Gul blommande buskar

Landskapsplanering kan låta som en svår uppgift för vissa, men det är mycket tillfredsställande att designa en anlagd trädgård som är fylld med blommande blommor och buskar med höga träd. Om du genomför en sådan uppgift, är det en bra idé att ta den gula färgen genom att plantera gula blommande buskar i trädgården. Gul blommande buskar och buskar lägga ljusstyrkan till trädgården. Några bra färger som går bra ihop med gula blomstrande buskar är guld lila och blått. Om du gillar varma Färger då mixa och matcha gula blommande buskar med orange, rött och persika blommande buskar.
Gul blomstrande buskar och växter
Ett av de bästa och mest populära gula blommande växter är den gula fjärilsbuske. Det är också kallas bikaka fjäril Bush och den blommar som små klustrade gula blommor. Blommorna blommar på sensommaren och det har levande solgult kronblad med en lätt orange centrum. Kronbladen har lite runda och böjda kanter och bladen är långa och mörkgröna med silverglänsande accenter. Forsythia är en av de vackraste våren gula blommande buskar och det har ljusa guldfärgade blommor. Det är en lövfällande och kompakt buske och bäst planteras i massa för en färgglad display av blomningar. De växer till ca 20 inches hög, utan sprids över ett område på 4 inches. De kräver väldränerad jord och bra solljus under buskarna att växa.
Gul azaleor är bra blommor att plantera i ett landskap trädgård som de blommar quite produktivt. Ytterligare en fördel är att gula azalea är mycket väldoftande och de blommar både på våren och hösten. Den gula azalea buske växer till en höjd av cirka 7 till 10 fot och samma belopp i spridning. Därför det kräver en hel del beskärning för att hålla växterna i bästa skick. En annan god gul flowering Bush är den HAGTORN akacia som tillhör pea familjen. Den producerar doftande limegula färgade blommor som är formad som en sfär, och de blommar från maj månad till augusti. De växer till en höjd på 9 till 15 fot och grenarna utveckla törnen. Du kan också överväga plantera gula rosor i din trädgård. Although rosorna är svårt växa och tenderar för, ändå finns det ingenting att slå skönheten i en ros blomma. Välj mellan hybrid te rosor som är blekgul färg och färgade med bara en antydan av orange i topparna. Några gula ros sorter som du kan välja mellan är Houston, Midas Touch, persiska gul och Chicago fred.
The Potentilla Gold Drop även populärt kallad smörblomma buske har attraktiva gula smörblommor blommor som blommar hela sommaren. Det är en lövfällande buske som behöver fullt solljus tillsammans med mycket vatten. Andra bra gul blomstrande buskar för landskapsplanering gula hortensia, berberis smaragd karusellen, Dream Catcher buske, gul oleander, gul hibiskus och Aurea.
Detta var allt om gula blommande buskar, buskar och träd som kan plantera i trädgården. Dessa gula blommande buskar kan planteras längs gul blommande träd, t.ex. kinesiska flametree, bougainvillea goldenraintree, japanska Cornel hundkäx, goldenchain träd, doftande wintersweet och södra witchhazel. Alla dessa blommande träd typer har antingen gul blommor eller de har gula löv. Landscape design av trädgårdar med gula blommande buskar ett utmärkt sätt att införliva dessa underbara blommor i din trädgård. De kan planteras i rader längs utkanten av din trädgård för en stor utseende.