Köksgolvet Kakel

När det gäller att välja kakel köksgolvet, förutom en vacker design, finns det ett antal andra faktorer som bör undersökas. För det första bör plattorna vattentät som i köket vatten spiller incidenter är ganska vanligt. För det andra bör plattorna hållbara och motståndskraftiga mot fläckar som orsakas av mat spill. För det tredje bör plattorna vara halksäkert så att vatten som spills i köket på grund av bestick tvättning eller matlagning, inte gör golvet mycket halt. När plattorna uppfyller alla dessa kriterier, endast då de bör övervägas för kök kakel golv.
Köksgolvet Kakel Typer
Skifferplattor; skiffer golvplattor är hållbara, slip-resistent samt motverkar fläckar vilket gör dem till ett idealiskt val för kök. En nackdel av skiffer plattor är att färgen val är mycket begränsade. Vanligtvis skiffer golv finns i färgerna såsom gråvatten, rost, grönt, kol eller i en blandning av alla dessa färger.
Klinkers, människor som är lyckliga att ha stora kök och har en mycket hög budget för kök golv, kan gå in för den eleganta söker klinkers. Även installation klinkers kräver mycket tid, arbete och pengar, fortfarande när de är installerade, vänder de sig ut för att vara extremt hållbara.
Granit plattor; En annan av de alternativ kitchen golv är att gå i för granit plattor som är helt smutsavstötande. Den enda nackdelen med granit kakel är att deras yta lätt kan repas eller blir tråkigt med regelbunden användning. Detta gör dem mycket hög underhåll som dessa brickor som måste rengöras / torkas dagligen.
Bamboo plattor; Människor som inte har råd hårda för kök golv, kan välja sin look-alike bambu plattor. Dessa kök golvplattor Priset är mycket mindre jämfört med trägolv och är ett idealiskt val för de som söker miljövänliga idéer köksgolvet. Bambu plattor är hållbara, enkla att rengöra och fukt. De lånar en mycket sofistikerad och elegant utseende till köket också.
Linoleum plattor; För människor som letar efter billiga plattor köksgolvet idéer, linoleum plattor är det perfekta valet. Linoleum plattor kommer i en mängd olika texturer, färger och stilar. De är också tillgängliga som look-alikes med hög prissatta golv såsom trä och stenbrott kakel golv. Kostnaden för att installera linoleum plattor är mycket mindre jämfört med andra typer av plattor.
Porslin plattor; porslinsplattor, en typ av keramiska plattor, är extremt hård, stark och tålig. De är resistenta mot fläckar och fukt. Att vara tillgänglig i olika färger och mönster, keramiska plattor golv är den bästa insatsen för kök golv samt köksbänk-toppar.
För de av er som vill ge ett helt annat utseende till ditt kök, är ett bra alternativ Saltillo plattor. These mexikanska kakel ger en Medelhavet utseende till köket. Ett annat alternativ är travertin kakel, som är gjorda av kalksten och finns i färger som guld och elfenben. Till slut, oberoende av vilken typ av golv väljer du, se till att köket golvplattor design matchar med det övergripande inredning av köket. Ett sista tips innan jag loggar ut - När du väljer färger för kakel köksgolvet, föreslås det att alltid gå in för ljusare nyanser som dessa göra köket ser rymlig och känns luftig.