Litet badrum Layout

Små badrum kan vara smart utformas så att det passar i alla önskade delar. Med ett litet badrum är ett vanligt problem i små utrymmen. Men det betyder inte att du inte kan utforma det unikt. Planering av liten storlek bathroom layout och hjälper dig att få en idealtemperatur space klar att använda. Medan du planerar badrummet layout, alla mindre och större inslag måste beaktas. Liten badrum layout planerna utgör normalt utformade på ett sätt att visuellt öka det fria utrymmet och utnyttjar varje hörn. Så låt oss gå vidare till veta några sätt som används i den bästa lilla badrummet layouter.
Litet badrum Layout Idéer
Först planera väl, innan du börjar det egentliga arbetet, se till att du planerar det bra. Få en papper och penna och har ett badrum plan redo på det. Med tanke på formen av ditt badrum, pelare i den och höjden på väggarna, rita en grov diagram så att planen där varje badrum inredning ska placeras. Kunskap om verkliga dimensioner hjälper dig att göra den slutliga lilla badrummet layout som är färdig på papperet. Badkar, toaletter, handfat, duschkabin är alla tillgängliga i olika storlekar. Kontrollera vilket kan passa bäst i ditt badrum utrymme. Kolla på nätet dimensioner sådana inredningsdetaljer veta hur mycket golvyta och väggyta kommer varje av det innehar. Ha minst 2 - 3 sådana planer redo och gå vidare.
Gratis upp utrymmet, medan litet badrum remodeling, är den första du behöver göra frigöra utrymme som de onödiga poster. Låt mig säga er att sådana artiklar skräp i området och ge det en täppt känsla. Att börja tillämpa små idéer bathroom layout, måste du ha en fri yta som hjälper dig mest. Ta bort golvet ockuperar hyllor och skåp. Badrum fåfänglighet, kan också flyttas ut för att passa i alla väsentliga badrumsinredning.
Passar in i Badrumsinredningar, Den grundläggande badrumsarmaturer inkluderar tvättställ, toalett, badkar och duschkabin. Tja, hitta en alternativ plats sparare för dessa. Om du gör en bra forskning kan du lätt hitta en utrymmesbesparande alternativ för varje av dessa badrum accenter. Precis som ett badrum fåfänga har under bänk bassäng kan ersättas med piedestal sjunka. Att ha en designer litet badrum handfat är också en bra idé. Detta sparar utrymme och ser snygg ut. Du kan också välja vägghängda handfat which passar lika classy. Även en vägg hängde toaletten ett bra alternativ för att spara utrymme. Deep blötläggning badkar är ultimat och avkopplande badrum accenter som du kan gå för och spara lite plats som en vanlig badkar kommer att uppta. Även hörnet duschkabin är fantastiskt alternativ till andra duschkabin. Om du inte har utrymme för att passa in duschkabin samt badkar, välja duschvägg och ha kul blötläggning i ditt badkar eller slappna av under en dusch.
Praktisk förvaring och inredning, öka lagringsutrymme är en viktig del av små bathroom remodeling. Men kom ihåg att förvaringshyllor eller skåp inte bör i sin tur blockerar utöver utrymme. Intelligent placera lagring element är mycket viktigt. Dessutom bekvämlighet måste få betydelse vid planering lagring samt fixturer badrum. Precis som kranar, rattar, duschar handen, etc måste fastställas enligt den bekvämlighet. Har också antalet glashyllor fast på väggar förutom badkar, tvättställ och dusch för att placera bad och ryktsaker. Efter att ha skåp eller hyllor på väggen i ett hörn för att placera badrock, handdukar och andra nödvändigheter är ett bra sätt att dekorera små badrum och lägga mycket förvaringsutrymme i den.
Hoppas dessa tips-och idéer på litet badrum layout hjälp har du en smart konstruerad badplats. Kom ihåg att avsluta med bästa armaturer att göra badrummet ser rymliga. Också har särskilda badrum belysning för varje en viktig faktor, som badkar, handfat, etc. Bläddrar genom olika små badrum bilder du kan få en hel del idéer som kan genomföras i badrummet. Koncentrera sig på att hitta en mindre alternativ till varje element i ditt badrum är nyckeln till konstruktionen litet badrum och förvandla det till en idealisk badrum.