Tvestjärt Fällor

Har du nyligen plats tvestjärtar i ditt hus? Undrar hur man kan bli av med tvestjärtar? Innan vi går vidare till frågan om att ta itu med en tvestjärt angrepp, låt mig berätta mer om tvestjärtar. Tvestjärtar är insekter som tillhör ordningen Dermaptera. På grund av närvaron av böjda bakre tänger, är dessa också kallas tång buggar.
Du kanske undrar varför de kallas tvestjärtar? Nåväl, dessa fel få sitt namn från en vandringssägen. Vissa kanske har hört gammalt skrock omkring tvestjärtar kryper in i folks öron på kvällen, borrar in i deras hjärna och om ägg. Det finns ingen anledning att frukta, är en tvestjärt i örat bara en saga. Det finns inte några bevis för dessa buggar gräva i hjärnan och lägga ägg. Även en tvestjärt bett är inget att vara rädd för. Om det finns en tvestjärt angrepp i ditt hem kan du använda tvestjärt fällor och bli av med dessa läskiga kryp.
Vad orsakar en tvestjärt infektionen, Undrar varför och hur dessa tvestjärtar är på väg in ditt hem? Eftersom tvestjärtar blomstra i mörka och fuktiga områden, kan en tvestjärt angrepp inträffa om det finns fuktiga områden i ditt hem. Dessa kan upptäckas i mörka, fuktiga avskilda områden i ditt hem. Eftersom de har en långsträckt och tillplattad kropp, kan de dölja lätt i små skrevor. Om det finns sprickor och öppningar i stiftelser eller dörrar, att dessa enkelt ange. Tvestjärtar kommit ut ur sina gömställen bara på natten för utfodring. Eftersom de livnär sig på växtligheten, mossor, nedbrutet organiskt material, kan de angripa också din trädgård. Om en tvestjärt angrepp har stör dig, här är några uppgifter om att bli av med tvestjärtar genom att använda inomhus tvestjärt fällor och andra påföljder.
Hur man gör tvestjärt fälla, Det bästa sättet att bli av dessa buggar är att tvestjärt fällor. Tja, om du märker dessa läskiga kryp i ditt hus, kan du använda hemgjord tvestjärt fällor. Du kan fånga dem lätt genom att ge dem den fuktiga och mörka miljön som de föredrar. Placera en skrynklig och hoprullad tidning som har doppats i vatten på deras gömställe. Inomhus tvestjärt fällor kan även göras genom att fylla en blomkruka med fuktig skrynkliga papper. Vänd här grytan upp och ner och stötta upp med en pinne. En annan metod är utsläppande liten burkar som innehålla en liten mängd av unken öl. Tvestjärtar kommer krypa in i dessa fällor och kan hanteras av. Tvestjärt fällor finns också tillgängliga på marknaden, så man kunde köpa dessa om du inte gillar att använda hemgjord tvestjärt fällor.
Andra rättsmedel, och dessutom använder dessa tvestjärt fällor måste du också ta förebyggande åtgärder. Check för sprickor i grunden, dörrar och fönster. Seal sådant inträde punkter så att tvestjärtar stoppas från att komma in ditt hem. Vid dörrkarmar ha sprickor och hål, kan du ansöka täta, kitt eller gummilister. Kontrollera att du har välutrustade fönster skärmar. Eftersom tvestjärtar lockas till fuktiga platser, måste du hålla ditt hus rent och torrt. Andra sätt att bli av tvestjärtar i huset är att använda ättika, borsyra pulver och damm insektsmedel. Du kan spraya dammet eller insektsmedel i sprickorna och andra gömställen. Du kan också vakuum på dessa områden.
Some köttätande tvestjärtar lever på insekter, kanske så ett angrepp i trädgården inte vara mycket skadligt, men när de är närvarande i stort antal, kan de äta på nya tillväxt-och löv anbud. If ett angrepp är förstöra ditt trädgård kan du använda fågelbord och fågelbad. Om du lägger till fågelholkar på din trädgård, kommer dessa skadegörare att ätas upp av fåglarna och dina problem blir löst stor utsträckning. Om dessa åtgärder inte verkar vara att hjälpa, kan du ansöka bekämpningsmedel eller kiselgur till jorden. Du kan också placera tvestjärt fällor i trädgården. När dessa skadedjur fångas i dessa fällor, avyttra dem.
Så, var det en del information om hur man kan bli av tvestjärtar hjälp tvestjärt fällor och andra påföljder. Om ditt hus är hemsökt av tvestjärtar, se till att du använder tvestjärtar fällorna och andra åtgärder för att avsluta ett angrepp. Om dessa metoder inte hjälper, kan du använda bekämpningsmetoder också. Så vad väntar d Det är dags att bli av med här läskiga kryp!