Billig laptop Väskor

För bärbara datorer, en bärbar dator fall eller datorväska ett viktigt tillbehör som de inte kan vara utan. Tillsammans med att hålla dyr pryl säker kan en laptop väska spelar också rollen som en stil uttalande för den personen. Marknaden är översvämmad med olika typer av datorväskor som är utrustade med olika specialiteter och många trendiga modeller. Dessa trender håller på att förändra, enligt användarens krav. Kraven för datorväskor kan vara olika utan vill varje laptop användare att köpa billiga laptop väskor, helt klart. Tja, det finns några faktorer som påverkar priserna på datorväskor, och du måste vara medveten om det också.
Köpa bärbar dator Väskor
Innan du köper en bärbar dator väska, överväga vilken typ av miljö som du arbetar i. Dessutom tror om du vill bära väskan med dig, på en cykel? ',' Vad saker behöver du, förutom den bärbara datorn, på en daglig grundval? "," Är du lider av nack-eller ryggproblem? "," Är arbetsmiljön säker nog för dig att bära en laptop väska, eller är det ett lätt mål för ficktjuvar? ", etc. Du behöver ta reda svar på alla dessa frågor innan ens tänka på priserna på de datorväskor. När du övertygande svar på dessa frågor, till nästa sak tänka på är att hitta den väska som passar din personlighet. Denna punkt kan öppna flera alternativ för dig så långt som det bästa billiga laptop väskor berörs. Du kan välja standard budbäraren stil, portfölj stil, rullande / hjul stil, handväska stil eller ryggsäck stil påsar laptop, enligt dina önskemål.
Bästa billig laptop Väskor
Här är några av de bästa laptop väska märken som du kan överväga när köpa bästa väskorna mode laptop.
Lowepro Tropolis 1250: Det är en av de bästa bärbara ryggsäckar och det är lämpligt för en 15,4 tums laptop samt filer och andra tillbehör som användaren vill utföra. Eftersom den väskan fördelar vikten jämt på axlarna, det är idealiskt för personer med ryggsmärtor och värk axeln. Genomsnittlig kostnad för Lowepro Tropolis 1250 är $ 35.
MNC 11 - Laptop Väska: Denna laptop väska levereras med livstids garanti. Den levereras med olika stoppade fack, bärbara tillbehör fickor och, är vattentät samt. Denna väska används för 15,4 tums bärbara datorer från Acer, NEC, IBM, Sony, etc. Genomsnittlig MNC 11 - Laptop Carry Case är $ 44.
Hewlett-Packard HP Mini Sleeve 11,6: Denna 11,6 notebook-väska är en portfölj laptop väska. Det kan användas som det bästa billiga laptop väskor för män och kvinnor. Genomsnittskostnaden för Hewlett-Packard HP Mini Sleeve 11,6 är $ 8.
Targus Ultra-Lite Deluxe Notebook Case: Detta är en av de bästa billiga laptop väskor för 15 tums bärbara datorer. Den levereras med en elastisk-och kardborre rem som skyddar den bärbara datorn. Det är fodrat med understödjande stel förare och vadderade axelremmar. Genomsnittlig kostnad för Targus Ultra-Lite Deluxe Notebook Case är $ 40.
Sumdex Women's 17-tums bärbar dator Tote Kort: Detta är en av de bästa billiga laptop väskor för alla storlek av bärbara datorer. 17 tum och 15 tums bärbara datorer kan lätt transporteras i denna väska. Det är en av de bästa och billiga laptop väskor för kvinnor. Den levereras med platt och justerbara axelband som är tålig och lätt på dina axlar. Genomsnittlig kostnad för Sumdex kvinnors 17-tums Laptop Tote Brief är $ 54.
Några andra namn som du kan tänka medan man letar efter billiga laptop väskor inkluderar: Targus Laptop Messenger 15,6 tum ($ 26), Case Logic Canvas Messenger Bag ($ 23), Jansport Trinity ($ 12), The North Face Electra ( $ 41), The North Face Borealis ($ 60), Wenger Rhea Laptop Case ($ 40), Hama aha: Notebook Messenger 13,3 tum ($ 17), IC Gear universitet Notebook Backpack ($ 40), etc. Så, nu när du vet hur man väljer laptop väska för dig själv, varför inte gå och skaffa dig en cool och snygg laptop fall! All lycka!