20 år klassträff Idéer

En klass återförening är det perfekta sättet att få tillbaka minnen av gamla goda tiden när flesta av oss var sorglös och kanske, även lite galen. Klassfester också en möjlighet att komma i kontakt med vår förlorade långa kompisar som vi praktiskt taget växte upp och ställts inför livets realiteter ihop för första gången. Om du är ansvarig för klassträff planering, låt mig säga dig, det är inte en lätt uppgift, särskilt om du planerar händelse efter tjugo års går i skolan. Söka alla dina klasskamrater efter så många år kan vara ganska en sak. Förutom detta, skicka ut part inbjudningar, ordna för décor, planering partyspel etc. alla ta mycket tid och ansträngning. Så om du har tagit denna tung uppgift på dig, nedan är några 20 år klassträff idéer som hjälper dig ut.
Idéer för 20 år klassträff
Utskottet, Det bästa sättet att planera och genomföra klassmöten är att bilda ett utskott med några av din ex-klasskamrater. Därefter göra alla med ansvar för en viss sak. Till exempel kommer en av er hantering inbjudningar kommer en annan ta hand om dekorationer, kommer en annan hyra en bra fotograf etc. Den första uppgiften att ert utskott kommer att göra är att hitta dina klasskamrater. För detta kan du få kontakt med alumner centrum din skola eller köpa tjänster en webbplats. När du har kontaktuppgifter till din ex-klasskamrater kan du gå vidare till andra saker i klass återförening planering.
Inbjudningar; De 20 årsklass återförening inbjudningar bör skickas ut minst en månad innan att garantera maximal närvaro. För att göra inbjudningar tilltalande, lägg en gammal skola foto till det där alla av er är tillsammans. You kan inkludera några prom fotografier eller annat minnesvärda händelser fotografier så att människor känner som kommer till återföreningen att återuppleva dessa ögonblick. En annan av de 20 återförening årsklassen sina idéer är att skicka ut musikaliska kort. Spela in din skolas hymn och lägga till det i inbjudan så att när de inbjudna öppna kortet börjar hymnen spelas, vilket ger dem en känsla av nostalgi, tvinga dem att närvara vid evenemanget.
Tema; En av mest intressanta 20 återträff årsklassen idéer är att ha ett tema part. Och om du tänker på ett spännande tema, som kommer att bli roligt på samma gång göra dig resa tillbaka i tiden, då är retro det bästa alternativet. När man planerar en 20 återträff årsklass runt retro temat, glöm inte att nämna de klädregler på inbjudningar. Ordna en bra DJ, komplett med discoljus, bollar disco och dansgolv. När ni alla påvisas i dina lysande bell bottnar, capris, stora solglasögon och kostymer disco blir det roligare än du någonsin kan föreställa.
Dekorationer; Om du inte har anställt en händelse planerare, hålla klassträff dekorationer till en minimal. För utsmyckning kan du inkludera några av de saker från din examen år så som hejar ledare enhetlig, mössor examen, skola banner, lagsporter enhetlig, etc. Om du dekorerar enligt ett tema, sedan dra så stor nytta av din skolans färger som möjligt i inredning. Du kan även dekorera arenan genom att klistra vissa söndersprängda fotografier från din skola årsbok på väggarna.
Aktiviteter och lekar, klassträff spel bör planeras på ett sådant sätt att varje av din ex-klasskamrater får delta i dem. A rolig 20 års klassträff Tanken med dem jämfört med spel är att ge varje deltagare ett tomt papper där de kan skriva något som de lämnas osagt under skolåren såsom en hemlig barndom krossa eller ett tack eller en ursäkt. När de är gjort skrift, lämnas alla tid att läsa sina anteckningar högt för andra. Några andra spel som du kan inkludera äro sanning eller vågar, musikalisk stolar, stum charader och snurra flaskan. Tänk på att inte inkludera alltför många klassträff spel och aktiviteter, så att människor får tillräckligt med tid att komma ikapp och umgås. Samtidigt Kontrollera att det finns tillräckligt intressanta saker att göra så att ingen känns uttråkad.
Jag hoppas att dessa 20 år klassträff idéer kommer praktiskt när du planerar och genomför evenemanget. Ett sista tips innan jag loggar av - skicka några fotografier av Reunion Party på alla dina ex-klasskamrater att hålla återförening minnen levande för evigt. Lycka till!