Hur vet du om du är kär

En av de vanligaste frågorna om kärlek och relation är, hur ska du veta om du är kär. Det är aldrig en lätt fråga att svara på, oavsett hur gammal eller erfaren du får i detta spel. Var och en har sina egna tolkningar, idéer, övertygelser, önskningar och behov om ämnet. Känslan av kärlek för en person kan betyda helt olika för en annan. Få människor har möjlighet att sjunka i och ut ur kärleken riktigt snabb, och så ofta, att man aldrig kan vara säker på vad man ska tänka. Det är därför kärlek kan vara en svår sak. Andra, som jag, vet inte riktigt när kärleken kom och gick. Så, hur vet du om du älskar någon? En gammal fråga med miljontals svar, men ingen som kan definiera det. Nu, är inte det ett utmärkt sätt att börja få till botten med vår hur vet du om du är kär dilemma?
Hur man vet om du älskar honom, läste detta, du gissade nog att detta avsnitt är tillägnad vår kvinnliga läsare (och några män, inga fördomar). Det är en utbredd erkännande av att kvinnor vet mer om kärlek än män, inte helt sant. Although girls kunde vara känsligare förståelse och välkomnande till tanken vara kär tro hälften världens befolkning expert ärendet skall ett långsökt ideologi.
Återigen, förståelse av begreppet kärlek och att kunna skilja mellan kärlek och lust vad vi letar efter. Kärlek är en känsla som varje människa upplever i sitt liv. Men det finns ingen perfekt definition eller skäl att älska någon, du bara göra din egen definition i livet och leva det. Miljontals människor runt om i världen faller in och ut ur kärleken varje dag. Så har jag (blev kär, och förhoppningsvis aldrig falla ur den), kände dess betydelse i mitt liv, och leva det varje dag med samma intensitet jag hade i början. Det är därför, ur miljontals definitioner om kärlek, jag skulle vilja ställa ut min.
Hur vet du om du är kär i någon? Man börjar inte med att få alla dessa varm, sprudlande känslor i ditt hjärta. Fysisk överklagandet och attraktion finns huvudentrén där en kille blir mer än han var förut. För att låta ditt hjärta bygga romantiska relationer med någon eller ens bli kär, gillar den personen är viktig. Om du inte gillar personen inifrån, kan du faller aldrig kär i honom. En kille egenskaper, uppfattningar, åsikter, sunt förnuft, och hur han ser på världen / livet är det som gör honom till en man. Vilja vara med någon är lika viktigt som att veta vem han egentligen är. Varje individ kommer som en paketlösning, allt med sina gillar, ogillar, beteende, etc. Och om du känner att du behöver inte ta itu med det och kan bara vara med den person (utan paketerbjudanden), sedan du är helt enkelt lura dig själv. När du accepterar någon i ditt liv romantiskt, så ger du honom möjlighet att komma med alla av honom.
Han kommer inte att ge sig själv eller någon del av honom som du inte gillar eller vill ha. Han kommer med alla sina förmågor, hämningar, önskningar, vill, resultat, misslyckanden, tvivel, oro, intelligens, emotionella och fysiska behov. När du är redo att låta alla honom vara en del av dig, det är då du vet att du är kär. Annars är det bara något annat, precis annan fysisk attraktion eller en önskan att vara med någon, det är inte kärlek.
Hur man vet om du älskar henne, veta när en pojke älskar en flicka kan vara frågande som inte många killar är öppet redo att ta emot sina verkliga känslor. Varför är det, att nästan varje gång en tjej har att slakta killen med massor och massor av frågor och frågesporter i syfte att ta reda på om han älskar henne eller inte? Kanske det har något att göra med hur killarna fördes upp. I vissa kulturer talar om dina känslor betraktas som en tös sak och inte många killar känner sig bekväma om det. Vem vet, tänka och tro på samma koncept, några killar passera faktiskt på chans att leva ett liv med någon de älskar.
Flickor har många vanor (jag kan inte tänka mig ett annat ord här) som är tilltalande för killar. Låt det vara fysisk eller känslomässiga attribut och egenskaper, det är något med tjejer som attraherar killar mot dem. Att växa upp med sig mycket främmande hormoner i killar som gör rationellt tänkande gå ut genom fönstret. Kärlek är övertas av lusten ibland och snart har din attraktion inte utrymme för något mer än ett fysiskt behov. Och oftare än inte, promenader sann kärlek bara direkt ur ditt liv. Mognad och erfarenhet är nyckeln som ger en person möjlighet att känna igen vad kärlek är. Du kan inte förstå kärlek utan att faktiskt vara i ett förhållande eller vet vad romantik är. Om du har aldrig haft en sorg, hur skulle du veta hur det känns? Det är inte något som bara kommer till dig och du ska känna till vad och hur det görs. Det finns massor av misstag som inträffar i ett förhållande, men faktum är, kommer ut ur det och fortfarande stanna stark, att vilja vara med varandra trots alla problem, det är ditt tecken på kärlek.
Fråga dig själv här, kan du ärligt acceptera någon, utan girighet vara fysisk med henne eller ta någon form av fördel för din personliga tillfredsställelse? Blunda, tänk på den person du tror att du älskar. Om du inte ens behöver spendera en evighet att försöka besvara frågan, vet du att du älskar henne.
Vad är kärlek? Hur vet du om du är kär i din bästa vän, pojkvän, flickvän, granne, arbetskamrat, rumskompis från college, eller någon? Du kan ta en av dem hur vet du om du är förälskad quiz och försöka hitta en lösning på det sättet. Men vill du att någon annan ska säga att du är kär eller vill du ta reda på själv om du verkligen älskar någon? Kär i din bästa vän, granne, pojkvän, flickvän, eller ens ett ex är alla i händerna på ödet. Om du välkomna det med öppna armar och hjärta, kommer det att hitta dig. Nu detta inte kan tyckas som ett svar hur vet du om du är kär, men för dem som får lyssna till sitt hjärta och fatta beslut i sina liv, kommer definitivt att förstå vad jag försöker vill säga. Du vet bara den.