Målning Betong Block

Om du är området söker ett prisvärt sätt att krydda upp betongväggarna i ditt hus, då har du hamnat på rätt sida. Målning tegel är ett ultimata sättet att bli av med de tråkiga att titta grå väggar. Det vanligaste källaren områden, rum spela, förvaringsutrymmen har sådana väggar som du inte har arbetat över. Så hur lärande måla betong block? Det är enkelt och veta förfarandet kommer hjälpa dig att göra det vackert i ditt eget sätt. Du kan lägga till dina idéer och ge den ett dekorativt touch.
Förfarande för Målning Betong Block
Förbered ytan, Börja med att rengöra betong block med högtryckstvätt. Använder påtryckningar upp till 2000 psi på en omålad vägg för att undvika skador i morteln. Använd tvålvatten och borsta eller skrubber vid behov. Därefter får de skadade eller saknade murbruk repareras. En färdigblandad akryl murbruk kan användas för att fylla upp sådana fläckar.
Täta porer och hål och göra en plan yta med hjälp av akryl block fylla primer. Prime hela ytan, inklusive den nyligen fyllda murbruk. Gör ytan ren och låt den torka. Fyll alla sprickor och luckor med en god kvalitet täta innan förfarandet att måla tegel. När betongen spricka reparation görs och väggen är klar, gå vidare till nästa steg.
Välja lacken, Att välja färg färg är en viktig del av målning betong block. Om du målar en spelrum, gå för levande nyanser som lila, rött, orange, ljusgul. Om du målar betongblockväggar källare, användning neutrala färger av ljusa färger för att göra rummet större. Du kan välja en klassisk kombo av grå och krom gult för ljust ute område. För en neutral look, plocka lavendel och off-white eller lättaste grått. För målning betong uteplatser, kan du använda nyanser av beige. Även en vit färg målat hela ser bra ut på en vägg med bara och pelare utformade stencilen utskrifter. För övrigt är faux målning en av väggarna en ultimat idé. Med antal tekniker som RASERING, snyltar, kamma, borste, färg tvätta, eller andra särskilda effekter som du kan konvertera en tråkig område till ett elegant rymden. Om du är remodeling källare, glöm inte måla konkreta åtgärder som leder till källaren.
Måla Betongblock, medan målning betongblock väggar, se till att du väljer en kvalitet färg. Det finns många färger som finns på marknaden där du kan välja den bästa. Epoxifärg är känt att mycket hållbara, håller längre och passar bäst för betongblock. Mask de områden som inte behöver målas, liksom fönster av trä ramar, etc. med plastfolie och maskeringstejp eller målare tejp. Använd en bred pensel, roller eller sprutpistol och arbeta noggrant på varje område. Se till att du inte överlappar varandra färglager. Wait mellan tillämpningen av varje lager så att det torkar helt. 2-3 lager räcker för att slutföra projektet att måla betong block väggarna. Usually tredje lagret endast tillämpas om de två första inte ger önskad färgeffekt. Låt hela området torka bort noggrant innan du börjar använda den.
Genom att måla betongblock, kan du gran genast en outnyttjad plats omgiven med dessa betongväggar. Även målning, se till att du förbereda ytan ordentligt så att den inte skadas lätt och håller längre. Du kan också få den önskade effekten av färger endast om underlaget är väl förberett och klart. Om din källare golv tillsammans med väggar är fortfarande inte avslutad kan du överväga att måla betong källarvåningen också. Så vad väntar d Börja att konvertera grå betong till designer yta.