Vinyl Siding Installation

Idag, fler och fler människor använder vinyl sidospår för att förbättra utseendet på ytor av deras hus. Detta beror inte enbart på grund av det faktum att det finns en mängd olika vackra färger vinyl sidospår som finns tillgängliga men också för att det finns så många fördelar med det. Första är vinyl partitagande installation jobb lättare som polyvinylklorid material är ganska lätta. Andra är det passar nästan alla typer av hus. Viktigast om man upprätthåller någon form av skada då vinyl ytterväggar reparation inte är ett mycket krävande arbete.
Hur installerar Vinyl Siding
När du köper paneler vinyl ytterväggar, får du allt material och förnödenheter som behövs för installationen jobbet. Det omfattar förrätt remsor, trim remsor och hörnstolpar. Tillverkarna också ge dig med en bruksanvisning. Nu att du är redo för jobbet, följ vinyl tips rangerbangård installation ges nedan:
Steg # 1: Förberedelser av ytan; Vinyl partitagande bör installeras på en ren yta. För denna, tvätta väggarna grundligt att göra dem fria från smuts och skräp. Efter rengöring upp, kontrollera väggarna noggrant för några sprickor och hål på dem. Om du hittar några, reparera dem innan du fortsätter med installationen jobbet.
Steg # 2: Installation av Starter Strips; Startern remsor behöver installeras vid basen av ytterväggarna så att ändar nedersta rangerbangård panelerna kan förseglas upp ordentligt. Till att börja med, markera den lägsta delen av ytterväggar med hjälp av en stödlinje och en linje nivå. Nästa steg av hur du installerar vinyl spåranslutning är att placera startern tips i utstakad området och fixa upp dem med spik.
Steg # 3: Installation av Corner Kepsar; Hörnet kepsar måste installeras på varje hörn där två väggar möts. I grund och botten fungerar de som vertikala kanaler som döljer alla vertikala lederna i rangerbangård paneler. Detta kommer att ge en smart avslutning på installerade vinyl rangerbangård. Installera hörnet caps är något knepigt som ni måste ta extra omsorg att de placerats vertikalt. Vid övre slutet, hålla en lucka av en fjärdedel tum överst väggen. Medan vid nedre änden, kontrollera tre fjärde av en tum av hörnet GJP bör komma under startapparaten remsan.
Steg # 4: Installation av Trim Strips, Den trim strips kallas också J strips. De installeras i områden runt dörrar, fönster och andra öppningar användbarhet väggen. De placeras i syfte att dölja kanter rangerbangård i närheten av dessa öppningar. Ta mätning av toppen och botten av fönsterkarmen och kapa J remsa per mätningen. Då att fixa upp det med hjälp av spik. Montera nästa band på den vertikala delen av fönstret på ett sådant sätt att dess ändar överlappar de horisontella band. Följ samma teknik att installera J remsorna nära dörren och andra sådana öppning.
Steg # 5: Installation av Vinyl paneler; Nu, att väggen är redo, det dags att installera sidospår panelerna. Starta jobbet från botten av muren och flytta uppåt. Placera den första panelen utmed dess längd på väggen och låsa dess ena sidan i startströmbrytaren remsan. Skruva sedan fast andra sidorna med väggen med en tum takläggning naglar. Lägg nästa panel ligger strax över denna nyinstallerade panelen på ett sådant sätt att de två panelerna överlappar två inches över varandra. Fortsätt att installera panelerna tills hela väggytor är täckta. När du når toppen slut, kommer du att hitta en lucka där en hel panel inte kan placeras. Mäta storleken på gapet och skär en panel enligt mätningen. Ena änden av denna del av vinyl panel bör låsas med verktyget trimmar eller J band och den andra änden bör bifogas som vanligt med den intilliggande vinyl panelen. Korrekt spikning av rangerbangård panelerna är mycket viktigt annars sidospår kan lossna och falla sönder efter en tid. Använd korrosionsbeständig naglar för detta ändamål. En liten lucka ska vara där i mellan fästet naglarna och panelerna så att kan röra sig horisontellt för expansion och kontraktion under väderomslag.
Hoppas DIY vinyl instruktioner sidospår installation ges i denna artikel kommer att hjälpa dig i detta hem förbättringsprojekt. Vinyl spåranslutning installationskostnad med göra det själv panelerna kommer att kosta att du knappt USD1 per kvadratmeter av den installerade rangerbangård. Men, när du hyra en professionell är denna kostnad ska bli mycket högre och skulle vara i storleksordningen USD2 - USD7 per kvadratfot av panelen. Om du alltså utföra uppgiften på egen hand följa dessa tips om hur du installerar vinyl ytterväggar, kommer du att kunna spara mycket pengar.