Dusch utomhus Designs

Tvärtemot vad många tror, ​​är utomhus duschar inte reserverat för plysch hotell och semesteranläggningar. Du kan ha din alldeles egna utomhus dusch hemma, att tvätta bort sand och smuts efter en simtur eller bara för att känna närhet till naturen. Duschning Alfresco i naturen kan vara spännande och det finns många utomhusdusch mönster och format som du kan välja från. En utomhus dusch är i allmänhet byggda på bakgården och är oftast gjord av naturmaterial. Om du är angelägen om att ha en utomhus dusch bås i ditt hem, först besluta om den nivå av privatlivet du behöver i din dusch konstruktion. För människor som bor i stora isolerade bostäder, där det inte är fråga om nyfikna grannar tittade genom, integritet är inget problem. Men du kommer att kräva någon form av privatliv skärmar eller dörrar i ditt utomhusdusch mönster om du har grannar som bor i närheten. Om du funderar på hur man bygger en utomhus dusch, här är några utomhusdusch design.
Dusch utomhus Design Idéer
En av de bästa men ändå enkel utomhusdusch konstruktioner att välja en dusch som är konstruerat av furu. En rektangulär sluten furu dusch med en delvis öppet tak, ger rätt mängd av privatlivet. Den duschkabin kan vara så stor eller liten du vill, med rostfri krokar installerade för hängande kläder. Konstruera ett gitter taket och installera detta över din duschvägg. Ett medium sized utomhus teak handdukshängare, eller en teak bänk, placerade inuti duschkabin skulle perfekt komplement till denna rustika och enkla dusch konstruktion.
Utomhusdusch mönster ska inte vara som din inomhus promenad i duschväggar. Utomhus dusch konstruktioner skall vara sådan att den smälter in perfekt i landskapet och inte står ut som en öm tumme. Det är bäst att hålla design enkel och använda naturliga material som fungerar bra med din trädgård eller bakgård. Använd material som sten, skiffer, sten, bambu och trä så långt som möjligt och undvika aluminium, kakel och stål. En stor utomhusdusch design är att bygga en öppen dusch med en backsplash av skiffer och en utskjutande sidovägg rundade flod stenar. Detta är en mycket naturlig dusch design och är bra för människor som bor i strand hus. Dock inte lämna denna utomhusdusch design inte någon personlig integritet och som sådant är lämplig för personer som har stora fastigheter utan grannar bor runt. Du kan också använda natursten på väggarna att ge det en helt naturlig look.
There finns många utomhusdusch designval för personer som vill ha lite avskildhet när du badar utomhus. Glasblock dusch konstruktioner fungerar mycket bra utomhus, eftersom glasblock är tåliga och låga underhållskostnader. Installera en duschkabin gjord av klart glas block eller färgade block glas. Även glasblock inte är naturliga material som de ger fortfarande bra privatliv. Du kan också installera aluminium skärmar som har genomskinliga kulor avbrytas på den, för att skapa en glasmålningar effekt. Om du är på en budget och kräva en duschvägg som är billig, sedan bara fästa en böjd gardinstång på väggen och hänga vattentät anpassad duschdraperier på det. Gardinen kan dras när duschen inte används.
Det var några utomhusdusch design tips. Planer på en utomhusdusch konstruktion bör göras i samråd med rörmokare, som ordentlig dränering samt varmvatten är grundläggande krav. Det material som används för att bygga utomhus duschar skall resistent mot mögel och röta och också bör vara lätt att underhålla. Nu när du vet hur man installerar en utomhus dusch, kan du komma med goda utomhusdusch design för ditt hem.