Body Wash för män

Duschkräm eller duschtvål handlar inte bara om hudvård, det främjar god hygien också. Det är ett bra sätt att hålla kroppen lukt och bakterier i schack. Det är som såpa och används för att rena kroppen. Tillsammans med rena kroppen, lämnar det du luktar gott under en längre tid. Det är också allt oftare som ett alternativ till tvål barer. Tvätta kroppen inte bara renar kroppen, kommer den exfolierar också. Det är också ett mer ekonomiskt val. Men då, som är det bästa att tvätta kroppen för män? Låt oss ta reda på.
Acne Body Wash för män
Acne brukar visas på de oljeproducerande delarna av kroppen såsom ansikte, rygg och bröst. Men akne på kroppen delar är mer allvarlig jämfört med dem som i ansiktet som kroppen hud är tjockare och har mer porer. Problemet är vanligare hos män som har mer grov hud som producerar alltför svett. En bra acne duschkräm för män kan ta hand om acne och finnar över hela kroppen. Den vanliga akne Body Wash innehåller ingredienser som salicylsyra, bensoylperoxid eller glykolsyra derivatinstrument. Funktionen av dessa beståndsdelar för att rensa porerna och exfolierar huden. De absorberar också överflödig olja från huden. De flesta organ tvättar även innehålla mjukgörande så efter rengöring huden med en akne Body Wash du inte behöver oroa dig för det förlora sin eteriska oljor. En del akne kroppen tvättar innehåller också vitaminer som ger näring åt huden. Naturläkemedel kropp tvättar innehåller bara naturliga ingredienser som Neem olja, aloe vera, etc., finns också tillgängliga och är effektiva i att bota akne.
Antibakteriellt Body Wash för män
Om du har hudproblem såsom utslag, torr hud, klåda etc bör du använda ett antibakteriellt Body Wash regelbundet. De ingredienser av en standard antibakteriell duschkräm är alfa Hydroxy Acid (AHA), Beta Hydroxy Acid (BHA) och kemikalier som triklosan som används som ett desinfektionsmedel. Body washes innehållande naturolja extracts like peppermint and jojoba oil tillsammans with sheasmör, rosemary, Glycerin, honey, aloe vera, etc., are also available. Men att välja rätt antibakteriella duschkräm enligt din hudtyp är mycket viktigt. Till exempel, om du har en känslig hud, en doft gratis antibakteriell Body Wash är vad du ska använda. Det är eftersom för doft alkohol läggs till kroppen tvätta och alkohol är dåligt för känslig hud.
Topp Märken för Body Wash för män
Dove flytande dusch tvål, Palmolive duschgel, ADIDAS energi scrubs, Nivea Firming dusch flytande, Irish Spring Icy Blast, detaljerad duschkräm för män recensioner finns över hela nätet och du kan välja den som passar dina behov.
Kriterierna för bästa duschkräm för män har många variabler som hudtyp, ingredienser osv, så jag kommer inte gynna någon särskild typ eller märke. Bara prova några av dem att ta reda på vad som fungerar bäst för dig. Om du föredrar grönt levande, kontrollera om behållare av din kropp tvätt är återvinningsbar. Några av ingredienserna duschkräm är skadliga för naturen, men lyckligtvis produkter utan dessa ingredienser finns också.