Bra andra dag Idéer

Den första dagen gick med dig försöka ditt bästa att skapa en bra intryck på flickan. Du också gillade flickan och planerar nu att bjuda ut henne igen. Men vänta lite, för att försöka imponera på tjejen, du glömde att fråga henne vad hon tycker om att göra eller vad hennes fritidsintressen är och nu är du undrar var du ska ta ut henne på en andra dejt och vad man ska göra på en dag. Tja, i stället för att repa skallen av dig och söka efter några bra andra datum idéer, varför inte ringa upp din tjej och fråga henne vad hon skulle vilja göra? Eller använda sig av nedanstående dating tips och idéer för en andra datum.
Fun Andra Datum Idéer
Resor Tillsammans ..., På din andra datum väljer en närliggande plats som du kan besöka under en dag och komma tillbaka. Det kan vara vad som helst - en strand eller ett museum eller en vattenpark. Tanken är att resa tillsammans och hur du kommer att få tillfälle att prata och lära känna varandra bättre. En försiktighet - sedan dess en andra dejt, inte planerar en övernattning eftersom det kan verka hotande för vissa kvinnor!
Satsa på en fotbollsmatch ...; Jag vet att ni kommer att säga att kvinnor inte gillar att titta sport. Tvärtom, ta er andra dagen som ett tillfälle att visa upp dina intressen till henne. Tro mig, ger ingenting mer adrenalin pump och rusa än en bra fotboll, gör den till en av de stora andra datum idéer. Så ta några pop liktornar och kalla drycker och rot för olika lag medan du tittar på matchen för att lägga till det roliga. Verkligen en kul dag idé!
Konst klass ..., En annan av de bra andra dag idéer är att ta en konst klass tillsammans. Skapa något tillsammans kommer att bidra till att bygga ett band mellan er två. Och även om ni två inte är arty sorterar kan du ha roligt i konsten klassen genom att skapa något oväntat eller dumt.
Vandra ...; Om både du och din dejt som utomhus kan du planera en vandring på din andra dag. Att vara i sällskap med natur kommer att koppla både du och ni två kommer att vara mycket mer bekväm och upfront med varandra. Att åka på en vandring tillsammans är verkligen en av de mest roliga saker att göra på en dag.
Lunch ..., Ta en lunch i viss restaurang som har öppnat nyligen. Eller prova några nya rätter tillsammans. Pröva nya saker kommer att göra dagen intressant, samtidigt kommer du att ha tillräckligt med tid att chit-chatta och flirta.
Titta på en komedi Spela ...; Om du är blyg sorterar och fortfarande nervösa över vad man ska prata med din dag, då en av bra andra dag idéer är att titta på en komedi leka med din tjej. A spela kommer att underhållande i sig och trycket att göra din tjej har en bra tid kommer inte bara att vila på dig.
Romantik på taket ..., Om du letar efter någon romantisk datum idéer, då inget kan slå den här. Det bästa sättet att uppvakta en flicka är att överraska henne! Så, bränna en CD med några av de mest romantiska sånger och bär den tillsammans med en bärbar musik system, ett vackert matta och en flaska vin till din byggnads tak. Erbjuda henne ett glas vin och när din tjej känner sig bekväm, spela romantiskt nummer. Såg på den vackra himlen, känna vinden, lyssna på den romantiska sånger och prata med din dejt på samma gång .... Vad behöver du behöver på en andra dejt?
För dessa andra datumet idéer för att bli framgångsrik, mycket beror på hur man beter sig och behandla flickan. Så, här följer några andra aktuella tips för dig som säkert kommer att göra flickan falla för dig - vara på tiden, plocka upp henne från sin plats, försök inte få alltför intim, att vara ärlig, få henne att känna omhändertagna och de flesta av allt, var dig själv! Lycka till!