Dra ner vindstrappan

Hur bra det hade varit om alla på denna jord hade viktorianska, rymliga bungalower! Men ack! Spärr en viss procent av privilegierade människor, de flesta av oss har ringa hem med begränsat utrymme. Så när vi har så begränsat utrymme strävar vi normalt till att optimalt utnyttja det utrymmet. Fällbara bord, väggmonterad hyllorna är bara några exempel på saker som sparar utrymme. En mer bland sådant som kan spara en bra mängd utrymme dra ner vindstrappan. Dessa är mycket användbara och lätt att använda och yteffektiva och kan vara riktigt bra för hem förbättring. Om det verkar användbart för dig, så kanske du inte skulle ha något emot behandlingen den fram ca dra ner vindstrappan.
Vad är Pull Down vindstrappan
De bästa sidorna DRA HIT OCH DIT ner vindstrappan eller stegar är att de inte utgör som ett hinder i rörelse och användning av rymden inom ett begränsat område. Dessa är utformade på ett sådant sätt att de ger dig tillgång till vinden eller loft och hardly tar upp rummet. Dra ned vindstrappan fastställs i taket och när arbetet på vinden är genomfört har de kan fällas. När du har något arbete på vinden alla du behöver göra är att bara dra en handtag eller en dinglar drag och Eureka! Trapporna är nere, vilket ger dig tillgång till vinden. När man drar trappan ner, locket längden från tak till golv. Dessutom dessa trappor och drar ner vinden stegar har fötterna eller stöd på slutet som kommer i kontakt med golvet, vilket ger dem ett mervärde grepp, vilket gör dem stabila nog.
Det är i grunden förklaring till vad som menas med pulldown vindstrappan. Låt oss nu ta en titt på hur man installerar det, vilket inte är mycket av det krångel.
Hur man installerar Pull Down vindstrappan
Steg # 1, Ja, här har vi bokstavligen har steg, inte vi? Ändå på en allvarlig anmärkning, det viktigaste först, här är vad allt du behöver
Skruvdragare; Borrkronor och skruva drivstycket; sladdlösa skruven bössa; 3 ½ eller 4 tum lång lag skruvar; Luftkompressor; Pin spikpistolen; Slutför spikpistolen; Luftslang; geringslåda såg (att skära trimma); Måttband; Två stegar; Hammer; Inramning, foderrör och trimma material - som kanske inte kan tillgänglig med trappan eller stege. ; Sist men inte minst, en person som kan hjälpa dig och vem är bra med verktyg för vindsvåning stege installation!
Steg # 2, som beaktar att du måste ha fått stege hålla sinnet nödvändiga mätningar, så går vi vidare till själva installationen. Nu, om du inte har en ingång och ändå du vill fixa stegen, då skulle du måste hitta ut och kartlägga bästa anslutningspunkt till vinden eller vinden. Efter som gör ett litet hål i taket torr vägg. Det kommer ge dig en god tillgång till vinden och tillräcklig inramning också, där du kan montera stegen.
Steg 3, Talking fram från sista steget, tänk på att vinden posten måste ha ett tillräckligt utrymme för montering av stege jamb med höljet och dörren. Det måste också ha tillräckligt utrymme att vika ner fritt utan väggen eller andra föremål nedan har drabbats.
Steg # 4, nu innan du går till vindsutrymmet för lejdare installationen, har höljet material som ska sågas enligt mätningarna. Storleken bör vara sådan att den passar kring stege bågen. Hålla undan efter styckning, till stegen är monterad.
Steg # 5, Om taket där du monterar vindstrappan är gjord av blad rock, klipp drywall efter märkningen en grov öppning. I ett läge där du håller på att fixa pull ner vindstrappan i samband med ett redan lucka kan du klippa utformningen runt gamla öppning med hjälp av en tigersåg.
Steg # 6, Skär några 2X8 tums reglar och header storlek för att utforma de grova öppnandet av vinden stege. För fastsättning reglarna i sidhuvudet använda 16 d gemensamma naglar. Spik genom befintliga takbalken på ändarna av de nya sida reglarna. Sedan använda galgar metall reglar, fäst motsatta ändar av den nya sidan reglarna.
Steg # 7, en tigersåg eller torr kniv kan användas för att avlägsna den överskjutande taket drywall innanför den nya öppningen. Nu är din öppning för pulldown vindstrappan är klar, med ram, et al. Nästa sak att göra är installation av tillfällig 1x4 tum knapar på båda sidorna av öppningen. Försök på 1,5 tum skruvar måste fastställas i fast utformningen för att stärka knapar att stödja vikten av stegen för en tid.
Steg # 8, som beaktar att du får hjälp, få dra ner vinden trappan upp i en komprimerad position på loftet eller vindsutrymmet. Följa upp det genom att släppa den på det ställe som vilar på klotsarna och sedan på shims för att kunna lägga runt kanterna som behöver. Det är i princip att få the stege enheten i centrum inom lucka eller öppning.
Steg # 9, Nedre trappan tillräckligt för att borra hål pilot genom sidan utformningen i lederna och fäst dem med hjälp av eftersläpning skruvar, enligt anvisningar från tillverkaren. Om du vill kan du fixa ett par för att ytterligare styrka. Borra hål, om stegen höljet inte har dem redan, eftersom höljet måste vara centrerad och planade. I så fall fixa varje bult löst först och sedan justera shims efter behov. Dra ner saker för att undvika över inställningen samtidigt.
Steg # 10, När tidigare steg är klar och allt är säkrat bli av med tillfälliga knapar och ta bort överskott av shims. Följ den genom att dra stege ner, kom ihåg den nedre delen fortfarande är uppfälld. Use längder 1x4 för kontroll stegens vinkel och längd. Nästa, trim ändarna av botten stegsektinen per mätningarna och krav för justering längden och vinklar. Detta kommer att hjälpa dem vila platt och säkras på golvet.
Steg # 11, slutligen installera hölje som minskades tidigare att åtgärda dra ner vindstrappan. Efter att sand, måla och tillämpa primer som behövs!
Kudos! Du har avslutar denna uppgift att dra ner vindstrappan! Om du påträffar några problem i processen, är det tillrådligt att konsultera en professionell eller kolla instruktionsboken. Detta är där jag stiger av pulldown vindstrappan! All lycka!