Bambu golv Nackdelar

Om du är benägen att dekorera ditt rum med bambu golv, då är du inte ensam. Under de senaste åren, har bambu golv blivit en av de mest populära alternativen för olika anläggningar som bostäder och kontor. Förutom olika alternativ som keramiska plattor golv och vinylgolv har bambu golv utvecklats till att bli en av de viktigaste aspekterna av interiör skapa i olika bostadsområden etableringar. Visst finns det olika bambu golv-och nackdelar att man måste vara medveten om innan man väljer det. Här kommer jag tala om flera bambu golv nackdelar ...
Nackdelar med Bamboo Flooring
Att veta om olika bambu golv nackdelar kan hjälpa dig avgöra om bambu golv är ett perfekt val för dig.
Sprödhet, Bambu golv är sprödare än parkettgolv. Därför blir det sårbart för bucklor och repor. Om man går med skor och sandaler med höga klackar, finns det stora chanser att bucklor visas på dessa typer av golv. I fall, husdjur finns i hemmet, kan de skrapa lätt och lämna märken på bambu golv. Även normala flyttar runt av katter och hundar kan lämna ett märke på bambu golv.
Missfärgningar, bambu golv, liknande trägolv kan göras missfärgade om de utsätts för solljus. Detta händer när, bambu golv utsätts för UV-ljus för Sun för lång tid. Även bambu golv finns i bara två färger medan trägolv finns i en mängd olika färger.
Svullnad på grund av fukt, bambu golv kan bli bortskämd på grund av fukt. Även har det förmågan att absorbera fukt, det finns vissa frågor när det gäller fullständig absorption av fukt. Om du är genuint intresserade av denna typ av golv har du fått så att du skyddar bambu golv ordentligt från fukt.
Bambu golv Maintenance
Korrekt underhåll av bambu golv är viktigt att undvika problem. Bambu golv information i form av dos Regler för bambu golv är följande.
DO: s, Omedelbart efter installationen av bambu golv har du för att rengöra det ordentligt med en lätt fuktad mopp. Rengöringsmedel som inte är giftiga och miljövänlig. ; Regelbundet damma, moppning och sopning med en mjuk borst är viktigt. Detta garanterar att damm / smuts blir rengjorda. , Mjuk trasa doppad i vatten kan användas för att rengöra bambu golvet. , Blanda vatten och ved golv renare kräver att följande ordentliga instruktioner som anges av tillverkaren. ; Undvik att gå med penna klackar på bambu golv. ; Använd mattor på områden som kök, tvättstuga och alla yttre entréer. ; Lägga vikt beskyddare under möbler för att fördela vikten av möbel, lika. , Alltid se till att du lyfta möbeln när du flyttar bort den. Sliding kan leda till märken på bambu golv. ; Du kan använda en luftfuktare för att säkerställa att passande nivåer av fukt bibehålls i rummet och så golv inte blir fuktiga. ; Don'ts, aldrig en dammsugare med en VISP bar och tillåter inte sanden, grus och vätska som placeras på bambu golv. ; Använd inte för mycket vatten för att rengöra bambu golvet. ; Undvik stålull eller någon annan slipande material för rengöring och sprätta bambu golv. ; Undvik olja tvålar, skurpulver och skurmedel. , Inte vax din bambu golv. ; Bambu golv är säkert billigare än andra alternativ och därmed är det också kräver korrekt underhåll. Innan vi går att installera det, du har att se till att du har vägt både av bambu golv nackdelar och proffs så att du är i en bättre position att avgöra om du vill installera bambu golv i ditt hem. Generellt proffsen av bambu golv uppväger nackdelarna dock du behöver tänka på både innan du går för.