Gummi Trädvård

Även om en gummi träd planteras utomhus, kan det också planteras inomhus i kruka, för att krydda upp inredningen av ditt hem. Det är i realiteten en stor anläggning, som har tjocka, blanka blad. Färgen på bladen varierar från djupt grön till brunaktig grönt och de är avlånga med spetsiga tips. Om du funderar på plantera dem inomhus, måste du se till att du plantera dem i tillräckligt stora behållare, som förutom de marken bör en blandning av trädgårdsjord blandas med sand. Det finns några gummiträd vård instruktioner som du behöver följa, så att anläggningen liv för en lång tid framöver.
Gummiträd Skötselråd
Den första och viktigaste som alla levande organismer behöver är tillräckliga mängder vatten. Du måste ge dem tillräckligt med vatten eller annan anläggningen kan dö. Vanligt kranvatten är gott nog, men du måste också se till att du inte över vattnet anläggningen. Detta kan säkerställas genom att kontrollera markförhållandena efter med jämna mellanrum. Om matjord blir torr, behöver du vatten anläggningen. While bevattning, se till att du inte blöt anläggningen helt, snarare matjord bör vara fuktigt. För mycket vatten kan förstöra rotsystem. Håll jorden fuktig under somrarna och fjädrar, medan vintrarna, även om jorden blir torr, det finns inget att oroa sig.
Den näst viktigaste kravet av alla träd är tillräcklig mängd solljus, speciellt om du håller det inomhus. När jag funderade inomhus gummiträd vård, måste du se till att en kombination av sol och skuggade områden tillhandahålls. Gummiträd kärlek ljusa områden, men inte direkt solljus. Närhelst det finns en tillväxt av nya blad, bör den placeras i skuggiga områden eller annars kan skada bladen. Dessa träd gillar inte områden där det finns för mycket vind, så du måste ta hand om det också.
Till skillnad från andra krukväxter, gummiträd måste gödslas med jämna mellanrum. Helst bör det befruktade efter varje 2 veckor. Det finns gödningsmedel lösningar som finns på marknaden, som är särskilt beredda för gummi växter, så du måste gå för dem. Dessa lösningar innehåller viktiga näringsämnen, som krävs för en sund tillväxt av anläggningen. Det kan finnas tillfällen då din anläggning kan frodas när gödselmedel, och i sådana fall, gödsling en gång i månaden skulle vara nog.
Beskärning gummiträd
Det finns en möjlighet att inomhus gummiträd kunde växa mycket lång till höjder på 6 eller till och med 10 fot. Så det är viktigt att beskära dem regelbundet. Alternativt kan du också stödja den med en insats. Beskärning gummiträd anläggningen bör ske endast under fjädrarna så att det har tillräckligt med tid att växa tillbaka. Beskärning hjälper till att kontrollera höjden, vilket gett en yvig utseende.
Innan du börjar beskärning, är det viktigt att du tar en ordentlig titt på det. Det är bara 1 / 3 av trädets som måste skära, så du måste se om det. Skarpa och rena liknande klippverktyg ska endast användas eller annars riskerar du att skada anläggningen. Det rekommenderas att du bär handskar medan beskärning, eftersom gummiträd är fyllda med klibbig vit mjölkaktig SAP som kommer ut när du beskär dem.
While beskärning, se till att du inte skär för många blad, förutom du ska klippa dem ovanför noderna. Noder är de platser där bladen sitter på stammen. Du kanske vill veta lite mer tips på gummifabrik vård, så att din anläggning fortsätter att leva hälsosamt.
Så dessa var några av de viktigaste vård gummiträdet instruktioner som du bör följa, så att din anläggning fortsätter att leva ett hälsosamt liv. Om du hittar några tecken på sjukdom, ta kontakt med en anläggning specialist så snart du upptäcker det.