Dränering lösningar runt huset

Det finns många dräneringssystem som kan installeras för att skydda ditt hus från skador. Men förstå utformningen av huset, och reda ut vattenkälla problemet är viktigt. Så, dra en detaljerad layout av ditt hus, och noterar de områden som är källan till vatten problem. Välj sedan lämplig dränering lösningar runt huset, som passar din fastighet layout mest. De mest effektiva dränering lösningar är franska avlopp och pumpar sump. När du har valt rätt dränering runt huset systemet, markera dränering design runt huset som omfattar systemets kanaler och detaljer installation på utformningen av huset. Detta ger dig en god uppfattning om installation av dräneringssystem som du ska installera runt ditt hus. Slutligen, dra utlopp kanaler för överflödigt vatten som får lagras under eller runt ditt hus.
Dräneringssystem Runt huset
Även fransk avlopp och sumpen pumpar är det bästa dränering lösningar runt huset, bättre väg att gå bildar ett dräneringssystem som är en kombination av 2-3 dränering lösningar, så att du har det bästa skyddet mot vatten igensättning problem.
French Avlopp: Franska avlopp kan installeras var som helst och gemensamma och effektiva dränering lösningar. De är bra för hemmasnickare även, som franska brunnsläggning är ganska lätt. Allt du behöver göra är att gräva ett dike vid basen av det sluttande området, och låt rinna av franska för att fånga den och distribuera den.
Trench Avlopp: Dessa används för att fånga dagvatten som rinner över ett stort område som en uppfart. Trench avlopp transporteras till stadens storm drain system.
Avrinning Dränering: Dessa dränering lösningar runt byggnaden används för att avlägsna toppen bort vatten från huset. Detta vatten kan få samlats på grund av regn eller på grund av rinnande vatten. Detta system används i områden där avloppet inte kan placeras runt stiftelser eller låg fläckar.
Sump Pumpar: Använda sumpen pumpar är en annan effektiv metod att bekämpa dränering problem, och arbetar i extrema situationer. Till exempel när det är låg grundvattennivå, vilket pressar vattnet underifrån marken. Vattnet som får ackumuleras i schaktet i sumpen, dräneras ut som det blir pumpas ut från grunden med hjälp av underjordiska ledningar. Detta vatten får riktas till en kommunal storm drain eller en torr brunn.
Torr brunnar: Dessa är också populära som dräneringssystem i områden som inte kan anslutas till ett dagvatten dräneringssystem. Torra brunnar är fyllda med grus och omgiven av filter tyg, rinner vatten i brunnar och infiltrerar i marken genom gruset.
Yard Inlopp: Dessa liknar fånga bassänger men är betydligt mindre i storlek, och effektivt avloppssystem lösningar för varv. Plast eller metall gården vikar kan köpas till ett järnaffär.
Renlighet Outs: Renlighet outs är utformade som enkel åtkomst för underhåll av dagvatten, och ligger vanligtvis i en kurva där skräp kan täppa till avloppssystemet.
Catch Basin: Dessa är kopplade till stormen stuprör. Dessa är runda eller rektangulära betongkonstruktioner med metall galler placeras ovanpå. De fånga skräp som skulle sätta igen rören i en storm drain system.
Hängrännor: Dessa kan vara ganska effektiva i områden där regnvatten blir samlats kring huset. Rännor samla springa iväg från ett hus eller husets tak. Då vattnet direkt genom stuprör till taket avloppssystemet. Installera regn rännor är ganska enkel, och kan göras själv.
Dessa var de olika dränering lösningar runt hus, som kan vara lämpade för att skydda din egendom mot skador på grund av att vatten samlas. Innan du direkt överflödigt vatten till en torr brunn eller stadens storm drain system, se till att du lär dig om de lagar i området om kanalisering dräneringsvattnet. Eftersom vissa lagar stat, att vattnet måste filtreras innan den är riktad till allmänheten avloppet.