Blue Grass svingel

Namnet, "blå svingel gräs har härstammar från det latinska uttrycket Festuca glauca, som på engelska betyder, förfölja blågrå. Det är en av de många dekorativa gräs som har en vacker nyans av blågrå färg med en silver bladverk. Om du vill att din trädgård för att ha en blå grön titt i vinter, så ska du gå för blå svingel gräs.
Blue svingel gräs är härdiga mot torka växt och det växer bra på torr mark. Lois Woodhill var den första personen att ta reda på om detta gräs. Den blå svingel gräset storlek är cirka 0,75 fot till omkring 1 fot eller ca 2 cm. De växer vanligtvis runt månaderna juni eller juli. Om du växer blå svingel gräs, då måste man ta väl hand om den. Om du odla dessa gräs på våt mark då de är bundna att få vissa sjukdomar. Så om du planerar att lägga blå svingel spadtaget i din trädgård, så bör ni veta hur man odlar det och även hur man tar hand om det. Här är några riktlinjer som hjälper dig att odla denna vackra prydnadsväxter gräs.
Hur att växa Blue svingel Grass
Jag hoppas att ni alla vet ordspråket, "du skörda vad man sår". Detsamma gäller för den blå svingel gräs (i själva verket gäller för alla typer av anläggningar). Om du känner till rätt odlingsmetoder den här typen av gräs, då får du en mycket bra och hälsosam direktavkastning. Men ett misstag från din sida kan döda gräset. Fortsätt att läsa att veta hur man växa blå svingel gräset.
Torr mark; Det första du måste hålla i minnet samtidigt växande blå svingel gräs är att de inte växer bra i våt jord. Så, när du planerar att plantera detta gräs, se till att jorden är torr eller inte innehåller mycket fukt. Om vattenhalten i marken är mer än vad som krävs, då gräset kommer att drabbas av sjukdomar.
Tillräckligt med solljus, Denna typ av gräs kan inte odlas inomhus. De behöver väl solljus för att växa. Så se till att det område där du vill att din gräs växa är soligt och varmt.
Krukor, Om du har bestämt att du kommer att öka din svingel gräs i krukor, då är det bättre att du får ärt krukor från marknaden. Eftersom Har gräset inte behöva mycket fukt, så se till att krukorna have hål i botten, så att när du vattnar gräset kan överskottet vattnet rinna ut lätt. Överflödigt vatten är dåligt för gräset. När du har lagt i jorden, så frön. Antalet frön du sår, beror på storleken på potten. Inte sår för många frön på samma gång. Ge gräset lite utrymme att växa.
Trädgård, Om du har planerat att odla gräs i din trädgård och sedan välja en plats där du vill att de ska växa. Det ska vara soligt och har väl dränerad jord. Nu vid trädgårdsarbete, sugga i frön och hålla varandra på ett avstånd av minst 2 inches från varandra.
Lägg gödselmedel; Oavsett om du har sått frön i trädgården eller i potten, är det viktigt att du lägger till ett bra gödselmedel i marken. De kommer att ge näring till gräset. Om du är orolig ogräsbekämpning, så ska du använda en bra gödningsmedel som de hindrar andra skadliga ogräs från att växa.
Vatten försiktigt; Efter ni har planterat fröna, måste du vattna dem så att de kan gro. While vattnar dem, se till att du gör det försiktigt, så att fröna inte tvätta bort. Var också noga med att du inte lägger mycket vatten som det har redan nämnts att överflödigt vatten är dåligt för gräset.
Nu när du har planterat den blå svingel gräset, bör du veta hur man tar hand om dem. Blå svingel gräs behöver extra vård för att växa frisk. Som nämnts ovan, se till att du växt dem väldränerad jord och att du inte håller dem i stillastående vatten. Kontrollera också pH-värdet i jorden där du har planterat gräset. De föredrar nivåer pH på omkring 6,5 till 7,0. Så testa jorden innan du planterar gräset. Se till att gräset får tillräckligt med solljus och lägga gödsel i marken där du har planterat gräset. Om du följer dessa steg för blå svingel gräs vård, då är din prydnads gräs kommer att växa frisk. Så nu vet du hur man odlar blå svingel gräs och även hur man tar hand om det. Plant del av denna gräs i dag och ge människor något nytt och annorlunda komplimang om!