Boutonniere Priser

För de flesta av oss tycks ordet vara bland de svårt att uttala (inklusive mig, jag kan fortfarande inte uttala det ordentligt). Men sedan lämna phonetical sida isär, skulle personer som är gifta, eller de som redan har utväxlat ringar, vet hur viktig denna tunga twister av ordet verkligen är. Traditionellt är ett boutonniere blomma som bars av män på sina kostymer eller smoking, och anses likvärdig med kvinnans corsage. I denna artikel kommer vi att undersöka några fakta om boutonnieres och boutonniere priser.
Boutonniere: Historia och Ursprung
Begreppet "boutonniere" härrör från franska. På engelska betyder det knapphålet eller helt knapphål blommor. De bärs helst på kavajslaget (de vikta tyget på framsidan av jackan eller päls som ligger ovanför bröstet finns mest i formell klädsel). Det är svårt att föra fram hur och varför ett boutonniere gjordes en anpassad. Man tror att båda var boutonniere och brudbukett, används för att förebygga hemska lukter (mycket uppenbart) och att sprida doft runt för att få det trevlig miljö. Vissa tror också att det är slitet för att jaga bort onda andar. Boutonnieres bärs bara inte vid bröllop, men även vid formella tillfällen som Proms och hemkomster. Det kan vara lite skillnad mellan boutonnieres for hemkomst och boutonnieres för bröllop.
Boutonniere färger och modeller
Boutonnieres finns i olika storlek, stilar, färger och former. Ursprungligen bara en blomma, helst en ros, var utnyttjat. Men gradvis avancerad att den blir mer av en stil uttalande. Då det bästa att göra när man överväger en boutonniere är att hålla det så enkelt som möjligt. En regel måste du ansöka här är att de små är stor. Låt dig inte luras av den flashiga stora, bara hålla det litet och enkelt och det kommer att lägga upp till glam kvoten. Elegansen hos ett boutonniere är inte begränsad till mäns kläder, till och med kvinnor som bär jackor pryda dessa. Men i bröllop är hanarna ses vanligen bär dem.
Callas, stephanotis, orkidéer, rosor, och tulpaner är några av de blommor som främst ses används i boutonnieres. För män som inte vill få blommor, kan de välja metall kvistar, blommor och ormbunkar Fiddlehead. Dessa tenderar att ge mer manligt utseende. Du kan också försöka att matcha din med brudens bukett. Du behöver inte ha expertkunskap om boutonnieres, med din egen kunskap och stil du kan försöka och design något unikt som skulle definiera dig.
Pris boutonnieres
Priset på en boutonniere beror till stor del på blommorna som används. Därför boutonniere priser varierar. Ju mer sällsynta och dyra en blomma är, desto dyrare vara din boutonniere. Att få det förenklade utseende, kan du prova en enda nejlika med bara några grönska som just skulle kosta någonstans runt $ 7 - $ 10. Design kan också vara en av de faktorer som kan bestämma kostnaden för en boutonniere. Priset varierar också beroende på tillfället, liksom Alla hjärtans dag och balen säsongen. Det genomsnittliga priset för en boutonniere är ungefär $ 10. Om du skulle komma artificiella boutonniere, så skulle betydligt mindre jämfört med riktiga blommor. Konstgjord boutonniere intervallet startar från $ 1,99 och framåt. Jag föreslår alltid att gå med konstgjorda eftersom de inte har en hållbarhet och kan användas igen om man vill. De är utformad konstnärligt, så mycket att det skulle vara svårt för en att urskilja skillnaden mellan riktiga blommor och konstgjorda sådana.
Om du vill spara lite pengar då måste du gå för boutonniere-corsage Combo. Det kan vara en riktigt bra affär, med det genomsnittliga priset någonstans kring 39 $ varumärket. Om du vill ha en boutonniere som kommer att pågå i ca 3 dagar eller så, ber du din florist att göra dig en med en passande blomma. Dessa är naturligtvis dyrare och den genomsnittliga kostnaden kan gå upp till och med $ 30. Som ni kanske vet att priset på ett boutonniere mestadels beror på vilken typ av blomma. Blommor som stephanotis och orkidéer är jämförelsevis dyr. Nedan är listan över den genomsnittliga kostnaden för boutonnieres med typen av blomman det görs med. Kom ihåg de priser som hennes bara trevande priserna. ; Single ökade $ 6; Double ökade $ 11; Miniatyr Carnation 7 $; mini-Cymbidium Orchid (1) $ 11; mini-Cymbidium Orchid (2) $ 16; Stephanotis (2) $ 13; Stephanotis (3) $ 17; Stephanotis och ökade $ 16; Dendrobium Orchid (1) $ 9, Dendrobium Orchid (2) $ 12, Mini-Calla Lily (säsong) $ 12, Dubbelrum Mini-Calla Lily (säsong) $ 18, OBS: Mini-kallor är säsongsbetonad, varför priserna är högre på beställning under off säsong.
Några viktiga Pekare att komma ihåg; Bär en boutonniere bara om du är bekväm med den, och bära den med tillförsikt. ; Traditionellt blommor bärs som boutonnieres, men inte begränsa sig till blommor, prova och experimentera med olika material. ; Använd inte hela trädgården till att göra din boutonniere, låt det vara minimal. Det bör inte vara för stor eller för liten. Om du använder blommor, minns blommorna ska vara färsk. , Se till att boutonniere går bra med din kostym och kompletterar det. ; Samtidigt som man ber din florist for en boutonniere kan du hänvisa till hans historiska verk att välja ett visst mönster för dig själv. ; Aldrig fästa blomman lapel. Det ser inte enbart konstigt, men kan motsätta sig några av dina familjemedlemmar också. Försök att stödja det med hjälp av lapel trådar inuti. ; För bröllop tillfällen skall boutonnieres for marskalkar skilja sig något från den i brudgummen. Brudgummens boutonniere måste skiljas från sina män, far och vaktmästarna. Det måste vara av en typ som sticker ut från resten och identifierar brudgum. , The boutonniere fortfarande en av de viktigaste delen av en människas kläder för sin speciella dag. Eftersom du har en rättvis uppfattning om boutonnieres och boutonniere priser, vet du nu vad alla att tänka på när du beställer för din boutonniere. Nästa gång när du wear kostym, idrotten en boutonniere med det. Bär den med självförtroende och elegans och se huvuden tur.