Billiga Sekretess Fence

Sekretess stängsel finns i många utföranden och stilar och du kommer att bokstavligen förstörda för val. Men när du är på en budget och letar efter billiga privatlivet stängsel, tror inte att dina möjligheter är begränsade. Det finns en enorm mängd olika alternativ tillgängliga för dig att välja mellan. Givet att klassiska trä staket långt utanför ert sortiment, det finns fortfarande många fler alternativ. Här kommer vi att diskutera i detaljer om billiga mönster integritet staket som du kan installera i din trädgård eller bakgård.
Billiga Sekretess Fence Idéer
Bara för att en trä privatliv stängsel är dyrt, det finns ingen anledning varför du inte kan ha en trä staket alls. Sourcing material från gamla och övergivna byggarbetsplatsen, samt en helhet eller delar av planket från rivning sajten för ett gammalt hus är utmärkta idéer. Du kan även gå till loppisar och loppmarknader att hitta begagnade ved på smuts billiga priser. Om du har turen att hitta en gammal värld trästaket från en rivning webbplats, allt du behöver göra klippa den till önskad höjd, rengör stängslet med sandpapper och ge den ett lager färg innan du installerar den. Denna billiga privatliv stängsel idé kostar mindre och är mycket attraktivt också.
Om du bor i ett område där klippor och stenar är lätt tillgängliga, kan du dra full nytta av detta. En torr stenmur är en utmärkt idé för ett privatliv staket, eftersom den inte bara ger dig personlig integritet, men också trygghet. En väl konstruerad stenmuren stängsel kan pågå i många år och det bästa är att det inte behöver något underhåll. Den har en gammaldags charm och rustika och är bäst för stuga stil eller koloniala hem stil. För att avsluta den rustika utseende, behöver du bara plantera några blommande buskar och buskar på omkretsen av stenen stängslet. Om du är kreativt benägna och har en eklektisk smak, det är dags att tänka utanför lådan för billig privatlivet stängsel. Om du har en samling av vinflaskor än du kan göra en vacker flaska staket. Tanken här är att ta olika färgade flaskor och fylla dem med sand. Nu måste du stapla flaskor över varandra och limma dem tillsammans med murbruk för att skapa detta unika stängsel.
Har du längtar efter något naturligt och bara hatar utseendet på kedjelänk staket. Väl lösningen på det är en bambu privatliv staket. Bambu staket konstruktionsritningar är vackra och miljövänliga och de är hållbara också. Du kan också välja ett levande bambu staket genom att plantera bambu staket i utkanten av din trädgård eller bakgård. Dessa växter växer mycket snabbt och du behöver bara beskär dem till önskad höjd. Detta är en av odjuret billiga idéer privatliv staket.
Om du vill veta hur man bygger en billig privatlivet staket, här är ett bra sätt att göra det. Gör ett galler panel själv med begagnat virke köps från en byggarbetsplats. Gallret Panelen är ganska lätt att göra och du inte behöver en professionell att göra det. Installera gallret panelen och stödja den med kraftiga planket post. Plantera några snabbväxande flowering vinstockar som morgonen ära så har du en billig privatliv staket redo.