Loppor Control i Home

Loppor är små brun, vinglösa insekter med horisontella flat formad kropp och piercing mun. De trivs i ett varmt och fuktigt klimat och mestadels ange ditt hus genom tjocka päls av sällskapsdjur. De livnär sig på blod sugs från dessa djur. De biter också människor särskilt små barn. Attacken av loppor är inte bara begränsas till husdjur och människor, men de invaderar hela huset i nolltid. Du hittar dem överallt från mjuka tyger som mattor till soffor, bord, klädsel etc. Loppor kontroll i hemmet ganska svåra främst därför att de förökar sig i snabb takt. De lägger cirka 50 ägg varje dag!
Loppor Behandling i Home
När det gäller att kontrollera loppor i huset, föredrar vi naturlig loppa rättsmedel främst därför att de inte innebär någon starka kemikalier som kan orsaka skada på husdjur och barn. Här är några effektiva loppbekämpning hem rättsmedel och lösningar:
Dammsugning: Tät dammsugning kan styra loppor hemma som den kan plocka upp både puppor och loppor vuxna. Använd dammsugare för rengöring mjuka tyger såsom mattor, madrass, kuddar, mattor, draperier och kala golv. För att få bättre resultat, hålla ett par nattfjäril bollar i dammsugarpåsen. När du är klar med städningen jobbet, ta bort dammsugare påse och kasta det bort i en papperskorg direkt.
Kiselgur: Köp pulver kiselgur från butiker jordbrukare tillgång och använda den för loppor kontroll i hemmet. När detta pulver kommer i kontakt med loppor, få insekter uttorkad och slutligen dör. Strö en liten mängd av detta pulver på skrymsle och vrå av huset. Att rensa upp loppor på en matta i hemmet, måste du tränga pulvret djupare in i tyget med hjälp av en kvast. Låt pulvret orörda i två dagar. Dammsuger alla de delar av huset grundligt.
Koksalt: Många människor undviker kiselgur som sin inandning kan vara skadlig för människor och husdjur. För dem är ett säkrare alternativ möjlighet för loppor förintelse användning av en kombination av bordssalt och löpande rengöring pulver. Blanda en del av bordssalt med 8 delar rengöring pulvret och strö generöst och stänka på golv, trappor, under sängen, i garderober, etc. Låt blandningen stanna på alla dessa ytor för en vecka och sedan dammsug dem.
Pet Clean Up: Bered en naturlig hemgjord lösning för att rensa upp dina husdjur. För detta blöta några skivor citron i kokande vatten över natten så att citrusoljor komma ut i vattnet. Nästa morgon, doppa en bomullstuss i denna lösning och tillämpa det på deras päls. Ägna särskild uppmärksamhet åt områden som baksidan av huvudet, bakom öronen och armhålor. Denna behandling bör följas av bad dessa med en hemmagjord loppa schampo gjort av en kopp mild diskmedel och två teskedar eukalyptusolja. Tvätta alla de poster som regelbundet använder ditt husdjur, inklusive husdjur sängkläder, mattor scatter och kuddar. Efter tvätt, torka dem under direkt solljus. Detta görs eftersom katten loppor eller loppor hunden inte kan överleva i värmen från solen.
Dessa är några av de enkla metoderna för loppor kontroll i hemmet. När du har lyckats eliminerat dessa skadliga parasiter från ditt hem, måste du hindra dem från att komma tillbaka. Eukalyptus lämnar arbetet som ett utmärkt loppa motbjudande. Sprid dem generöst i hela huset och därmed säkerställa förebyggande behandling av loppangrepp i hemmet. Bladen förblir fräsch i ca 6 månader och ge ut en behaglig doft runt hela huset.