Tribal Phoenix Tattoo Designs

Om en mytisk fågel som reste sig ur askan, är en fågel Fenix ​​är en symbol för återfödelse och odödlighet. Gåtan av denna fågel har hypnotiserade folk i århundraden. Detta mytomspunna status lockar många att besöka en tatuerare och rista sin kropp med en tribal fågel Fenix ​​tatuering design. Tusentals har använt tatueringar att uttrycka sig i sina kroppar som en duk för att visa upp sin övertygelse. Tribal tatueringar har vunnit i popularitet på senare tid med många väljer att få en traditionell design på sig själva. Ett av de populära mönster är tribal phoenix fågel tatueringar. Detta är ett bra val för en tatuering som design tillåter användning av ett brett spektrum av färger. Det finns många bra historier förknippas med det mytiska phoenix fågel, och de mest omtalade är den där fågeln stiger från sin aska för att leva för evigt.
Tribal Tatueringar Phoenix
En fågel med färgsprakande fjäderdräkt och stor vilja, har Phoenix gjort ett märke i många forntida kulturer som den grekiska, kinesiska och persiska. Det är känt som elden fågeln eftersom det var trodde att fågeln flugit mot solen och fick eld på jorden. I antikens grekiska konsten kan du se bilder av fågeln med eld runt om. Vissa trodde till och med att Fenix ​​var andan i solen, och de dyrkade den. Egyptierna trodde i begreppet Afterlife och odödlighet och fascinerades med begreppet en brand fågel som representerade Solguden. Den egyptiska varianten av Fenix ​​fågeln känd som "Benny", som bokstavligen menade "stiga", och var symboliskt för stigande och sjunkande solen. Låt oss ta en titt på några av de tribal tatuering fenix fågel mönster.
Brännande Phoenix: Eld är mycket nära förknippade med denna fågel och många trodde att fågel Fenix ​​fick elden till jorden från solen. Ett mönster som föreställer Phoenix med elden på dess klor och färgglada vingar symbol för livet är en mycket intressant tribal phoenix tatueringar design. Du kan lägga till en personlig touch till denna konstruktion genom att visa upp Phoenix med sitt brinnande klor uppflugen på en avsats eller i flygning över bergen. Användning av ljusa färger som rött, orange och gult, för fjädrar och lågor kan ge din phoenix fågel tatuering ett unikt utseende.
Rising från Flames: En mycket grafisk bild av Phoenix Rising från lågorna är en stor tatuering design att ha på kroppen, ser det särskilt bra som en överarm tatuering, och på axeln regionen. Phoenix stiger från lågorna är en symbol för livets kamp och står som symbol för "aldrig ge upp attityd" som alla önskningar. Långa röda och gula flammor vid basen av tatueringen med en vacker fågel Fenix ​​med blåa och gröna fjäderdräkt stiga mot himlen är en fantastisk tatuering design. These tribal phoenix tattoodesigner pryder kroppar många människor och om du vill lägga till en personlig prägel på denna klassiska design som du skulle kunna visa fågeln Fenix ​​stiger i ryggen droppe av berg eller grå moln.
Bred Spännvidd: En av de mest använda tribal phoenix tatueringar design är Phoenix med sina vingar utbredda, och i flykten. Du kan låta tatueraren ha en fri regera med vingarna och de inpränta intrikata former för vingar. These gratis tribal phoenix tatuering mönster kan användas med stor flexibilitet som du kan ha många färgkombination är för vingarna. Vissa även vilja använda svart skuggning för att ge vingar mer täthet och djup. En variant som kan ge den här designen en personlig koppling är att ha en lång och böljande svans för din fågel. Den grekiska mytologin ger en inblick i stammens phoenix tatuering mening och enligt dem är det en eld fågel och därmed använde de guld och scharlakan färger för att skildra fågeln.
Tribal phoenix tatuering mönster är att hitta sin väg in på kroppar många människor, och mest för att fågeln är en symbol för hopp och styrka. Fågeln Fenix ​​tatueringen är så populär att stjärnor av den berömda tjejbandet "Spice Girls" Melanie C och Melanie Brown har phoenix tatueringar på ryggen och axlar.