Peka Försvarsstrategi

Virtuell verklighet i form av videospel kan vara ett bra sätt att hänga på, när du är uttråkad som fan. Inte bara är det engagerande, det är bra övning för din hjärna. Handhållna spelkonsoler har alltid varit en hit. Med tillkomsten av smarta telefoner, fick tv-spel en ny plattform. Bland de många spel på Apples iPhone, IPAD Apple iPod och Apple, "Tap Defense" verkar ha fångat fantasin hos massorna och fortsätter att åtnjuta stor popularitet. I den här artikeln, understryker jag en iPhone Tap Defense strategi som kan hjälpa dig få en bättre kontroll över situationen och öka dina chanser att komma upp övertrumfar mot alla odds i detta spel.
Om Tap Defense
Innan jag går in som beskriver Tap Defense strategi, låt mig presentera dig för spelet grunderna. Tryck Defense är en strategi som bygger-spel utvecklat av Tap Joy spelutvecklare, exklusivt för Apple iPhone-plattformen. Så vitt jag vet är det ingen Tap Defense för dator plattform. Jag sökte efter det på nätet, men hittade inga. Låt oss hoppas i framtiden kommer vi att kunna ladda ner och njuta av det på vår dator. Även om jag inte hitta Tap Defense för PC, kan det finnas många liknande strategispel, som du kan spela på din dator.
Spelet har otrolig grafik med enkla att använda kontroller. Temat för spel handlar om vaktar "Gates of Heaven" från det onda loss från helvetet. Du är väktare tornet mästare som måste sluta sin invasion med hjälp av strategiskt byggde torn. Om ni minns spelar "Age of Empires" eller "i Age of Mythology", kommer du ihåg de olika torn som kan byggas för att skapa en försvarslinje. På liknande linjer Tap Defense handlar om att bygga och uppgradera torn begåvad med olika befogenheter att stoppa fiendens stigar. Du har några begränsade resurser och guldreserver, att bygga, forskning och torn uppgradera. Du måste smart besluta om vilka torn för att bygga och var.
Det finns olika typer av torn att välja mellan, med varierande kraft och byggkostnaderna. De är pil torn, torn bomb, vattentorn, torn jordbävning, magi torn och torn is. I alla, måste du klara 42 spel nivå i syfte att vinna och sluta sju olika typer av fiender. Du behöver veta funktionalitet och kostnaden för att bygga på varje torn, innan du går vidare. Håll ett öga på Tap försvar poängsystemet som du håller framsteg genom spelet, så att om du misslyckas att vinna spelet den här gången kunskaper kan komma praktiskt nästa gång. Med den kunskapen kan du utforma ett effektivt sätt en strategi att vinna detta spel. I nästa avsnitt, erbjuder jag dig några tips på kran försvarsstrategi.
Tryck Försvarsstrategi: Riktlinjer
Här är några saker att komma ihåg medan utformningen din strategi peka försvar. Det finns mer än en Tap Defense strategier som kan hjälpa dig kryssning genom nivåerna. Istället för att räkna upp en Tap försvar genomgång, ger jag grundläggande principer till försvar här, som kommer att hjälpa dig. , Istället för att välja ett brute force strategi att bygga höga antalet torn, bygga några i strategiska platser. Förstå funktioner och bestämma positionen av tornet detta. Till exempel vattentorn är bra på att sakta ner fiender och därmed placera dem krökar är en bra strategi. ; Använd torn som kostar mer (som det magiska och jordbävningen torn) sparsamt. Låt pilen torn vara din stöttepelare som de är ekonomiskt mest byggs. , Skapa fällor med hjälp av olika torn placeras i rad. ; Prioritera att uppgradera tornen till högre nivåer. Use glorior för att uppgradera ditt intresse. , Fortsätt skärpa och ändra din strategi när du går vidare till högre nivåer. , Hoppas jag, utplacering av Tap Defense som presenteras ovan ger dig tur. Ex videospel erfarna spelare kommer att berätta, fick varje spel, måste du behärska det system som ligger till grund den. Bra spel är byggda på ett sådant sätt, att de ger mer än ett sätt att vinna. Med lite övning kan du behärskar lätt strategin för att vinna i Tap Defense. Bara prova nya saker vid varje försök och hålla oss till de saker som fungerar. Till skillnad från livet ger videospel du en andra chans att gottgöra!