt liv levande helvete med att förstöra upp grönsakerna, så behöver du bra stängsel idéer för örtagårdarna att hålla bort dem. En permanent men billig lösning skulle vara att välja en tegelvägg eller cinderblock vägg. Du kan också välja sten stängsel att hålla din köksträdgård säkert och bort från djur. These stängselsystem är ganska lågt underhåll och de kommer att bestå för många många år. Nackdelen med denna typ av stängsel ideer för vegetabiliska trädgårdar är att du inte kan ändra platsen för din trädgård och du måste vara nöjd med utformningen av stängsel för år.
En av de billigare och miljövänlig stängsel idéer till örtagårdarna Användningen av bambu stängsel. Bambu är stark och robust och du kan skära den i höjd du önskar och bygga ett staket av det. Bambu stycken kan installeras i ett rutmönster mönster så att det ser dekorativt ut ett galler. Men för att hålla ute djuren behöver du också installera en Stängsel i botten. Bamboo Garden staket stilar ger ett mycket lugnt och Zen atmosfär till din trädgård. Om du är kreativt lutande eller vill att din köksträdgård staketet för att se naturligt och bara smälter in i trädgården, då kan du bygga ett staket av kvistar och grenar av träd. Kvistar och grenar kan ordnas i ett korsvis och binds ihop med garn, rep hampa eller enkla trådar metall. Detta är en bra upphöjd bädd vegetable stängsel för trädgården idéer.
För dig som letar efter låga underhållskostnader stängsel ideer för vegetabiliska trädgård, kan du överväga vinyl staket. De är mycket hållbara och de kan fås att likna äkta trä. Installera en vit vinyl staket i din trädgård och mjuka upp skarpa utseende av vita genom att växa trevande rosor och andra växter som klättrar genom strejkvakter. Vinyl stängsel Installationen kan göras under en dag och du kan även göra det dig.
Det var några stängsel idéer för grönsaksodlingar. Oavsett stängsel du väljer för din köksträdgård, se till att det är estetiskt tilltalande och går med det övergripande utseendet av trädgården. Med rätt staket kan du hålla ut små djur och njuta av dina grönsaker.