Som är bättre AT & T eller Verizon

För närvarande, om man är ombedd att peka ut de mest hårt konkurrensutsatt område i den industriella världen skulle Telecom sektorn de klara och oemotsägliga val. I ingen annan sektor har vi sett en sådan snabb tillväxt. De senaste åren, när telekom monopol av AT & T i USA bröts med införandet av mobiltelefoner. Om du går till börsvärdet rankas Verizon sekund efter AT & T och snabbt vinner fortfarande större marknadsandelar. Båda är stora aktörer i fasta och trådlösa marknaden. Efter de senaste förvärven från Verizon, är det den största trådlösa nätverket leverantören i USA, följt av AT & T. AT & T fortsätter att dominera marknaden för fast telefoni. Samtidigt & T har ett GSM-baserade trådlösa tjänster är Verizon bygger på CDMA-tekniken. Om du inte kan besluta vilket är bättre - AT & T eller Verizon kan denna artikel hjälpa dig att avgöra.
Som är bättre - AT & T eller Verizon anslutning?; Vid bedömningen av tjänster av AT & T och Verizon, till de stora faktorer som skall jämföras är konnektivitet, täckning, ring drop rate, extra faciliteter och planer abonnemang. Förutom den gamla 2G spektrat anslutningsmöjligheter finns konkurrens i 3G-och 4G spectrums också. Här är en enkel AT & T vs Verizon jämförelse, baserad på ovanstående faktorer. Läsa och själv bestämma vilken telebolag vara lojal med eller öken!
Som är bättre - AT & T eller Verizon för 3G?, En av de bästa 3G-telefonerna är idag iPhone. AT & T har ett exklusivt avtal med Apple, har du inget annat val än att välja att AT & T SIM-kort när du köper din Apple iPhone. Det finns dock rykten om Apple slutar sin iPhone överenskommelse med AT & T i slutet av 2010 och öppna den för andra leverantörer. För nu är du fast med AT & T när det kommer till iPhone. Verizon erbjuder 3g-anslutning till andra smarta telefoner som Blackberry. Samtidigt & T: s 3G-nät är stark i de stora amerikanska städer är det inte så bra för rikstäckande.
Verizon, å andra sidan, har en bättre 3G-täckning över hela USA. Så om du är av den nomadiska slag är Verizon ett bättre val när det kommer till 3G-tjänster. Men om du har en tendens att vara ej lokaliseras i någon av storstäderna i USA, AT & T och Verizon, båda erbjuder bra 3G täckning. Verizon har spenderat mycket tid på den framväxande 4G spektrum teknik som kommer att överträffa 3g mobiltelefonteknik.
Som är bättre - AT & T eller Verizon: Täckning Wise?, Jämfört med Verizon, när det gäller 2G (Voice) tjänster, AT & T har den bredaste och största nätverk över hela landet. Men om du jämför den senaste tidens kalla enkäter drop procent, hög Verizon värde, jämfört med AT & T. Det har också ett betydligt större abonnenter. Den USP av AT & T är den sömlösa 2G de kan erbjuda rikstäckande.
I 2G-spektrumet, Verizon klart framåt eftersom det ger bättre service på detta tidpunkt. Vad ger Verizon kanten är FiOS (Fiber Optic Service) teknologi som använder optisk fiber anslutning till direkt samband med bostäder, jämfört med den delvis optisk fiber som omfattas nätverk av AT & T.
Som är bättre - AT & T eller Verizon: prenumerationer Wise?; Mobilen planer som erbjuds av de båda företagen är ganska jämförbara. Båda erbjuder en $ 60 i månaden abonnemangsavgift. Den enda skillnaden verkar vara i natt samtalsminuter av Verizon som är obegränsad i förhållande till den begränsade som erbjuds av AT & T. Utbudet av telefoner erbjuds exklusivt av AT & T är ganska brett jämfört med Verizon. Verizon har massor av andra extra tjänster att erbjuda jämfört med AT & T, vars nät verkar vara under tryck med de växande abonnenter.
Som är bättre - AT & T eller Verizon: Kundtjänst Support Wise?; Kunden erbjuds av AT & T är inte upp till märket jämfört med Verizon. Verizon verkar erbjuda den bästa servicen kundsupport bland alla trådlösa tjänster. Det är en ganska uppenbar punkt i skillnaden som ger Verizon den klara fördelen.
Hoppas, att efter går igenom den här artikeln, avgöra vilken är bättre, AT & T eller Verizon, inte en tufft jobb. While Verizon ligger före i vissa avseenden är AT & T inte långt efter total. I kommande 4G spektrum, kan Verizon har en fördel. Med iPhone monopol av AT & T slutar snart, det finns chanser att Verizon kan få en bit av iPhone marknadsandel. För närvarande rekommenderar jag inte en switch i tjänsteleverantörer. Såvida du inte är riktigt stressad med täta samtal droppar, är det bättre att vänta och se 4G spektrum utvecklingen, innan du bestämmer dig för att byta över.