Infrared Grilltips

Många människor är galna i matlagning helgen grill och korv och vill göra ursäkter så att de kan tillbringa en lat eftermiddag grillning på bakgården. Vem skulle inte vara? Matlagning utomhus är roligt, avkopplande och ger utsökt mat. Matlagningen på en utegrill finns en helt annan erfarenhet än matlagning över en spis eller inuti en ugn. Plus, det är ett nödvändigt medel för matlagning för vissa livsmedel och grill recept. Men alla är inte en grillning guru, vilket är anledningen tekniken har tagit över detta dilemma. Vare sig det är en gammal kolgrill eller en gasolgrill, har uppfinningen av nya och förbättrade grillning utrustning förändrat tillagning av kött. Och ett sådant vurm har tagit steget i världen av grillning kallas den infraröda grillen. Om du planerar att köpa en eller redan har en av dessa, lära sig om den infraröda grilla tips, tekniker och instruktioner matlagning.
Men vad är infraröd grillning? Det är en speciell brännare som koncentrerar sina lågor från brännaren direkt på keramiska plattor. Värmen konverteras till infraröd energi som strålar från kakel och höger på mat. Denna teknik ger intensiv och riktigt varmt värmekälla som är i grunden mycket mer hetare än någon traditionell gas eller kolgrill. Brännaren ger direkt värme som kan gå över 700 ° F direkt till grillytan. Infraröd Grillning tid minskas på grund maträtter tillagas snabbare, jämnare och bättre än andra värmekällor. Det finns vissa livsmedel som inte kan sakta kokas, varför infraröd grillning är perfekt för dem. Plus, med denna brännare kan utsidan av köttet lätt kokta och karamelliserad, samtidigt som juice och smaker intakt. Naturligtvis finns det vissa IR grillning och nackdelar, men höjdpunkten på brännaren är att den hjälper till att spara energi genom att laga mat snabbare. Nu när vi har viss förståelse för vad denna produkt kan göra, så går vi över sina metoder och unika instruktioner.
Infraröd Grillat Instruktioner
Även om grillning är en del av sommaren, underhållande dina vänner och familj året runt med den infraröda grillen har sin egen roliga grejer. Att veta några bra infraröd grillning tips är nästa steg för någon bakgård cookout. När du använder grillen, du sparar mat från carcinogener (som kolgrillade ofta lägger i mat) och bränns köttet ojämnt (som gas grill har hot spots eller stenar samla drippings tills de blossa upp).
Eftersom traditionell gas grillar värma luften som omger maten när du lagar mat, ofta det kan torka ut kött och grönsaker. Med infraröd grill, du gör se till att smaker och fukt stannar intakt. Följande är några grundläggande IR grillning tips som hjälper dig lära sig att laga den. , En av de bästa infraröda grillning tekniker för att laga mat saftiga är med förvärmning grillen på hög i ca 2 - 3 minuter. Om du gör det kommer att garantera att när du placerar din mat på grillen, kommer det att få jämn värme för matlagning grundligt. , Char maten i ca 2 - 3 minuter på alla sidor. Eftersom förvärmning kommer att ta hand om din mat som tillagas snabbt och grundligt, behöver det yttre lager som skall förkolnade. Detta skapar en barriär mellan den vattenhalt / smakerna i maten och värmen utanför. , Efter maten är förkolnat ordentligt på alla sidor, minska värmen på grillen. Laga mat efter att sänka värmen och vända den upp och vart 2 - 3 minuter. , En av de viktigaste IR grillning tips är att hålla huven på grillen öppen medan matlagning. Orsaken är, grillen värmer mat och inte dess omgivande luft. ; När maten är lagad ordentligt, låt den vila i cirka 3 - 5 minuter innan du äter. På grund av den intensiva värmen från grillen, kommer maten att hålla matlagning sig även efter de har tagits bort. Låt den sitta för viss tid så att temperaturen på inre och yttre yta är jämn. ; Dessa var de grundläggande infraröda grilla tips varje barbeque lover bör känna till. Och efter du är klar att äta, inte rengör grillen inte ta mycket tid för. Allt du behöver göra är att aktivera den igen för hög värme. Det kommer char återstoden borta och göra grillning mycket lättare.