Målning betongväggar

Många villaägare tycker att det är deprimerande att ha betongväggar till sina bostäder. Dessa grå betongväggar har ofta visat sig vara ganska tråkig, blek och olämpligt. Då en person flyttar in i ett nytt hus som betongblock, kan han ha svårt att matcha hans befintliga möbler med grått färg på dessa väggar. lösning Målning betongväggar! Du kan lära dig måla betongväggar och gör dem mer tilltalande och lugnande för både, din livsstil och din själ. Följande avsnitt av artikeln handlar om exakt samma fråga, eftersom den har de tips om målning betongväggar på de mest innovativa sätt.
Idéer för målning betongväggar
Många förespråkar att konkreta väggar måste vara dekorerade med olika attraktiva faux målningstekniker. Till exempel kan du använda faux granit, stenciler vägg, svamp frimärken, för väggdekoration. De flesta människor är olyckliga och förvirrad om deras källare betongväggar och betongväggar blocket. Sådana människor kommer definitivt att dra genom att följa nedanstående tips. Det är dock viktigt att komma ihåg att måla betongväggar är helt annorlunda än att måla betonggolv.
Målning Basement betongväggar, Målning betong källarvåningen är annorlunda än att måla betongväggar. Basement är en av de vanligaste platserna i huset förses med betongväggar. Oavsett vad användningen, (studie, bar eller hemmabio), måste du se till att möblerna du använder för källaren gel väl med inredning temat källaren, som omfattar färgen på väggarna också. Du måste använda en speciell ånga färg barriär färg, as samt särskilda källare techniques vattentätningsmedel för källarväggar, i syfte att göra dem hållbara. Här är några instruktioner:
När du bestämmer dig för färgsättningen källaren, förbereda väggen för primer. Att göra det, ta bort alla färg peeling med en färg skrapa. Om det finns några träföremål på väggarna, så måste färgen på den rengöras med ett sandpapper / heatgun. Och applicera sedan murbruk eller ett tunt lager av färg för att göra väggen slät. Kom ihåg, det är en lapp upp arbetet och utföra det först när, och där är det behövs. Om du gör murbruk lapptäcke, se till att väggen är helt torr, innan du börjar målning. , Blanda primer, enligt anvisningarna som anges på etiketten, och sedan tillämpa ett jämnt lager av god kvalitet primer på väggen. Du kan behöva ungefär 1 gallon primer för 200 m² av väggyta. När det blir helt botad, gå vidare med målning på väggen. ; Du kan behöva en gallon särskilda ånga hinder färg för 100 m² av väggar. Se till att du använder den i en kontinuerlig mönster med hjälp av en roller eller pensel. Efter det första skiktet har torkat, måste du tillämpa den andra pälsen, och låta det torka, innan du ordna alla möbler. ; Målning tegel; En vackert inredda betongblocket väggen är mycket mer tilltalande än den strömmade betongväggen. Det är orsaken till att människor vill ha tegel i deras bostad. Målning betongväggar är det bästa att göra, för att minska underhåll som behövs för dem. När det gäller betongblock väggarna, de kan göras ännu mer tilltalande med rätt typ av system rum färg. Du kan prova svamp måla tekniken som en unik vägg smycka tema. Denna mur dekoration idé fungerar bra med en betongblock vägg och därmed kan du dekorera betongblocket väggen bakom spisen, eller befälhavaren sängen också. Här är instruktionerna:
Om din vägg redan är målad i en ljus färg så du behöver inte måla om väggen. Även om vitt och beige är den idealiska färger för denna design, kan den utföras med någon annan ljus färg nyans också. Först mäta bredden på din vägg och se dess mittpunkt. ; Placera en målartejp på mittpunkten och mäta dess avstånd från taket, liksom golvet. Nu, markera bredden på block genom att placera målartejp på samma längd hela väggen. , Nu, doppa svampen i den färg som du önskar att sätta på din vägg och flytta svamp på väggen i ett slumpmässigt mönster. Glöm inte att peka på svampen i mellan, så att den berör alla kanterna på blocket. Kontrollera svampen mönster som du gör inte är enhetlig. För att göra design mer samtida, göra färgen drippings synligt på väggen block. , När du är färdig med detta inledande päls, tvätta och torka svampen och sedan upprepa samma procedur med två ljus nyanser av samma färg. Det är dock viktigt att inte för att täcka hela inledande måla med den andra pälsen. Du måste också göra denna andra gång ganska tunnare, för att få precis svampen mönstrade väggen. , Om färgen färgscheman och mönster är tydliga i huvudet, då projekt som, målning konkreta åtgärder och måla betong uteplatser kan vara riktigt enkelt och roligt för alla. I detta sammanhang anser jag denna artikel om att måla betongväggar. Jag hoppas att tipsen i ovannämnda artikel var informativ, och fann dem heltäckande.