Baby invigningsceremonin

Så sant du bor, min Herre, jag är den kvinna som stod här bredvid dig ber till Herren. Jag bad för detta barn, och Herren har gett mig vad jag bad honom. Så nu ger jag honom till Herren. För hela hans liv han kommer att ägnas åt Herren. Och han tillbad HERREN dit. (1 Samuelsboken 1:26-28)
Av det ovanstående framgår att i barnets invigningsceremonin, föräldrarna gör ett åtagande innan Herren att vårda ett barn enligt Guds vilja. Denna ceremoni är en utmaning för föräldrar samt mor-och farföräldrar att uppfostra barnet att tjäna Herren. Låt oss nu lära sig om denna ceremoni i detaljer.
Baby invigningsceremonin, När du har en ny medlem i familjen, det är en kärleksfull stund för hela familjen. Till föräldrarna, är barnet en gåva från Gud den Allsmäktige. Föräldrar tacka Gud och uttrycker sin tacksamhet till Honom, genom barnet invigningsceremonin. Det är en religiös ceremoni där kristna föräldrar ägna ett barn att Herren och lovar honom att de kommer att ta upp barnet i en gudfruktig sätt, dess och såvida inte barnet fyller en scen, där han eller hon får fatta sina egna beslut när det kommer att följa Gud. Hos barnet invigningsceremonin är föräldrarna ges ansvar för undervisning och utbildning av deras barn av Gud Word, disciplinera de enligt Guds vägar och också ber för välbefinnandet för barnet. Många protestantiska kyrkor vanligen följer denna praxis i stället för barndopet.
Historia, låt oss nu se vart tar allt detta gå tillbaka till. Vad är anledningen till barnet invigningsceremonin? Orsaken till detta ceremoni finns i Bibeln. Historien går något så här. Det var en karg kvinna vid namn Hannah, som hade lovat Herren att om han skulle ge henne en son, så skulle hon ägna honom till Herren. (1 Samuelsboken 1:11). En annan historia förtäljer att Josef och Maria hade tagit Jesusbarnet till kyrkan, åtta dagar efter hans födelse, att ägna honom till Herren (Luk 2:21). Denna ceremoni att avsätta ett barn till Herren, fortfarande följt av protestanter.
Om du planerar att organisera ett barn program invigningsceremonin, måste du veta vad som är på vilka sätt du kan göra det. Här är några baby invigningsceremonin idéer som du kan följa för att göra ceremonin lite speciell.
Utförandet av Baby invigningsceremonin Program, under den tid som den kristna baby programmet invigningsceremonin, här är vad du måste göra:
Få de saker som krävs, Innan startar med ceremonin, se till att du har följande saker nära, En vit ros, En röd ros, A knopp av en röd ros, Ett barns testamente, ett engagemang certifikat. , Prata med föräldrarna, minuter innan ceremonin börjar, prata med föräldrarna och låta dem veta vad de ska göra och var de och resten av familjen är tänkta att stå. Prästen står vanligen i front-och center i helgedomen. Till höger om honom står far till barnet med mamma och de andra syskonen. Mor-och farföräldrar och gudföräldrar, står till vänster om prästen. Som familjen rör sig framåt, har mamman till barnet, men när tjänsten börjar hon vidarebefordrar den till fadern. Detta visar att fadern är den andliga familjens överhuvud. Sedan för invigningsbön är barnet vidare till pastor.
Mention alla i familjen, När ceremonin börjar alla om familjemedlemmar är närvarande måste det nämnas, mor-och farföräldrar, syskon, föräldrar och guden föräldrar. Visa att alla är viktiga.
Håll huvudet kallt, Barnet, under hela ceremonin, skulle kunna sova. Men ibland är de kanske börjar gråta. I dessa situationer måste du vara lugn och hantera situationen på ett humoristiskt sätt.
Inbjudan för alla, varje medlem i din familj skulle vilja vara en del av barnet invigningsceremonin där Guds gåva är välkommen i familjen av Jesus Kristus. Så skicka ut barnet hängivenhet kort ceremoni inbjudan till alla. Låt alla vara en del av detta gynnsamma fall låta alla träffas och be för ditt barn.
Så nu att du är medveten om vad som är en baby invigningsceremonin program, och hur är det genomförs, delta i en och njuta av det.