Hur använder tygblöjor

Tygblöjor var tidigare stämplades som rörigt och extremt obekvämt att använda, men med de innovationer som har ägt rum, idag tygblöjor som finns är inte bara bekvämt utan också ekonomiska och hälsosammare alternativ för spädbarn. Bortsett från att tygblöjor är också miljövänligt eftersom de inte smutsiga miljön som engångsmaterial brukar. Överens om att tidigare användning av barnblöjor tenderar att vara tråkiga och orsakade mycket stress och smärta för föräldrar. Idag med befordran i design av tygblöjor, det finns alternativ som är snävt passar och vattentät. Det finns sorter av tygblöjor tillgängliga som gör att barnets kropp att andas förebygga blöjeksem och kommer med kardborreband som gör hela processen för att lära sig använda tygblöjor extremt lätt. Lägg till alla dessa proffsen, sorten av mönster tyg blöja och färger som de finns i och du kommer definitivt fråga logiken bakom hjälp engångsmaterial jämfört tygblöjor.
Använda Tygblöjor
Om du har fattat beslutet att sidan med tygblöjor i slaget vid duken kontra engångsblöjor, då du kommer att vilja lära sig använda tygblöjor. Ges nedan är instruktion för hur man använder tygblöjor för spädbarn. ; Flesta tygblöjor som finns på marknaden idag är förvikta. Ta en av dessa tygblöjor och placera dem på sängen, vertikalt. Därvid säkerställa att mittsektionen som är den tjockaste är rätt i centrum. , Nästa, måste du vika tunnare sidor som finns på vänster och höger för att möta mittsektionen. Ta bort det smutsiga blöjan som barnet bär och placera honom eller henne på blöjan som du har placerat. Kanten av blöjan bör vara samma höjd som naveln av barnet. Om ditt barn är liten i storlek då, vika upp på framsidan av blöjan för pojkar och överst på baksidan av blöjan för flickor. ; Nu drar sidan av blöjor mot framsida blöja. Se till att du gör det från hela baksidan av barnet. Nu säkra blöjan med en bekväm fästelement. , När du har knutit blöjan runt barnet, kan du täcka den med en blöja lock. Though traditionellt tillverkade av vinyl, idag finns blöjbyxor som finns och som är tillverkade av ull eller fleece. , Nu när du har lärt sig att använda tygblöjor, kan du klä barnet i kläder du vill. Det finns några tips för att använda tygblöjor som du måste hålla i åtanke när du gör barnet bära den. En av de viktigaste sakerna att komma ihåg är om fästelement. Ett alternativ som många föräldrar använder är stift. Men man måste vara försiktig vid användning stift eftersom det kan skada barnet. Annat alternativ som är säkrare använder en fästelement likt den Snappi tillverkar. Ett alternativ att många föräldrar använda är lätt riva tape som finns i flesta Drug Stores. Det tjockare mängd av dessa band är mycket lätt att använda och håller längre, speciellt om du använder en lång remsa. I fall du använder tygblöjor som kommer med kardborrband eller tryckknappar, skulle sedan dessa instruktioner överflödiga eftersom de bara snäpper på plats. Samtidigt lära hur man använder tygblöjor är en sak att komma ihåg att alltid ha allt du behöver runt skötbordet. Håll våtservetter, blöjor, pulver, blöjbyxor, och allt annat du behöver till hands när vikbara tygblöjor.
Att lära sig använda tygblöjor är mycket lätt och efter en stund kommer du att kunna utföra uppgiften med förbundna ögon, väl nästan. Om tanken av tvättstugan högen håller dig från använder tygblöjor, sedan finns företag som tillhandahåller tjänster av plocka upp smutsiga blöjor och leverera rena. Men ändå kan det vara en bra idé att ha några engångsblöjor till hands alltid. Dessa kan komma väl till pass vid de mest olämpliga av tider, särskilt när du är på resa.