Hand skrapats Bamboo Flooring

Hand skrapade bambu golv kombinerar skönhet av båda, bambu och hårda golv, är och skapar vågor som en mycket trendig alternativ i golvbranschen. Det är också känt som hand snidade golv, nödställda golv och antika golv. Med en modern men ändå rustikt överklagande är det nu ett utmärkt val för den som söker en kombination av bägge. Här diskuterar vi en översikt av denna typ av golv.
Hand skrapats Bamboo Flooring: En översikt
Så vad är hand skrapats bambu golv? Det är en typ av bambu golv som har en skrapats textur på det och som hjälper ge det en naturligt grov men intressant look. Arbetet med skapa hand skrapats bambu golv är mycket högre än i producera regelbundna bambu golv. Detta beror varje bit golv är manuellt produceras, där skrapning verktyg används att skapa skrapade verkan samt ett ge det en grov textur. Detta innebär att varje del av hand skrapade bambu golv är inte enhetlig, men unikt i utseende, med egen karaktär och individualitet. Detta ger den en särskild exotiska besvär som inte finns i olika andra golvtyper. Det finns naturligtvis maskin skrapade våningarna som används för att minska kostnaderna för kroppsarbete, men de är oförmögna att producera den naturligt distinkta utseendet hand skrapats bambu våningar.
Sedan ordet har skrapats, skickas det vara klart. Men är detta förfarande frivilligt och kan uppnås även efter det att golvet har installerats genom lackering eller försegling och gett det slutliga skönhet och gör det också mer hållbara.
Det finns ett flertal fördelar med att investera i denna vackra golv typ, som har värvat här. , För en, skrapade ytterligare repor på den här sidan bambu golv kommer att gå obemärkt förbi, eftersom det har skrapats. Även om du måste ta hand om det, behöver bandet du inte om en liten repa på den. Och dessutom har möjlighet att gelen väl för all typ av inredning och arkitektur. På grund av de särskilda sätt på vilket det har producerats, visuella intryck den ger kan smälta in med alla typer att utforma tekniker och stilar. I själva verket ger den nödvändiga värme till ett inre utrymme, och därmed ge hela utrymmet en mer hemtrevlig känsla. Den kan också lätt användas i en kommersiell inställning, vilket gör det en av mest mångsidiga golvtyper. : Denna golv är också mycket stark, eftersom hur den har producerats. Färgningen eller lackering förfarandet gör det ytterligare hållbara. Detta innebär det kan användas i områden där mycket rörelse och där efterverkningarna av det alltför rörelse kan döljas eller gå obemärkt. Som sådan, platser som t.ex. restauranger, eller små butiker kan lätt ha det här golvet utan att oroa mycket om dess underhåll. , Det är också en mycket miljövänlig typ av golv, och har hämtats från naturen själv. Det är lika hållbart som trägolv, men inte innebär styckning av några träd, eftersom det är ett gräs, vilket gör det mer miljövänliga. Även då, det är en av de mest härdiga golvtyper tillgängliga. ; Kostnaden faktor inblandade i hand skrapats bambu golv är inte mycket hög. Däremot kostnaden variera beroende på typ av säd du väljer, eller färgningen med vilken den har slutförts. Även om golvet har manuellt producerats eller maskin som kommer att spela en roll i kostnaderna för denna exklusiva golv. Bibehålla hand skrapats bambu golv är inte en sådan tufft jobb, förutom att du ska undvika att använda kemiskt laddade tvätt-och rengöringsmedel. Också, använd inte för mycket vatten att rengöra golvet, och du blir bra att gå. Undvik att placera växter av en hand skrapats bambu golv, eftersom de kan orsaka skador på golvet med överflödig vätska. Använd mattor och mattor att skydda ditt golv. Trots allt detta, investera i den här typen golv är helt värt det, om du har smak för exklusivitet och raffinerade element För din innerutrymmen.