Bilfönstret Paint

Scenario 1: Du är förmodligen en av dem som tycker att alla ska veta när det är dags att fira. Vare sig det är ditt äktenskap, födelsen av ditt barn, graderingen av ditt barn, eller någon annan tillkännagivande, ditt sätt att göra det är genom att de tillgriper av bil fönster färg. Inte bara du samla några av de bästa färgen bilfönstret idéer, följ bara dem genom att lägga till en liten bit av din kreativitet till det. Men då nyheterna blir gammal, och du bara måste bli av bilens fönster färgen.
Scenario 2: Du vaknar upp en morgon, för att hitta din bil fönster målade i några random "moderna" design. Självklart är det arbetet i några vandaler som får stora nöjet att "uttrycka" sig genom sin konst på bilar och fönster bil. Du helt enkelt inte ta bilen ut med det se ut som en bit av modern konst, och du måste bli av med den fruktansvärda bilfönstret färg.
Om du någonsin har haft några av de två scenarier, är du förmodligen medveten om dilemmat att hantera dem. Men du måste också veta att bilruta färgborttagning är en uppgift som faktiskt är enkelt. Så oavsett om det är dina egna konstverk, eller en skapelse av vandalerna på din ort, följ dessa tips och bli av med fönstret färg på din bil.
Hur man får bilfönstret Paint Off
Material som krävs, gummihandskar, WD40 Spray, 1 burk, rakhyvel för färgborttagning, Paint Dispenser, aceton, 1 behållare, flytande tvättmedel, vattenbaserade, rena handdukar, Hand Broom, sopskyffel, Metod, börja bilen färgborttagning förfarandet genom att först kontrollera vilken typ av färg som har använts för att dekorera fönstret. Metoden för avlägsnande av vattenbaserade fönstret färg är annorlunda än oljebaserad färg fönstret. , Ta rakhyvel avsedd för färgborttagning, och försök att försiktigt skrapa bort färgen. Använd den tills du får bort så mycket färg som möjligt. Det här steget kommer underlätta processen att avlägsna fönstret färg. , Om färgen används vattenbaserade, använd sedan vattenbaserade flytande tvättmedel (du kan också utarbeta en hemmagjord fönsterputs) för avlägsnande av färgen och fönsterputsning. Gör detta med hjälp av en svamp. Använd en handduk att rengöra fönster torr. , Om färgen är oljebaserad, då kan du ta till användning av antingen aceton, eller WD40 för att ta bort färgen. Innan du använder antingen följer du steg tre. Om du vill använda WD40, spraya lite på en handduk, och gnugga fönster med det. Låt det förbli i ca 20 minuter och fortsätt sedan att torka den ren. Om det fortfarande finns rester av färgen upprepas hela processen från första tvätta med diskmedel och sedan sprutning och rengöring av WD40. ; Om du föredrar aceton metoden, att du utför detta steg utomhus. Efter tvätt i fönstret med tvättmedel, bära handskar och doppa gamla trasor i aceton. Sedan gnugga det på fönstret. Hålla näsan som under hela denna process att hindra dig från att andas in av aceton. Detta tar bort färgen omedelbart. Var noga med att inte förstöra din bil färg vid denna process för att ta bort fönstret färg. , Svepa upp förfarandet för bilfönstret färgborttagning genom att tvätta fönstren och ta bort eventuellt skräp med flytande tvättmedel. När de är färdiga klara upp området med hjälp av handen handskar och sopskyffel. ; När du går för en komplett biltvätt, hittar du din bil så gott som ny. Nu när du vet att de metoder som bilfönstret färgborttagning är så enkla fortsätter att använda den som ett uttrycksmedel för alla dina glada stunder.