Bästa Plattång 2010

Silky rakt hår har alltid varit eftertraktad. Många människor med vågigt och lockigt hår prova olika metoder för att få den glänsande rakare man. Tusentals hår riktning produkter som vi ser i marknaden, är ett levande bevis på detta faktum. Bland alla dessa Håruträtningsprodukter, värme aktiveras rakpermanentningsmedel är de mest populära för att snabbt vända lockigt hår till rakare sådana. Men att hitta de bästa plattången för sig själv kan vara en skrämmande uppgift för någon. Det är detsamma anledningen till att jag här med följande bästa plattången översynen 2010. Du kan alltid hänvisa till denna artikel, när du vill, att välja den bästa plattången för ditt hår.
Bästa Plattång 2010 recensioner
Här är några av de varumärken som kan inkluderas på listan över topp 10 bästa rakpermanentningsmedel - 2010.
Sedu Pro Ionic 1 ½ Ceramic Tourmaline Straightener, Detta är en av de mest populära Turmalin strykjärn som är populär bland toppstylister klass hår samt den genomsnittliga kunder. Den är tillverkad av rika keramiska plattor som arbetar med en unik infraröd teknik som undviker statisk och behålla naturlig fuktighet i håret. Den ger dig en multipel värmeläge och undviker hår dra. Som ett resultat, är det minst skadliga på håret. Genomsnittskostnaden för den Sedu lägenheten stryker är runt $ 130.
Global Beauty plattång; Du kan använda denna strykjärn för riktning liksom curling flicks. Den är gjord av Turmalin keramiska plattor som undviker frizz samt statisk. På grund av den separat uppvärmning av dessa keramiska plattor du får bästa prestanda. Det är skälet till att denna lägenheten stryker är rankade mycket mer högre i de flesta "bästa plattången 2010 recensioner". Genomsnittlig kostnad för Global Beauty plattång är ca $ 100.
Solia Turmalin ett ¾ Keramik jon Hus Järn, Detta är ett av de bästa rakpermanentningsmedel på marknaden för såväl kvinnor som män. Den levereras med inställbar temperatur som fungerar bra med alla typer av hår. Det är skälet till varför det är rankad som en av de bästa rakpermanentningsmedel för lockigt hår. En annan bästa funktion i denna Solia lägenheten stryker är att du kan använda den på både våt och torrt hår, vilket är ganska unikt. Genomsnittlig kostnad för Solia Tourmaline ¾ Ceramic Ion Flat Iron är $ 80.
HAI Convertable keramiska lägenheten stryker: Denna strykjärn kommer med safir keramiska plattor som gör det en av de bästa Håruträtare. Den är utrustad med infrarött värme teknologi som skyddar håret samt ger snabb och konsekvent uppvärmning. Den ergonomiska designen är extremt trendig och bekväm för användning. Det är en av de mycket betyg plattången när det kommer till de bästa plattången för afrikanska amerikanska hår. Genomsnittlig kostnad för HAI Convertable keramiska lägenheten stryker är ca $ 80.
CHI GF1539 Turbo 2 Plattång, The Farouk CHI rakpermanentningsmedel har alltid varit populär bland kunderna. Det är en av de bästa rakpermanentningsmedel för lockigt hår som är krusigt och skadade på grund av olika anledningar. Den ger håret en mångsidig uppvärmning sätt som skapar mjuk och silkeslen hår på nolltid. Det finns även utmärkta för långa och tjocka hår. Det är lätt och dessutom förbrukar vackra låga elpriser. Genomsnittlig kostnad för CHI GF1539 Turbo 2 Plattången är runt $ 130.
Några av de andra märken som kan inkluderas i den bästa plattången översynen 2010 inkluderar: GHD Professional 1 ¾ plattång ($ 220), Cricket 9000 Pro 1 keramiska lägenheten stryker ($ 70), Corioliss Tourmaline Keramisk våta till torra Flat Iron ($ 160), Bio Ionic iSmooth 1 ½ Conditioning uträtning järn ($ 160), Infrashine Keramiska 2 Flat Iron - Unil ($ 180), Corioliss Pro Silver 1 Flat Iron ($ 180), Bion finkeramiska Digital Plattång ($ 150) , FHI Ceramic Flat Iron med inställbar temperatur - 1 ¾ ($ 100), etc. Du kan välja någon av de ovan nämnda märkena när du är säker att det är den bästa plattången som inte skadar håret. Jag hoppas att ovanstående artikel var påhittig!