Sheetrock Reparation

Oroa hålet i din vardagsrumsvägg eller den ständigt växande sprickor på den? Snälla inte. Det är egentligen mycket enkelt att fastställa bit SHEETROCK, och det bästa är att du kan göra det själv. Du behöver inte begära en professionell för att göra det, och lägga på något som i huvudsak inte. Låt oss titta hur du gör sheetrock reparationer och få dem att se ut som nya.
Vad är sheetrock?
Sheetrock, vanligen kallas gips, är helt enkelt en vägg, eller så kan du säga en färdig vägg. Begreppet "sheetrock" är ett varumärke tillhörande USA Gypsum Abp, som har den kredit av tillverkningen denna populära produkt. Det är också känt som gipsskivor, gipsskivor eller väggplatta. Det är en panel bestående av gips inklämt i mellan tjocka pappersark som är ugnstorkade. Det används globalt och allmänt. Anledningen till dess omfattande användning, på grund av dess snabba och enkla sätt att installera.
Den åldrade former för att tillämpa gips manuellt sedan låter det torka och tillämpa flera skikt för att få den klar, visade det sig vara en tid och energikrävande affären. Men då med innovation av SHEETROCK har dessa antika metoder blir förflutna. Några av sorter av SHEETROCK kommer med en glasfiber substitut istället för tjocka pappersark. Detta förhindrar tillväxten av mögel på den. Sheetrocks används främst för hus väggar och tak. Det ger en enorm stabilitet och också polerad yta som du kan tillämpa måla, struktur eller på annat sätt eller tillämpa tapeter. Den finns i olika dimensioner och tjocklek. Den mest använda är av storleken 4x8 fot och tjockleken varierar från ¼ tum upp till 5 / 8 inches.
Sheetrock Reparationer Job
Om din vägg har skadats omedvetet (som alltid) och om du undrar hur du reparerar hål i sheetrock eller hur reparera sprickor i sheetrock vore det skönt att veta att det är mycket enklare att fixa det själv. The sheetrock reparationskostnad är inte mycket för mindre skador. Det omfattar bara kostnaderna för de saker du behöver för att fixa det med, som sheetrock lera, brukskniv och så vidare. Nämns nedan är de åtgärder som kommer att berätta hur du reparerar drywall på egen hand.
För reparation drywall hålen eller drywall reparationer spricka dels måste du rensa det område där den är skadad. Rengör bort skräpet. Du kan också använda en brukskniv att skära bort skräp hängande från över den eller gips därunder. ; Nästa steg kräver att du använder sheetrock lera. Du måste ha en spackel för att tillämpa ett lager eller skikt i SHEETROCK lera där den saknas. Applicera tillräckligt för att täcka spricka och se till att den är klappade nog att skjuta den till insidan. Nu måste du ge det lite tid att torka, normalt kan det dröja upp till åtta timmar eller över natten torkning. ; När sheetrock leran torkas, måste du nu gnugga det i en cirkulär rörelse med slippapper. Var mycket försiktig eftersom du inte skall gnida den allvarligt, men gör det försiktigt. Gnid tills kanterna produceras av brukskniv försvinner och ytan verkar vara slät. ; Torka området med en fuktig, luddfri duk och låt är torr igen. , Och här du är. Väggen inte mer ut som om den är skadad och det är redo att målas. Även målning det, efter tillämpning av en kappa, låt den torka som ändrar färg efter torkning. Repetera det med flera nivåer av lager tills önskad färg återfåtts. ; Reparationen arbete verkar vara nästan osynlig, men det kan vara lite dammig affär. Det föreslås att täcka möbler och andra saker för att undvika damm landa på den. Du kan hålla kvar sheetrock lera att reparera väggen skada nästa gång, för säkerhets skull. Sheetrock lera kan förvaras månader, förutsatt att den förslutas på lämpligt sätt. Också minns att rengöra och torka verktyg grundligt som de kan rost.
Sheetrock reparationer är relativt enklare. Det visar sig vara en av de mest använda och hjälpsamma innovation inom bostadssektorn. Den är billig är drywall installationen enkel, perfekt för hem, kontor, butiker, et al. En prisvärd och ett tillförlitligt substitut för den putsade väggen. Den kan enkelt målas och kan accepterar olika texturer också. Eller om du gillar tapeter, kan det visa dem ganska bra. Och den säkraste delen av denna produkt att det är obrännbart.