Textning under bilkörning Statistik

En bonus 81 procent av USA befolkning medger att tillgripa textning medan en kör, trots att väl bevandrade med de olika farorna med textning vid bilkörning. Går igenom textning under körning den statistik du kan inte undgå att lägga märke till att problemet har nått epidemiska proportioner, där tusentals människor antingen förlora sina liv eller blir svårt skadade i sådana olyckor. Medan administrativa myndigheterna gör sitt bästa att stoppa denna praxis, folk på hjulet verkar vara minst intresserade om att följa etiquettes trafiksäkerhet. Innan vi går vidare till detaljerna för att skicka sms under bilkörning olycksstatistiken Låt oss ta en titt på några generiska SMS under körning fakta.
Textning under bilkörning
Distraheras uppstår när du försöker göra två aktiviteter samtidigt förstör din chans att komma igenom båda. En av de bästa exemplet på det är användningen av mobiltelefoner och bilkörning. Många människor tar till användningen av mobiltelefon under körning, en farlig praxis som är ansvarig för ett stort antal olyckor i USA. Det faktum att mobiltelefoner har blivit överkomliga över tid har bidragit till den populära trenden med att äga en. Med ökningen av användningen av mobiltelefoner, ökar personens suget efter sms och prata i telefon också. Folk verkar inte att motstå gå samtal och svara på meddelanden, inte ens när du kör. När en person engagerar sig i mobiltelefon under körning, tenderar han att ignorera vägskyltar och misslyckas med att hålla ett öga på vägen, som båda är perfekt recept för en katastrof. Överraskande, sms under körning är ganska populär bland tonåringar och vuxna.
Farorna med Sms vid körning: Statistik
En studie av Virginia Tech Driving Institute visade att den som tar till textning vid bilkörning är 23 gånger mer sannolikt att träffa en olycka. En jämförande studie av textning under körning vs rattfylleri statistik som publiceras i en ledande biltidningen i USA visade att skicka sms när du kör bil är ännu farligare än rattfylleri. Studier visar att personer som är textning under körning vid en hastighet på 35 km / h kommer att omfatta 25 meter innan föra bilen till totalstopp i jämförelse med ett avstånd av 4 m som en rattfyllerist skulle täcka vid samma hastighet. Enligt textning under körning död statistik från National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) 5.870 människor dog i bilolyckor under 2008 ensam. Samma statistik visar att 515.000 personer skadades i olika bilolyckor i USA. Omkring 28 procent av alla trafikolyckor under 2008 orsakades av förare i åldersgruppen 18 och 29, som erkände att skicka sms när du kör. Den populära uppfattningen, att antalet tonåringar textning under körning är mer jämfört med vuxna, fick ett hårt slag när textning vid bilkörning statistik 2010 sammanställts av Pew Research Center visar att 47 procent av vuxna ta till textning jämfört med 34 procent av tonåringar. Samma statistik visar att 75 procent av vuxna ta till samtal per telefon under körning jämfört med 52 procent av tonåringar.
Sammanställningen av textning vid bilkörning statistik ger dig en idé om varför SMS anses vara den allvarligaste mellan de olika distraktioner under körning. Flera stater har kommit förordningar som förbjuder utövandet av textning vid bilkörning inom deras jurisdiktion. En av de bästa exemplet är läget i Georgien, där textning medan drivhjulet går du tjäna böter på runt $ 150 och / eller resultera i en plats på körkort. Utgör och genomförandet av sådana regler och föreskrifter kan hjälpa till att få ned antalet textning olyckor av en betydande omfattning. Samtidigt ankommer det på föräldrarna att se till att deras församlingar make klok användning av fordonet och gadget ges till dem.