Underarm Whitening

Så hanterade du äntligen få passen för rock konsert. Grattis! Vad du har valt för kvällen är en fantastisk halter neck outfit. Du vet att du ser Drop Dead Gorgeous i det. Men bara föreställa mig, du njuter av konsert och spårsvarvning på den vilda gungande beats. Du skriker på toppen av din röst med publiken och du är helt nöjd. Nu, sångare säger, kom igen alla, lägga händerna upp i luften och där du känner en plötslig skiftning av förlägenhet. Du vet orsaken, unrepresentable och mörka underarmar är ett problem som drabbar många kvinnor.
För att undvika pinsamma situationer som denna, en del kvinnor går aldrig för ärmlösa klänningar eller om ifall de bär ärmlösa kläder, de är alltid medvetet gömma sina underarmar, vilket resulterar i obekväma kroppsrörelser. Detta gör dem ser obekväma och malplacerade. Vid sådana stunder, tenderar du i allmänhet att förlora förtroendet i kombination med låg självkänsla. Så, för att undvika detta måste du bli av med de mörka armhålorna. Hur gör du det? Allt du måste göra är att läsa följande tips noga och börja använda dem nu för korrekt hudvård och armarna blekning.
Underarm Whitening Hem rättsmedel, Du kan prova olika huden vitare huskurer att lätta färgton armhålorna eller kan använda olika över disk lotion, eller kan gå för kosmetiska metoder, som kan hjälpa dig att få mjuka, glödande och vit armhålorna.
Citronjuice: Det finns olika naturliga och säkra hem rättsmedel för att få vitt armhålorna. Citronsaft är en av dem. Du kan ansöka citronsaft till armhålorna och hålla den i 15-20 minuter innan du tvättar bort det. Gör detta tre gånger i veckan under två veckor och du märker förändringar i hudfärg armarna. Om din underarmarna är mycket mörkt, kan du behöva upprepa ovanstående process ytterligare några veckor. Du kan också lägga några droppar honung till citronsaft, som fungerar som en naturlig hud blekning.
Sour Ostmassa: Sour ostmassan har vissa anti tan egenskaper, som kan hjälpa dig bli av med mörka armhålorna. Applicera sur ostmassa under armarna och hålla i 20 minuter och skölj med rent vatten. Gör detta fyra gånger i veckan, tills man får önskad vit färg. För bättre resultat, tillsätt en nypa salt den sura ostmassan. Sour ostmassa alltför tjänar som en god hemlagad hud vitmedel.
Skrubber: Du kan försiktigt massage och scrub armhålorna med en pimpsten. I stället för färdiga scrubs, kan du använda växtbaserade exfolierande body scrub gjord av helig basilika eller hela korn pulver, eftersom de inte orsakar några biverkningar. Skrubber hjälper du tar bort död hud från armhålorna, gör att det ser föryngrad och ljus. Men skrubbning kraftigt eller överdrivet kan orsaka hudutslag, så det är lämpligt att skura en gång i veckan.
Förutom ovan nämnda åtgärder, kan du även använda olika växtbaserade oljor och pastor som garanterar vit armhålorna.
Underarm blekning produkter; Marknaden är full av armarna blekning produkter som du kan välja mellan. Men hört en hudläkare innan du använder dem är viktigt.
Huden vitare krämer: Det finns olika huden vitare eller hud blixtnedslag krämer tillgänglig. Du kan välja ett av dessa krämer som passar din hudtyp och tillämpa den på din underarmar enligt anvisningarna anges på röret. If du redan använder en så kallad fairness kräm för ansiktet, sedan börjar använda den för armarna också. Dessa krämer kommer definitivt att hjälpa dig ljusare färg på armarna hud.
Whitening antiperspiranter: Whitening antiperspiranter eller blekning deodoranter tjänar dubbelt syfte. Skillnad vanliga deodoranter innehåller de kemiska ämnen som hjälper till att hudblekning ton. Du kan ersätta blekning deodorant för din dagliga deodorant. Det fungerar som en daglig vård för dina underarmar.
Blekning: En blekning grädde är också ett bra armhålorna vitare åtgärda. Den innehåller kemikalier som ljusare hår på huden och det är också effektivt i att undanröja solbränna. Om du redan använder ett visst blekning kräm för ansiktet, använd sedan samma sak för dina underarmar. Men om du är nybörjare, så glöm inte att ta lapptest innan du faktiskt tillämpar den i armhålorna, i den hårda kemikalier i blekning grädde kan skada underarm huden.
Förutom dessa finns det olika kosmetiska sätt, såsom laserterapi, foto ansiktsbehandling terapi osv som varsamt exfolierar döda och mörk hud från armhålorna. Det finns dock vissa don'ts man måste iaktta att hålla armarna vitt och glödande såsom, undvika rakning eller använder krämer hårborttagning eller använder deodorant orimligt. Istället begränsa användningen av deodoranter och försöka vax armhålorna, som avlägsnar håret från rötterna och även avlägsnar uppbyggnaden orsakas av underarm svettning.
Med ovanstående tips armarna on blekning, du är säker på att få ljusare underarmar, som gör att du kan pryda alla typer av kläder, utan att behöva oroa sig för mörkt armhålorna. Gå vidare och visa upp dina vackra armhålor med nåd och förtroende.